Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi tiistai 28.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Haasteellinen viikko on käännettävissä omaksi eduksesi intuition ja alitajunnan avulla. Niiden positiivisiin vihjeisiin ja kannustavaan ohjaukseen tulee luottaa aina, kun elämän esittämä mahdollisuus tuntuu itsestäsi kiehtovalta. Itse lähden tänään katsomaan jotain järveä vaikka aikaa siihen ei kerta kaikkiaan ole.

Oinas

Elä tätä päivää yksi hetki kerrallaan ja anna itsellesi lupa kunnioittaa tapahtumien luonnollista rytmiä. Kuinka hyvin kaikki voikaan silloin sujua. Nyt ei ole sinun hetkesi toimia, vaan nauttia kaiken jo valmiiksi saamasi hedelmistä. Toiminnan aika koittaa Marsin yhtymän muodossa reilun kuukauden kuluttua.

Härkä

Korkeammat voimat ohjaavat tänään kättäsi kunhan maltat pysyä ajan virrassa turhia hosumatta. Hiukan utuinen olo on paras tapa onnistua, mutta silloinkin on motiivin oltava kohdallaan. Teet tällä hetkellä erittäin tärkeitä ratkaisuja kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja siksi oikea tunnelma on niin tärkeä.

Kaksoset

Älä yritä ymmärtää ympärilläsi tapahtuvia, itsellesi myönteisiä asioita järjen avulla. Anna elämän virrata omalla vauhdillaan ja nauti olostasi. Tällä kertaa ei ole sinun asiasi ohjata edes oman elämäsi kulkua, saati sitten muiden. Huomaat kyllä mikä toimii ja mikä ei. Siinä sitä tienviittaa ihan tarpeeksi.

Rapu

Alitajuntasi on valmis ottamaan ohjat käsiinsä ja opastamaan sinua oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Kuuntele sisältäsi tulevaa ohjausta ja anna jalkojesi viuhtoa omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa. Huomaat löytäväsi tärkeitä ihmisiä ja asioita paikoista, jonne et normaalisti suostu kurkistamaan.

Leijona

Sinusta saattaa tuntua että juuri tänään pitäisi hoitaa monta kesken olevaa asiaa, mutta varo yrittämästä liikaa. Päivään mahtuu vain 24 tuntia ja Marsin neliö pitää huolen, ettei kiintiötä ylitetä. Mielikuvituksesi luulee ehtivänsä vaikka minne, mutta päivän mittaan karvas totuus selviää kovakalloisemmallekin.

Neitsyt

Anna itsellesi lupa toimia intuitiosi ohjauksessa. Tee mitä mieleesi juolahtaa ja täysin epämääräisessä järjestyksessä. Menestystä on luvassa vain rohkeimmille seikkailijoille ja heillekin vasta epämääräisen ajan kuluessa. Jos rutiinit täyttävät tiukasti päiväsi, niin unohda koko menestysmahdollisuus.

Vaaka

Vaikka mielesi saattaa tuntua kirkkaalta ja haluaisit pistää kunnolla tuulemaan, niin kannattaa ottaa mahdollisimman rauhallisesti, ettet kompastu omiin jalkoihisi. Tärkeintä on keskittyä hoitamaan sinusta itsestäsi tärkeimmältä ja kiireisimmältä vaikuttava asia pois päiväjärjestyksestä.

Skorpioni

Sinulla on käytössäsi suuri annos luovaa energiaa mihin tahansa haluamaasi tarkoitukseen. Tartu ihmeessä tuumasta toimeen äläkä ihmettele. Luovuudellesi ja sen tuomalle menestykselle on vain yksi pieni ehto: Sinun täytyy nauttia siitä, mitä olet tekemässä. Muuten tästä latauksesta puuttuu ruuti ihan kokonaan.

Jousimies

Elämällä saattaa olla varattuna joku ikävä yllätys varallesi, jos innostut ajamaan jotakin itsellesi tärkeää asiaa liian tarmokkaasti eteenpäin. Älä silti lannistu, sillä hetkellinen epäonni vain testaa todellisia motiivejasi. Epäonnea ei nimittäin esiinny siellä missä itse tekeminen maistuu hyvältä.

Kauris

Onnekkaat sattumukset viitoittavat nyt kulkuasi. Päästä irti päiväsi lukujärjestyksestä ja anna tapahtumien johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Mars ja Neptunus antavat sinulle sisäistä voimaa ja tietoa suurtenkin päätösten toimeenpanemiseksi lähipäivien aikana.

Vesimies

Vaikka tunnetkin tarvetta pistää asiasi kerralla järjestykseen, niin tänään kaikki ei suju ihan odottamallasi tavalla, joten anna järjestyksen syntyä ihan itsestään tai olla syntymättä. Rentoudu ja katsele elämää ympärilläsi. Huomaat ettei sinun järjestyksesi pysty maailmaa miksikään muuttamaan.

Kalat

Tänään asiat sujuvat parhaiten turhia miettimättä. Katso minne askeleesi sinua johdattavat ja anna suunnitelmiesi muuttua pitkin päivää. Hulluna on hyvä olla vaikka elämäsi tunkiolla ja aivan ihmeellisistä paikoista menestyksen avaimet nyt eteesi putkahtavat.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.-30.3.

Kuukausihoroskooppi 3/2017

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Teksti: Seppo Tanhua

X