Päivähoroskoopit 4.1.2017

Päivähoroskooppi keskiviikko 4.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Kuuntele tänään erityisen tarkasti kehosi viestejä ja tee tietoisesti asioita, joista Sinulle tulee hyvä olo. Reagoi pieneenkin väsymykseen lepäämällä tai rentoutumalla hetken aikaa.

Oinas

Ellet tunne saavasi oikeaa otetta tähän päivään, niin kokeile jotain luonnon eliksiisriä. Hetki raikkaassa ulkoilmassa tai vaikkapa vesihuuhtelu kasvoille.

Härkä

Olet tänään hyvässä yhteydessä sisäiseen tietäjääsi ja voit tehdä ratkaisuja hetken mielijohteisiin luottaen. Liika miettiminen pilaa oivalluksen.

Kaksoset

Joku saattaa tarjota sinulle neuvoa tai ohjetta, joka tuntuu sinusta lähes riidan haastamiselta, mutta jos maltat tutkia asiaa sisälläsi, voitat paljon.

Rapu

Ymmärrät kanssaihmistesi elämää tavallista paremmin ja osaat antaa hyviä ja kannustavia ohjeita vaikeissakin henkilökohtaisissa ongelmissa.

Leijona

Jos tunnet tänään tarvetta keskustella jonkun kanssa omasta elämäntilanteestasi, niin etsi ihmeessä sopivalta tuntuva tyyppi ja puhu suusi puhtaaksi.

Neitsyt

Jonkun ihmisen mielipide tai kommentti saattaa sattua tänään arkaan kohtaan. Mahdollisella kivulla on sinulle tärkeä viesti. Koeta kuulla se.

Vaaka

Jos tunnistat tänään jonkun läheisen ihmisen tai työtoverin sisäisen pahan olon, niin silloin sinulla on hänelle joku tärkeä sanoma kerrottavana.

Skorpioni

Joku tuttu tai tuntematon ihminen hakeutuu tänään luoksesi, koska hän aavistaa sinun voivan auttaa jollakin tavalla. Älä käännytä ketään pois.

Jousimies

Jos haluat pitää oman elämäsi tasapainossa, täytyy sinun pystyä myös sellaisiin päätöksiin, jotka satuttavat toista. Tänään on yksi niistä päivistä.

Kauris

Vaistoat tänään herkästi toisen ihmisen pahan olon ja pystyt myös auttamaan häntä oikealla tavalla, jos vain menet ja juttelet hänen kanssaan.

Vesimies

Et jaksa tänään kuunnella muiden antamia elämänohjeita eikä tarvitsekaan. Itsehän sinä vain voit tietää mitä olet tekemässä ja miksi.

Kalat

Kohtaat tänään henkisesti korkealla tasolla olevan ihmisen, jonka hienovaraisia ohjeita on syytä seurata mahdollisimman vikkelästi.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 22.12.-5.1.

Kuukausihoroskooppi 1/2017

Sinkkuhoroskooppi kertoo, millainen sinkku olet ja miten voit löytää rakkauden

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi