Päivähoroskoopit 20.5.2017

Päivähoroskooppi lauantai 20.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tänä viikonloppuna sattuu ja tapahtuu ennakoimattomia ja silti onnekkaita yllätyksiä, joihin pitää tarttua sillä sekunnilla, kun ne eteen putkahtavat. Pystyt siirtämään seiniä kauemmas, jos ne ovat päässeet liukumaan liian lähelle.

Oinas

Elämä näyttäytyy tänään hyvin hienojakoisessa muodossa. Koeta löytää oma herkkyytesi hiljentymällä muutamaksi minuutiksi luonnon rauhassa tai ihan missä tahansa.

Härkä

Pystyt tänään seuraamaan alitajuntasi viestejä tavallista paremmin. Luota sisäiseen ohjaukseesi ja anna sen kuljettaa sinua läpi tämän päivän. Tiedosta kohtaavasi juuri oikeat asiat ja ihmiset.

Kaksoset

Vaistoat herkästi millä tavalla ja millä alueella elämäsi on ohjautumassa hiukan väärille raiteille. Älä tee tänään mitään herkkien aavistustesi vastaisesti, vaan jätä väliin kaikki mikä ei tunnu oikealta.

Rapu

Sinulla on tänään mahdollisuus aistia oikea suunta tai ratkaisu johonkin elämääsi rajoittaneeseen ongelmaan. Luota mieleesi nousevaan visioon, sillä tänään on suurten ja toimivien visioiden päivä..

Leijona

Koeta ottaa tämä päivä mahdollisimman rennosti, sillä vain rennossa ja vapaassa olotilassa pystyt seuraamaan suuntaa antavaa sisäistä ääntäsi. Se johdattaa sinua hiukan yllättäviin tilanteisiin, joiden merkitys kuitenkin selviää sinulle nopeasti.

Neitsyt

Koet tänään ahdistavina sellaiset osat elämässäsi, joissa et pysty luottamaan omiin herkkiin tuntemuksiisi vaan olet muiden ohjattavissa. Huomaat, etteivät asiat suju lainkaan odottamallasi tavalla.

Vaaka

Herkkä sisimpäsi ajaa sinua hoitamaan jonkun mieltäsi vaivanneen tunnepitoisen asian, mutta rohkeutesi ei tahdo riittää. Tämän päivän tehtäväsi on hoitaa pelottavalta tuntuva asia oikeille raiteille.

Skorpioni

Leijailet tänään hiukan omissa maailmoissasi ja hyvä niin, sillä tuulet ovat nyt suotuisia. Joku hyvä elokuva tai muu alitajuntaasi ruokkiva tapahtuma kruunaa tämän päivän menestyksen.

Jousimies

Tunnistat selvästi sellaiset henkilöt, jotka tietäen tai tietämättään estävät sinua kuuntelemasta herkkää sisintäsi ja elämästä omaa luovaa elämääsi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja korjaa tilanne.

Kauris

Viime yönä näkemäsi uni, joku kirja tai elokuva saattaa antaa sinulle hyviä vinkkejä tunne-elämääsi liittyvien asioiden saattamiseksi sinun kannaltasi toimivaan muotoon.

Vesimies

Tänään kannattaa yrittää löytää ainakin yksi hiljainen ja täysin yksityinen hetki itsellesi, sillä alitajuntasi ei muuten pysty välittämään sinulle kuuluvaa herkkää ja tulevaisuuttasi ohjaavaa visiota.

Kalat

Turhantärkeät auktoriteetit ottavat tänään päähän niin voimakkaasti, että et malta olla laukomatta takaisin, mikäli joku uskaltautuu arvostelemaan tekemiäsi ratkaisuja. Hermostuminen on kuitenkin merkki omasta epävarmuudestasi, joten viisainta olisi jättää mekkalointi kokonaan väliin.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 19.-25.5.

Kuukausihoroskooppi 5/2017

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi