Horoskoopit

Oinas ystävänä

Teksti: Anna.fi

Oinas tempaa ystävänsä innolla mukaan uusiin seikkailuihin, mutta suunnitelmat saattavat peruuntua, jos hän löytää mielekkäämpää puuhaa. Lue kuvaukset, ja katso, mitkä tähtimerkkien edustajat sopivat parhaiten Oinaan ystäviksi.

ystävyyshoroskoopit, horoskooppimerkit, horoskoopit, Oinas

Oinaan vahvuudet ystävänä:

  • Oinas tapaa mielellään uusia ihmisiä.
  • Hän on innostava.
  • Hän jakaa mielellään uudet ideat ja kiinnostuksen kohteet ystäviensä kanssa.

Yhteisten kiinnostusten kohteiden löytäminen ja jakaminen on Oinaalle erityisen luontevaa. Hän saa ystävänsä kiinnostumaan uusista asioista, sillä Oinaan innostunut luonne ja energia ovat erityisen tarttuvaa sorttia.

Oinaan kehityskohdat ystävänä:

  • Oinas saattaa perua suunnitelmia löytäessään jotain mielekkäämpää puuhaa.
  • Hän on taidokas kehittelemään uskottavia tekosyitä, joihin ystävät usein lankeavat.
  • Hänen on toisinaan vaikea hyväksyä ystäviensä heikkoja puolia tai näkemyksiä, jotka ovat hänen mielestään vääriä.

Jääräpäisen Oinaan olisi hyvä muistaa, että toisinaan ystävä odottaa häneltä kärsivällisyyttä ja tukea – olipa kyseinen ystävä Oinaan mielestä kuinka väärässä tahansa. Kun muistaa tarjota lohduttavaa olkapäätä tai auttavaa kättä, sellainen on todennäköisesti tarjolla myös silloin, kun itse on sen tarpeessa.

Oinaan ja toisten tähtimerkkien ystävyys

Oinas muodostaa hyvän ja toimivan ystävyyssuhteen etenkin Leijonan, Jousimiehen, Kaksosen, Vesimiehen ja Vaa’an kanssa.

Oinas ja oinas

Kahden oinaan välinen ystävyys on kiehtova, spontaani ja vilkas – mutta samalla myös haastava – paketti. Positiivisella energialla varustetut Oinaat innostavat toisiaan kokeilemaan uusia asioita, mutta toisinaan jääräpäisyys saattaa aiheuttaa myös konflikteja. Yleensä Oinaiden keskinäiset kinat eivät kuitenkaan kestä kauaa, eikä heillä ole tapana kantaa kaunaa. Kompromisseja kaipaava ystävyys voi parhaimmillaan olla hyvinkin eläväinen ja antoisa.

Oinas ja Härkä

Oinaan ja Härän persoonallisuudet eroavat paljon toisistaan: Oinas on energinen ja kunnianhimoinen, Härkä puolestaan varsin rauhallinen. Juuri nämä vastakohdat mahdollistavatkin Oinaan ja Härän välille tasapainoisen ystävyyden. Härkä auttaa Oinasta tarvittaessa rauhoittumaan, kun taas Oinas tuo Härän elämään spontaaneja ja seikkailunhaluisia sävyjä. Näin kummatkin osapuolet voivat oppia toisiltaan paljon. Tässä ystävyydessä myös maskuliinisuus, feminiinisyys, spontaanius ja huomaavaisuus ovat täydessä tasapainossa.

Oinas ja Kaksonen

Kaksonen ja Oinas ovat vapaan elämäntyylin ystäviä ja heidän kommunikointinsa kulkee pitkästi samalla aaltopituudella – vaikka he ovatkin monessa suhteessa myös erilaisia. Yhdessä he pystyvät kokemaan asioita, jotka heiltä saattaisi muuten jäädä kokematta. Oinas vetää Kaksosta uusiin seikkailuihin ja nauttii huomiosta, kun taas Kaksonen pysyy mielellään taka-alalla ja pistää tarvittaessa malttia Oinaan menoon. Kiivaimpia väittelyitä on hyvä välttää, sillä Kaksosella on toisinaan vaikeuksia suhtautua konflikteihin Oinaan vaatimalla vakavuudella. Näiden tähtimerkkien energiat ja vahvuudet täydentävät kuitenkin erinomaisesti toisiaan.

Oinas ja Rapu

Nämä tähtimerkit aikaansaavat vastakohtien liiton. Siinä missä Oinas on villi ja impulsiivinen, on Rapu tyyni ja herkkä. Toisinaan Rapu saattaa hämmentyä Oinaan vahvasta positiivisesta energiasta, mutta Oinaalla on kyky voittaa harkitsevainen Rapu puolelleen. Oinaalle puolestaan Ravun ailahtelevaisuus saattaa tuntua vieraalta. Kunhan nämä tähtimerkit hyväksyvät heidän välillään vallitsevat erilaisuudet ja päättävät pelata samassa tiimissä, voi lopputuloksena olla syvä ja hieno ystävyys, joka tarjoaa heille mahdollisuuksia kokea elämä tavalla, johon he tuskin pystyisivät ilman toisiaan.

Oinas ja Leijona

Oinaan ja Leijonan välinen ystävyys on täynnä intohimoa ja energiaa. Kummatkin tähtimerkit ovat dynaamisia ja seikkailunhaluisia, ja heidän välillään vallitsee terve kilpailunhalu. Sekä Oinaalla että Leijonalla on kuitenkin myös vahva halu johtaa, mikä voi toisinaan aiheuttaa heidän välilleen tulistakin eripuraa. Kärsivällisyydellä ja kunnioituksella ystävyyssuhde voi kuitenkin pysyä harmonisena ja tuoda paljon iloa elämään. Tylsää näillä kahdella ei ainakaan ole! Oinas ja Leijona ovat tulisista luonteistaan ja yhteenotoistaan huolimatta lojaaleja ja helliä toisiaan kohtaan. Tärkeintä on hyväksyä, että ystävyyssuhde ei välttämättä tarvitse johtajaa.

Oinas ja Neitsyt

Ensikatsauksella voisi vaikuttaa siltä, että Oinas ja Neitsyt ovat kaksi totaalisen erilaista tähtimerkkiä, joilla ei ole mitään yhteistä keskenään ja he saattavat jopa etsiä vikoja toisistaan. Impulsiivinen ja kärsimätön Oinas saattaa suuna päänä sännätä uusiin seikkailuihin, kun herkkä ja ujompi Neitsyt puolestaan harkitsee tarkasti seuraavaa siirtoaan. Kun nämä tähtimerkit katsovat erilaisuuksiaan pidemmälle, voi ajan myötä kehittyä vahva ystävyys, jossa yhdistyvät kummankin tähtimerkit vahvuudet.

Oinas ja Vaaka

Impulsiivinen Oinas säntää mielellään kohti uusia haasteita, kun taas Vaa’alla on tapana suhtautua asioihin rauhallisesti ja harkiten. Silti nämä toisistaan poikkeavat tähtimerkit ovat tasapainoinen parivaljakko ja auttavat toisiaan tuomaan parhaimmat puolensa esiin. Oinas auttaa Vaakaa saavuttamaan päämääränsä ja tuo spontaaniutta tämän elämään, kun taas Vaaka saa Oinaan ymmärtämään, ettei tämä aina ole oikeassa. Vaikka heillä on tapana toimia tähtimerkilleen ominaisella tavalla, voivat he hyvinkin ylläpitää toimivaa ja tasapainoista ystävyyssuhdetta.

Oinas ja Skorpioni

Oinas ja Skorpioni ovat monessa suhteessa hyvin samanlaisia. Tämä on suuri etu, mutta voi aiheuttaa ystävyydessä myös ristiriitoja. Kumpikin janoaa paikkaansa johtajana, ja molemmat ovat taipuvaisia mustasukkaisuuteen. Mikäli he kuitenkin kinaamisen sijaan päättävät tehdä yhteistyötä, tämä kaksikko pääsee pitkälle. He rakastavat ottaa riskejä ja tehdä työtä yhteisen päämäärän eteen, vaikka toisinaan heillä saattaakin olla vaikeuksia ymmärtää toisiaan. Näillä tähtimerkeillä on ainekset upeaan ystävyyteen, jossa he voivat sekä pitää hauskaa yhdessä että päästä upeisiin saavutuksiin.

Oinas ja Jousimies

Oinaan ja Jousimiehen ystävyydellä on mahdollisuuksia moneen! Nämä tähtimerkit ovat monessa suhteessa hyvin samanlaisia: kummatkin rakastavat uusia seikkailuja ja omaavat positiivisen näkökulman elämään. Toisinaan nämä elämänjanoiset huimapäät saattavat seikkailuissaan olla kuitenkin alttiita onnettomuuksille, joten välillä kannattaa laittaa hieman malttia rattaisiin. Näillä ystävyksillä tulee harvoin mutkia matkaan keskenään ja satunnaiset kinat unohtuvat nopeasti. Usein Oinas ideoi ja innostaa Jousimiestä mukaan uusiin kokemuksiin, jotka Jousimies ottaa innolla ja uteliaisuudella vastaan.

Oinas ja Kauris

Riehakas Oinas rakastaa riskien ottamista ja nopealla tahdilla elämistä, kun taas vaatimaton ja hiljainen Kauris on tässä suhteessa täysin päinvastainen. Myös usein heidän elämänfilosofiansa eroavat hyvin paljon toisistaan. Nämä eroavaisuudet saattavat vaikuttaa ystävyyteen sen alkumetreillä, mutta kun ystävyys syvenee ja nämä tähtimerkit oppivat hyväksymään eroavaisuutensa, he voivat oppia paljon toisiltaan juuri näiden eroavaisuuksiensa vuoksi. Oinaan täytyy vain malttaa olla hoputtamatta Kaurista liikaa uusiin seikkailuihin, kun taas Kauriin täytyy varoa, ettei yritä rauhoitella Oinasta liikaa.

Oinas ja Vesimies

Näiden merkkien ystävyys voi olla luova ilotulitus, sillä siinä yhdistyvät Oinaan eläväisyys ja Vesimiehen mielikuvituksellisuus. Heidän ystävyydessään voi esiintyä ajoittain kilpailua, mutta nämä tähtimerkit tulevat kuitenkin hyvin toimeen keskenään ja jakavat samoja mielenkiinnonkohteita ja asenteita elämää kohtaan. Sekä Oinas että Vesimies arvostavat lujasti itsenäisyyttään, mikä saattaa toisinaan aiheuttaa vaikeuksia ystävyyssuhteen ylläpitämisessä. Kun he oppivat ymmärtämään toisiaan, he pystyvät luomaan yhdessä ennennäkemättömiä ideoita ja kokemuksia, kummankin lahjoja ja vahvimpia piirteitä hyödyntäen.

Oinas ja Kalat

Oinas ja Kalat pystyvät erilaisuudestaan huolimatta luomaan varsin tasapainoisen ystävyyssuhteen. Määrätietoinen Oinas elää impulsiivisesti ja miettii seurauksia usein vasta jälkikäteen, kun taas Kalat ovat rauhallisia ja hiljaisia, ja uiskentelevat omassa haavemaailmassaan. Kalojen läsnäolo saattaa rauhoittaa Oinasta, joka puolestaan suojelee rauhallisempaa ja hellää ystäväänsä. Kaloilla ei ole tarvetta johtajuuteen, minkä vuoksi Oinas saa tyytyväisenä pitää asemansa. Oinaalta löytyy juuri sitä tarmokasta kipinää, joka auttaa Kaloja saavuttamaan unelmansa pelkän unelmoinnin sijaan.

Teksti: Christina Boman ja Elina Järvi
Lähteet: Ask-oracle.com, Astrobix.com ja Buzzle.com

X