Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi keskiviikko 29.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Asioita paperilla on tämän päivän motto. Järjestys on luotavissa tekemällä itsellesi selväksi, mitä päätät tehdä, mikä on Sinun prioriteettisi. Tehosi kasvaa suunnattomasti, kun uskallat keskittyä omasta mielestäsi olennaiseen.

Oinas

Nyt pystyt tekemään ideoistasi ja ajatuksistasi konkreettisia sovelluksia. Sinun kannattaa ryhtyä sanoista tekoihin, sillä homma kuin homma on varmasti hanskassa, sikäli kun olet siitä aidosti kiinnostunut. Osaat tehdä hyviä sopimuksia, eikä epäselvyyksille jää ainakaan sinun osaltasi tilaa.

Härkä

Mikäli kohtaat jonkun asian hoitamisessa selvää vastarintaa tai takaiskuja, niin koeta löytää uusi reitti tai suunnitelma. Vastus voi olla yllättävän kova, mutta asian selvittäminen muuttaa koko tilanteen sinun kannaltasi oikeaan suuntaan. Nyt et saa hyväksyä arvelutavalta tuntuvia tarjouksia.

Kaksoset

Elämässäsi vaikuttavat epäselvyydet tai hankaluudet kannattaa nostaa käsittelyyn juuri nyt, sillä pystyt kääntämään asian kuin asian eduksesi ja puhumaan kovemman luokan auktoriteetit puolellesi. Sanoillasi on maagista voimaa ja siksi mitään ei kannata jättää sanomatta. Pallo pomppii nyt sinulle.

Rapu

Asiat etenevät omalla tahdillaan ihan oikeaan suuntaan, vaikka et itse tunnukaan saavan niihin selkeää otetta. Tällaisena aikana omat ajatukset voisi laittaa hetkeksi aikaa pakkolomalle ja opetella luottamaan elämän automaattiohjaukseen ihan kaikessa rauhassa.

Leijona

Olet tekemässä tärkeitä päätöksiä elämässäsi ja nyt jos koskaan pystyt tuomaan ajatuksesi ymmärrettävästi myös muiden tietoisuuteen. Ideoita ja suunnitelmia kannattaa tuottaa suorastaan tehoviljely ideaa noudattaen näiden päivien aikana. Päättelykykysi ei horju tiukassakaan paikassa.

Neitsyt

Joku sinua vaivaava asia tulisi pystyä ottamaan esille, vaikka pelkäisitkin seurauksia, sillä mitään todellista pelättävää ei ole näköpiirissä. Todellisuudessa tämänkertaisen parannusehdotuksen julkaiseminen antaa sinulle odottamattoman suuren edun, joka palvelee sinua vielä pitkään.

Vaaka

Mielipiteesi ja ideasi saattavat kohdata odottamattoman rajua vastustusta, mutta nyt ei kannata antaa periksi. Vie vain suunnitelmaasi eteenpäin. Ongelmat vain mittaavat sitoutumisesi määrää ja mikäli olet valmis kääntämään vaikeudet positiivisiksi mahdollisuuksiksi, pääset todella pitkälle.

Skorpioni

Vaikka uskosi ei tahdo riittää sinua vaivaavan asian lopulliseen selvittämiseen, niin nyt olisi syytä voittaa pelkosi ja käydä rohkeasti tulta päin. Elät aikaa, jolloin kosminen selvitysmies on sinun puolellasi, etkä tarvitse tueksesi sen paremmin läheisiä kuin kaukaisiakaan ihmisiä.

Jousimies

Vain harvoin ajatuksesi juoksevat yhtä selkeinä ja voimakkaina kuin nyt, joten älä epäröi tarttua esille nouseviin ideoihin. Homma toimii tarkasti ja varmasti kuin maailmankello. Älä yritä mennä asioiden edelle. Hoida yksi palanen kerrallaan kuntoon ja anna kokonaisuuden pysyä kannustavana taustakuvana.

Kauris

Jos huomaat jonkun asian painavan tavallista enemmän mieltäsi, niin se on vain merkki siitä, että on oikea aika esittää omat, todelliset ja rehelliset mielipiteesi asiasta. Varo sortumasta edes puolittaisiin totuuksiin, sillä ne johtavat aivan varmasti sylttytehtaalle.

Vesimies

Ajatuksissasi ja puheissasi on ideaa ja toimivuutta niin paljon ettei sinulla ole syytä jättää oivalluksiasi ajatusten tasolle vaan tarttua toimeen. Parasta olisi kirjoittaa ideoitten pääkohdat muistiin tai vähintään jakaa ne jonkun asiaa ymmärtävän kanssa, jolloin ne jo käynnistyvät ja loppu sujuu itsestään.

Kalat

Tiedostat hyvin selvästi mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja raskasta. Jos olet valmis päästämään niistä irti, niin nyt on yksi parhaista hetkistä mennä kertomaan tämä ilouutinen asianosaisille. Lopulta päätöksesi tukee kaikkien siihen liittyvien elämää, vaikka ensin ihan joltakin muulta vaikuttaisi.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.-30.3.

Kuukausihoroskooppi 3/2017

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Teksti: Seppo Tanhua

X