Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi tiistai 29.3.

29.3.2016 Teksti: Anna.fi

Aavistukset yrittävät pitää sinut poissa vaikeuksista. Älä tunge nyt nokkaasi minnekään, missä et tunne oloasi kotoisaksi.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, niin huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

Luota tänään vaistoosi mikäli se millään tavalla yrittää varoittaa tekemästä jotakin tai menemästä jonnekin. Varoitus on tällä kertaa aiheellinen, vaikka mitään isompaa ongelmaa ei tämän kuvion osalta ole odotettavissa.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

Monenlaisia suunnitelmia ja ideoita pälkähtää päähäsi, mutta varaudu siihen että yksikään ei tänään etene konkreettiseksi tapahtumaksi. Tässä päivässä on tavallista heikompi käytännöllisyyden aste ja siksi moni asia jaa ajatuksen asteelle.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

Muisti pätkii ja ajatus harhailee sinne tänne tällaisena päivänä, joten älä suotta yritä pitää kaikkia lankoja tiukasti käsissäsi tai pysyä aikataulussa. Nyt on viisainta antaa asioille tilaa edetä omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa.

Kauris

Viikkohoroskooppi

Alitajuntasi toimii varsin aktiivisesti ja saat mielenkiintoisia oivalluksia pitkin päivää, mutta mitään sen valmiimpaa ei kannata itseltään vaatia. Muut eivät välttämättä pysy tänään keikkuvilla kärryilläsi ja jäät helposti yksin loistavien ideoittesi keskelle.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

Saatat tänään innostua tai ihastua johonkin ideaan tai ihmiseen aivan tosissasi, mutta paluu maanpinnalle tapahtuu yllättävän nopeasti. Silti tästä kohtaamisesta sietää olla kiitollinen. Tuohan se virkistävää vaihtelua elämääsi.

Kalat

Viikkohoroskooppi

Älä ihmettele jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.

Oinas

Viikkohoroskooppi

Vaistoat tänään jo kaukaa jos joku yrittää houkutella sinua väärin perustein mukaan omiin juttuihinsa. Jos yhtään epäilyttää, niin jätä suosiolla osallistuminen tällä kertaa väliin.

Härkä

Viikkohoroskooppi

Yllättäviä muistikatkoksia saattaa esiintyä juuri niissä tärkeissä asioissa tai tapahtumissa, jotka nimenomaan olit päättänyt hoitaa kunnialla. Älä jää sitä sen enempää murehtimaan, sillä unohduksilla on nyt oma tärkeä merkityksensä.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

Ota tänään mahdollisimman rauhallisesti äläkä usko ensimmäistäkään epäilyttävää vaihtoehtoa tarkistamatta ensin käsillä olevia faktoja. Elämä on oikullisella tuulella ja jujuttaa hyväuskoisia pilke silmäkulmassa.

Rapu

Viikkohoroskooppi

Tänään ei ole kaikkein selkein päiväsi, joten pyri välttämään tunteenomaista puuttumista sinua ärsyttäviin asioihin. Voit nolata itsesi pahan kerran. Asiat kun eivät nyt ole sitä, miltä ne ensin sinusta näyttävät.

Leijona

Viikkohoroskooppi

Tänään voit turvallisesti tehdä asioita ja jopa päätöksiä hetken mielijohteesta jos siltä tuntuu, sillä vaistoat heti jos kaikki ei ole kohdallaan. Tietysti näitä varoittavia tuntemuksia kannattaa myös kuunnella.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.3.-7.4.

Kuukausihoroskooppi 3/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet