Horoskoopit

Marraskuun 2009 horoskooppi

2.11.2009 Teksti: Anna.fi

Heinäkuun kuukausihoroskooppiToivottavasti sinulla on oma suuntasi tarkasti selvillä marraskuun alkaessa, sillä astrologinen myrsky tekee tuloaan jo kovalla vauhdilla. Tarkalleen puolessa kuussa aktivoituu Saturnuksen ja Pluton välinen neliö, joka keikuttaa materiaalisen maailmamme venettä pahemmin kuin maailman aikoihin.

Kaikki sellaiset sitoumukset ja suunnitelmat, jotka eivät jostain syystä istu kosmiseen rytmiin, tulevat kokemaan armottomia vastoinkäymisiä sekä suuressa yritysmaailmassa että yksityisemmissä kuvioissa. Jos päämääräsi on selvillä ja tiedät mitä elämältäsi todella haluat, sinulla ei ole mitään suurempaa hätää, mutta myrskytuulet vaativat silti jämäkkää otetta päivittäiseen elämään ja sen tarjoamiin haasteisiin. Kenelläkään ei tule olemaan helppoa tällaisen kuvion iskiessä päälle. Henkinen paine ja ahdistus kuuluvat jokaisen ihmisen elämään positiivisena ja jonkinlaiseen muutokseen pakottavana voimana.  Jos tiedät mihin voimasi kohdistat, niin tulet loikkimaan eteenpäin valtaisin askelin.

Myös Aurinko, Merkurius ja Venus tekevät neliötä Neptunukselle, Chironille ja Jupiterille. Alitajunnan voimat ovat näiden neliöiden vuoksi hurjassa käymistilassa, mikä käytännössä tarkoittaa monien epäselvien asioiden nousemista päivän valoon.

Talousmaailmaan antaisin myös myrskyvaroituksen kaikkiaan noin vuodeksi eteenpäin, mutta erityisen tarkkana kannattaa olla juuri tässä jakson alkaessa. Vähintään yksi isompi alamäki on vielä koettavana ennen kuin jonkinlainen tasapaino saavutetaan pohjaksi vakaammalle kasvulle. Veikkaisin, että pohjakosketus tehdään vasta kesän kynnyksellä, mutta turbulenssia riittänee jossain vaiheessa marraskuuta pienempään jännityksen nälkään.

Useampia kapinoita on odotettavissa osaansa tyytymättömien taholta lähes kaikkialla, missä poliittinen elämä on ajautunut sekasortoiseen tilaan. Jos lukee lehtiä tai katselee tv:tä, niin tilanne lienee helposti havaittavissa. Parempi olisikin nyt keskittyä omiin asioihin ja niiden selkiinnyttämiseen, kuin uutisten intohimoiseen seuraamiseen.

Astro.fi JOULOALENNUKSET ALKOIVAT! tulkinnat nyt huippualennuksessa alkaen 19,90e, Klikkaa sisään astrokauppaan

Oinas

Tämän kuun paineet ovat ilman eri pyyntöjä sinun omaisuuttasi Saturnuksen tehdessä oppositiota ja Pluton tehdessä neliötä merkkiisi. Jokaisella tekemälläsi ratkaisulla on nyt suuri merkitys niin lähiympäristöllesi kuin koko maapallolle ja ainoa oikea päätös kussakin tilanteessa on se, josta henkilökohtaisesti olet eniten innostunut. Kaikki ratkaisut ja päätökset, joissa nojaat enemmän muiden mielipiteisiin, kuin omaan sisäiseen tietoosi, tulevat kohtaamaan aivan uskomattomia vastoinkäymisiä. Lisäksi ne uuvuttavat sinut niin perusteellisesti, että jopa terveytesi on kovalla koetuksella. Jos keskityt täysillä omiin projekteihisi ja omaan päämäärääsi, tulet täyttymään luovalla energialla ja saat juttusi etenemään salamavauhdilla haluamaasi suuntaan.

Härkä

Täysikuu möllöttää merkissäsi heti marraskuun alkajaisiksi ja herkistää sinut kuuntelemaan sinulle tarjoutuvia mahdollisuuksia parhaimmillaan hyvin menestyksellisesti. Onnistumisen tiukkana ehtona on, että kuuntelet jokaista sisältäsi kumpuavaa varoitusta päätöksiä tehdessäsi. Sinulla on nyt marraskuussa kyky vaistota, jos joku palikka ei ole kohdallaan. Suurin osa Härkäihmisistä tulkitsee tunteitaan siten, että jättävät epävarmuudessaan suunnitelmat kokonaan pöydälle, jolloin mahdollisuudet purjehtivat ohi jälkeä jättämättä. Uskalla sinä ottaa ne ratkaisevat askeleet jokaista risahdusta kuunnelleen, sillä tarjolla on todellakin yksi elämäsi suurimmista tilaisuuksista siihen suureen ja ihmeelliseen onnistumiseen.

Kaksoset

Astrologisen taivaan raskaat aspektit kiertävät onnekkaasti merkkiäsi ja antavat sinulle tilaa tehdä omia ja onnistuneita siirtojasi yleisesti tunnistettavasta ahdinkotilasta huolimatta. Sinun ei kannata odottaa mitään mullistavaa huippukokemusta millään elämäsi alueella, mutta lukuisia pienempiä asioita on mahdollisuus viedä suurin harppauksin eteenpäin. Sopeutumiskyvystäsi tulee olemaan sinulle tässä kuussa arvaamatonta hyötyä, sillä monien muiden epätoivoiset tilanteet avaavat sinulle portin toisensa jälkeen ja kuin huomaamatta havaitset selvittäneesi monta mahdottomalta tuntunutta ongelmaa enemmän vahingossa kuin tarkoituksella. Pysy kyvyistäsi huolimatta erossa muiden ongelmista, sillä niihin sinulla ei ole lupa puuttua.

Rapu

Saturnuksen neliö ja Pluton oppositio asettavat sinut todella ahtaaseen asemaan marraskuun ja sitä kautta koko tulevan vuoden aikana. Kosminen maailmankaikkeus tarkkailee maapallon elämää sinun ratkaisujesi kautta. Jos olet itse toteuttamassa tai vain muuten mukana jossain sellaisessa prosessissa, joka on ajautunut tai ajautumassa pois universaalista kehitysrytmistä, tunnet sen jokaisella solullasi. Et pysty pitämään elämässäsi sellaisia asioita, jotka eivät palvele sinun ja sitä kautta koko ihmiskunnan etua. Toisaalta joka kerta, kun kuuntelet sydämesi ääntä ja teet itseäsi kohtaan rakkaudellisia päätöksiä, tulet myös onnistumaan pyrkimyksissäsi paremmin kuin ehkä koskaan aikaisemmin elämässäsi. Tee vain sitä, mitä tiedät rakastavasi.

Leijona

Mars jatkaa etenemistään merkissäsi ja siksi sinulla on ainutlaatuinen etuoikeus puskea kaikkia sinulle arvokkaita asioita eteenpäin täydellä höyryllä, vaikka maailma ympärilläsi uhkaa kaatua hetkellä millä hyvänsä. Pysy kuitenkin mahdollisimman hyvin hereillä innostuksesi ja onnistumistesi keskellä, sillä vauhdistasi huolimatta selvänäköisyytesi paljastaa sinulle epäkohdan tai vaarallisen karikon toisensa jälkeen. Sinulla ei siis ole varaa tuudittautua valheelliseen turvallisuuden tunteeseen tilanteessa, jossa kaikki näyttää kulkevan juuri oikeaan suuntaan. Pidä tiukasti kiinni oman elämäsi ohjauspyörästä ja tee ehdottomasti omat päätöksesi, vaikka ihmiset ympärilläsi eivät niitä suostuisi hyväksymään.

Neitsyt

Saturnus on nyt poistunut merkistäsi ja tekee maailmaa muuttavaa neliötään Plutolle Vaa’an merkistä. Tämä tilanne asettaa sinut mielenkiintoiseen asemaan oman elämäsi järjestelyiden kannalta. Olethan juuri vapautunut raskaista kahleista ja siinä mielessä täysin vapaa kehittämään omaa elämääsi ihan mihin suuntaan tahansa. Käytä ihmeessä hyväksesi sinulle tarjolla oleva tila ottaa paikkasi maailmassa. Kuuntele sisälläsi asustavaa pientä lasta, jonka innostuksella ei ole mitään rajaa. Uskalla lähteä toteuttamaan omaa unelmaasi täysin varmana sen toteutumisesta, vaikka taloudellinen tilanne ympärilläsi vaikuttaa juuri nyt synkimmältä mahdolliselta. Sinulle tämä on suuri mahdollisuus aloittaa kokonaan uusi ja vapaa elämä.

Vaaka

Saturnus tekee neliötä Plutolle merkistäsi tämän kuukauden ja koko ensi vuoden ajan. Tämä kuvio ei lupaile sinulle helppoa elämää, mutta samalla se antaa juuri sinulle rakennusmestarin paperit jatkuvan luomisprosessin rakennustyömaalla. Sinun päätöksistäsi on kiinni koko muun ihmiskunnan rakenteiden kehittyminen ja siksi sinun on oltava jokaisella solullasi sitoutunut siihen, mitä olet tekemässä. Muussa tapauksessa tulet törmäämään mahdottomuuksien tiiliseinään heiveröisen kypäräsi osoittautuessa täysin alimitoitetuksi törmäyksen voimaan nähden. Muista siis pitää tarkkaa huolta siitä, että teet vain itsellesi hyvältä tuntuvia ratkaisuja. Silloin saat osaksesi yltäkylläistä menestystä ja kunnioitusta muilta ihmisiltä.

