päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 16.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Voi olla, että paneutumista tarvitaan johonkin raha-asiaan, joka voi osoittautua muutenkin joksikin muuksi. Materiaalisissa aiheissa saattaa tulla yllättäviä elementtejä tai voit sortua impulsiiviseen hankintaan. Työ ja ura ovat yhä kovasti keskiössä ajatuksissasi, miten tästä eteenpäin. Ryhmässä on piristävää!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toisten kanssa tulee asioita tai neuvotteluja käytännön asioista tai juoksevien asioiden suorittamisesta. Näihin kuvioihin tarvitaan todennäköisesti muutoksia, joita myös sumplitaan. Näinä viikkoina olet enimmäkseen suurpiirteinen ja näet laajemman kuvan, mistä on hyötyä monella tavalla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla saattaa tänään olla enemmän vaikeuksia rytmittää arkeasi sellaiseksi, että kaikki sujuu sutjakkaasti ja ennalta-arvattavasti. Mutta jos olet joustava, voi töissäsi olla sopivaa luovaa rytmiä. Jokin terveysasia nousee ehkä tapetille syystä tai toisesta tai ehkä ihmettelet jonkun psyykettä. Olet rakkauden planeettojen suosiossa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tiiviin yhteydenpidon ohella on viime viikkoina ollut vallalla traditioiden noudattaminen tai monenlainen menneisyyteen keskittyminen, joko työssä, harrastuksissa tai yksityiselämässä. Itsekin saat ilmaistua omia käsityksiäsi juuri nyt mitä parhaiten, sillä olet sopusoinnussa sisäisten tuntemuksiesi kanssa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tunneplaneetat osuvat dynaamisesti merkkiisi ja se voi merkitä yllättävien reaktioiden kohtaamista mutta myös äkkinäisiä muutoksia. Nopeatempoisuutta saattaa ilmetä kotiasioissa tai tavallisessa arjessa. Työteliäisyyttä ja monen raudan takomista tarvitaan yhä, ja yksityiskohtiin keskittyminen on asian ydin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Juuri nyt yhteydenpidossa saattaa olla sähäköitä vaiheita, ja mielipiteitä voi risteillä puolin ja toisin ristiin rastiin. Sinä tai joku muu voi ilmaista myös pinttyneen mielipiteensä jostain. Työn ihmissuhteista tai ihmisten roolista tehtävien suorittamisessa voi olla paljon puhetta. Rakkauselämä ei ole juurikaan räiskyvää.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmassa on jo pidempään ollut paljon ylöspäin kohottavia elementtejä, ja ne ovat pönkittäneet haluasi valloittaa maailmaa ja tuoda omia näkemyksiäsi esiin. Korkeampi tai sivistyneempi näkemys elämästä on voinut olla ohjenuoranasi. Maailma tuntuu avoimemmalta kaikin puolin. Perinne, menneisyys ja koti kulkevat sivujuonteena.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pitkäaikainen, monta kuukautta kestää vaihe on voinut saada sinut pohtimaan hyvin tarkkaan resurssejasi, mihin rahat riittävät ja ketkä ovat osana monimutkaista palapeliä. Työelämän kannalta sujuvat hyvin kirjalliset tehtävät tai asioiden selittäminen puhumalla ja keskustelemalla. Perhesuhteissa tapahtuu?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Voit joutua tai haluta jostakin syrjään tai katsella vierestä, kun toiset toimivat. Tai sitten vierailet paikassa, jossa on muuten hiljaisuutta tai sanatonta intensiivistä tunnelmaa. Muutoin planeetat pitävät sinua melko lailla viimeaikaisisten teemojen parissa ja melko reippaissa ja seikkailullisissa yhteyksissä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla yllättäviä ja stimuloivia tapahtumia yhteisössäsi, joko työssä tai harrastuksissa. Voiko olla, että originellit piirteet pyrkivät esiin jossain kohtaa, ehkä erikoisen persoonan välityksellä. Monenlaista tapahtumarikkautta on muutenkin yhä meneillään, sillä aurinko ja Merkurius ovat vielä merkissäsi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu skorpionissa syventää eilisen tapaan ilmapiiriä, eikä sinun ole aina helppoa saada kiinni kaikista ilmeistä ja sanomattomista sanoista, saatikka kohtalokkaista tunnetiloista. Muutoin tilanne on yhtälailla kaksinainen viime viikkojen tapaan, eli yhtäältä vetäydyt ja toisaalta elät, pelaat ja hurmaat!

Kalat (19.2.-19.3.)

Yhteisö, ryhmä, verkosto tai markkinat ovat vieneet sinut todennäköisesti mennessään jo jonkin aikaa ja tilanne jatkuu samana ainakin viikon. Kykenet luomaan paremmin tulevaisuuden visioita, etkä vain itsellesi vaan myös muille. Rakkausenergiat vetävät sinua yhä katsomaan ja tarkkailemaan tai salaamaan!

X