Päivähoroskoopit

Päivä horoskooppi perjantai 10.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tällä viikolla yhteistyökuvioihin on todennäköisesti tullut enemmän suunnitelmia, laajuutta tai yltiöpäistä intoilua. Vielä tänäänkin ilmapiiri on samanlainen, eikä mikään välttämättä pysäytä tai pelota sinua. Otat myös yhä älyllisiä haasteita vastaan ja viikon verran niissä on blingblingiä tai jotain unenomaista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Materiaalisissa toiveissasi voi ilmetä jotain uutta viikon ajan, etkä välttämättä aina edes tiedä mitä haluat. Onko taiteellinen tai esteettinen hankinta mielessä? Pyritkö toteuttamaan jonkin vesielementtiin liittyvän haaveen? Löydät näinä aikoina paljon sieltä, mihin muut eivät näe, tai kasvat henkisesti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on todennäköisesti ajanjakso, joka nostaa sinua hierarkiassa ylöspäin ja voit jopa saada merkittävän roolin yhteisössä. Tämäkin päivä voi tuoda oman lisänsä pyrkimyksiisi, jotka ovat kaiken kaikkiaan korkealentoisia. Oletkohan myös heräämässä aivan uudella tavalla taiteen ja kulttuurin pariin?

Rapu (21.6.-22.7.)

Kodin piirin asiat ovat mielessäsi, mikä ei ole myöskään luonteellesi harvinaista. Juuri nyt niissä on terävyyttä ja ehkä tarve ratkaista jokin asia pois päiväjärjestyksestä. Kireyttä voi olla ilmassa puolin ja toisin, mutta oivalluksesi on tärkeä. Suuntasi ylöspäin jonkin aihealueen parissa etenee ja tulee pikku hiljaa intensiivisemmäksi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Juuri nyt kuu, Venus, Mars ja Jupiter ovat harmonisessa asemassa merkkiisi nähden, ja monet niistä ovat jo pidempään antaneet sinulle vauhtia, perspektiivejä ja uusia maisemia. Elämännälkäsi on varsin voimakas, mikä joskus johtaa tylsyyden ja rutiinien välttämiseen. Syvä keskustelu antaa paljon!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koska niin monta planeettaa on vastakkaisessa merkissäsi, tulee väistämättä mieleen, että elämäsi suuntautuu yhä enemmän kohti muita, ihmisiä, ihmisryhmiä tai organisaatioita. Elämässäsi saattaa olla juuri näinä viikkoina elämyksellisiä hetkiä muiden kanssa tai ihmisiä, jotka toimivat luovuuden parissa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajatukset vievät ehkä syvällisemmin johonkin menneeseen tapahtumaan tai muutoin historialliseen aiheeseen. On myös mahdollista, että kotioloihin liittyvä pitkällinen seikka on tuloillaan päätepisteeseen. Tunne-elämän viimeaikainen suoruus ja välittömyys ovat yhä voimassa, ja kiinnostavia sinkuille!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viimeaikaisia pinnan alla olevia asioita, kysymyksiä ja asenteita voi tulla tapetille ja parhaimmillaan oivallat jotain olennaista ihmisten välisestä kanssakäymisestä. Työnteko ja arki voivat sujua poikkeuksellisen rattoisasti ja helposti, ehkä osaamisesi on kehittynyt hurjasti. Lisää väriä arkeesi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Runsas määrä planeettoja kotiasioiden sektorillasi vaikuttaa pidempään näiden aiheiden tuloon polttopisteeseen. Varovaisuuttakin voi suositella ainakin kiinteistökaupoissa ja muissa vastaavissa sopimuksissa, ja taustojen tarkistukset voivat olla paikallaan. Toisaalta kotioloihin voi yhdistyä enemmän tunnetta ja taidetta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Viime viikkoina kykysi saada viestit läpi oikealla tavalla on ollut yksi teema, johon on pitänyt paneutua. Voi olla, että kiinnität huomiota tähän myös suostuttelutarpeiden välityksellä. Mieti koulutustarpeitasi, sillä puute niissä voi räjähtää käsiin näinä aikoina. Perheen puolella joku saattaa pyristellä irti.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhä useammat planeetat nivovat sinua konkreettisiin aihealueisiin, joten ehkä huomiota on kiinnitettävä tavaroiden hankintaan ja rahatilanteeseen. Erikoiset tavarat voivat kiehtoa, mutta se ei välttämättä johda mihinkään järkevään hankintaan. Nauti kuitenkin muulla tavalla vielä vaikuttavasta optimismista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tuntumaa varmaan jo on merkittävän jakson alkamisen suhteen, ja alat miettiä elämän palapeliä uusiksi. Toiveita ja odotuksia on paljon ja se korostuu seuraavan viikon aikana. Merkissäsi oleva luovuus ja herkkyys tulevat vuorotellen esiin, joten tunteenpurkauksilta ei voi välttyä. Ruokaelämys voisi innostaa ja ylläpitää suhdetta!

X