Skorpioni

Aurinko, Merkurius ja Venus vaikuttavat marraskuussa merkissäsi ja voit tuntea valtavan luomisenergian pyrkivän ulos jokaisessa käänteessä. Anna itsellesi mahdollisuus heittäytyä uusiin haasteisiin puhtaan ja epäröimättömän innostuksesi ohjaamana, mutta säilytä silti jatkuva yhteys omaan herkkään alitajuntaasi. Se antaa omat merkkinsä välittömästi, kun joku tai jotkut ovat ohjaamassa sinua ja elämääsi väärille urille. Ahdistava ja epäilyttävä tunne saattaa vallata sinut suurimman innostuksesi keskellä vain opastaakseen sinua tekemään tärkeän ohjausliikkeen juuri sillä hetkellä. Älä päästä tällaisessa tilanteessa innostustasi sammumaan, vaan tee tarvittavat tarkennukset ja jatka suunnitelmasi toteuttamista lujalla asenteella.

Jousimies

Sinulla on mahdollisuus katsella maailman hullua menoa autiopaikalta ilman pienintäkään vaaraa joutua pyörremyrskyn keskukseen ja tämä antaa sinulle ainutlaatuiset työkalut elämäsi uudelleen määrittelyyn ja ennen kaikkea uudelleen rakentamiseen. Suurin osa ympärilläsi olevista ihmisistä, yrityksistä ja yhteisöistä heittää nyt omaisuuttaan, ideoitaan ja materiaalejaan taivaan tuuliin, kun taas sinulla on mahdollisuus löytää niille oikea käyttötarkoitus. Katsele siis tarkkaavaisesti ympärillesi ja tartu rohkeasti sinulle tarjoutuviin tilaisuuksiin, vaikka muut yrittäisivät kaikin keinoin sinua jarrutella. Luota omaan näkemykseesi, joka on juuri niin kirkas ja selkeä kuin sinusta itsestäsi nyt tuntuu. Älä anna muiden samentaa intoasi.

Kauris

Pluto ottaa merkissäsi vastaan Saturnuksen neliötä ja siksi olet elämäsi kanssa eräänlaisessa kosmisessa polttopisteessä. Maailmassa tapahtuvat muutokset koskettavat Kauriin merkeissä syntyneitä ihan eri tavalla kuin mitään muuta merkkiä. Sinä ja muut Kauriit pitelette nyt kosmista vallan symbolia käsissänne ja vastaatte oman elämänne lisäksi monien muiden elämästä. Silti ainoa mittari oikeille ja maailmaa eteenpäin vieville päätöksille löytyy vain sinun sisimmästäsi. Epäilemättä tunnet erilaiset vaihtoehdot ja niihin sitoutumisen jokaisella solullasi. Mahdollisuus tehdä itsellesi haitallisia ratkaisuja on pienempi kuin koskaan. Luota omiin tuntemuksiisi, sillä sinun on uskallettava tehdä isoja päätöksiä täysin itsenäisesti.

Vesimies

Viime kuun vahvat ja elämääsi edistävät energiat vaihtuvat kuin taikaiskusta hiukan mollivoittoisemmiksi, mutta silti kysymyksessä ei ole missään nimessä huonompi aika. Jos katsot asiaa oikeasta suunnasta, niin tämä kuukausi on sinun tilaisuutesi tarkentaa viime kuussa liikkeelle lähteneitä suunnitelmia entistä toimivammiksi. Muutamista merkkiisi osuvista neliöaspekteista johtuen intuitiosi roihahtaa täydelle liekille ja näet pelottavan selvästi mitkä asiat eivät ole oikealla tolalla. Kaikkeen sellaiseen, mikä nyt herättää epäluulosi, tulee suhtautua suurella tarkkaavaisuudella, sillä mahdolliset virheet ovat parhaiten korjattavissa heti niiden ilmaannuttua näkyviin. Sen jälkeen matka jatkuu jälleen oikeaan suuntaan.

Kalat

Viime kuussa hankkimasi vauhti riittää parhaimmillaan kuljettamaan sinut suurin piirtein elämääsi tyytyväisenä joulukuun puolelle. Aurinko ja Venus tuovat omalta osaltaan valoa pimenevään syksyyn tehdessään kolmiota merkissäsi perääntyvälle Uranukselle. Marraskuun merkittävin ja eittämättä mielenkiintoisin kuvio on kuitenkin Junon ja Uranuksen yhtymä, joka säilyy tarkkana koko tämän kuukauden. Juno liittyy ihmissuhteisiin ja vielä tarkennettuna parisielujen kohtaamiseen, joita on nyt luvassa hyvin erikoisissa paikoissa ja hyvin erikoisten ihmisten kanssa. Kohtaamiset ovat mahdollisia vain sellaisille Kaloille, jotka pääsevät liikkumaan vapaasti ja uskaltautuvat ennakkoluulottomiin kontakteihin.

Astro.fi

Lue myös

Suosittelemme