Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi sunnuntai 3.4.

3.4.2016 Teksti: Anna.fi

Merkuriuksen neliö Plutolle vaatii jokaista meistä pitämään todella tarkasti huolta omista asioistamme. Toisten juttuihin ei ole syytä mennä puuttumaan edes hätätilanteessa. Asiat korjaantuvat parhaiten omin voimin.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

Kalat

Viikkohoroskooppi

Yllättäviä käänteitä on luvassa pitkin päivää, mutta niissä on nyt positiivinen energia kaikille, jotka osaavat suhtautua yllätyksiin huumorilla. Luota siihen, että jokaiseen yllätykseen kätkeytyy mojova palkinto, niin elämä on äkkiä paljon hauskempaa.

Oinas

Viikkohoroskooppi

Sinussa on kapinallista energiaa, joka saa sinut kokeilemaan rajojasi ja usein myös muiden kärsivällisyyttä. Älä anna tiukkapipojen häiritä omintakeista elämänasennettasi, vaan päästä energiasi virtaamaan.

Härkä

Viikkohoroskooppi

Kaipaat tilaa ja vapautta ympärillesi, etkä malta olla keljuilematta niille, joiden koet jollain tavalla rajoittavan elämääsi. Syyttömiähän he sinun olotilaasi ovat, mutta vapauden kaipuussasi olet valmis purkamaan latausta vähänkään sopivaan kohteeseen.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

Saat jonkun arveluttavan idean, jota kuitenkin kannattaa lähteä välittömästi toteuttamaan. Se ei itsessään ole tärkeä, mutta johdattaa sinua eteenpäin mielenkiintoisten mutkien ja kommellusten kautta.

Rapu

Viikkohoroskooppi

Et jaksa ottaa kenenkään tärkeilyä tai nipottamista vakavasti ja viisainta olisikin iskeä hallitusti takaisin ihan päinvastaisella reaktiolla. Ota sinä rennosti ja anna muiden pingottaa sydämensä kyllyydestä.

Leijona

Viikkohoroskooppi

Oivalluskykysi ja nokkeluutesi ovat korkealla tasolla. Käytä sitä hyväksesi ja vie muitakin mukanasi kuutamolle tai muuten vain hulluttelemaan. Heti kun keksit jotakin puhuttelevaa, tee siitä totta itsellesi ja muille.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

Happamat ilmeet saavat sinut voimaan pahoin ja keksimään jotain jäynää liian totisille torvensoittajille. Varo silti ylilyöntejä, sillä vain oma happamuutesi saa sinut reagoimaan muiden vastaaviin ilmeisiin.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

Joku uusi idea saa sinut innostumaan aivan valtavasti ja tuohon juttuun kannattaa nyt tarttua oikein tosissaan. Saat siitä uutta potkua elämääsi, vaikka mitään sen suurempaa ei tästä jutusta lopulta kehkeytyisikään.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

Elämä saattaa tämän päivän kuluessa yllättää sinut oikullisuudellaan, mutta siihen täytyy osata suhtautua ymmärtävällä asenteella ja ronskilla huumorilla. Muuten joudut kärsimään äkkipikaisuudestasi.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

Teet tämän päivän kuluessa loistavia oivalluksia, jotka eivät tässä vaiheessa vie sinua puusta pitkään, mutta jatkossa niistä on varmasti enemmän iloa. Ideaa on aina seurattava niin pitkälle kuin se kantaa. Sitten onkin jo uusi odottamassa.

Kauris

Viikkohoroskooppi

Hermostunut ja levoton olotila kuuluu päivän henkiseen ruokavalioon. Voit lopettaa pakkopullan heti kun oivallat mikä tai kuka sinua tosissaan rassaa. Asia on korjattavissa vain tiedostamisen kautta.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.3.-7.4.

Kuukausihoroskooppi 3/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *