Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi tiistai 30.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Kun pystyt keskittämään ernergiasi tarkasti ja itsellesi mielekkääseen kohteeseen, on myös kekseliäisyytesi huipussaan. Muista säilyttää rentous ja leppoisuus tekemisessäsi, sillä pienikin kiire blokkaa tärkeät oivallukset.

Oinas

Innostut helposti uusista asioista ja pystyt oivaltamaan niihin liittyvät mahdollisuudet. Nyt kannattaa takoa, sillä onnistut melkein kaikessa, mihin innostut lusikkasi tökkäämään. Älä odota, että muut pysyisivät perässäsi. Uskalla toimia itsenäisesti ja omapäisesti, jos haluat korjata parhaan potin.

Härkä

Kiinnostut lähipäivinä yllättävistä asioista, jotka vetävät sinua voimakkaasti puoleensa. Katso rohkeasti mistä oikein on kysymys. Näinä päivinä kaikki uudistukset ja muutokset ovat kosmisessa myötätuulessa. Huomaat sen vain, jos sinulla on uskallusta lähteä leikkiin mukaan.

Kaksoset

Nyt on syytä pistää vipinää kinttuihin, sillä kekseliäisyytesi ja oivalluskykysi ovat huippuvireessä. Tämä on oikea aika ottaa vastaan uusia haasteita ja lähteä täysipainoiseen hyökkäykseen omien ideoittesi kanssa. Mars ja Uranus siivittävät jokaista ottamaasi askelta, joten ota niitä taajaan.

Rapu

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita ja sinun kannattaa tarttua epäröimättä kiinni jokaiseen tarjottuun tilaisuuteen muuttaaksesi päivärytmiä. Uskalla toteuttaa itseäsi uudella tavalla kaikissa päivittäisissä asioissa ja huomaat, että elämä on sittenkin täynnä mielekkäitä mahdollisuuksia.

Leijona

Mars ja Uranus ovat hyvissä asemissa merkkiisi nähden ja nyt kannattaa lähteä toteuttamaan jotakin vireillä ollutta suunnitelmaa oikein tosimielellä. Tiedät miten toimia, kunhan vain päätät lähteä liikkeelle. Vastaukset löytyvät itse tekemisestä, eivät missään tapauksessa etukäteen, joten älä jarruttele.

Neitsyt

Seuraa tarkasti mitkä päivittäiset asiat saavat suksesi tökkimään, sillä niissä on jotakin sellaista, josta sinun tulisi pyrkiä irrottautumaan. Tämä on loistavaa aikaa päästä irti tarpeettomista ja ahdistavista rutiineista, sillä sinulla on sopivasti vallankumouksellista energiaa jokaisessa solussasi.

Vaaka

Mikäli elämässäsi on asioita, joista haluat syystä tai toisesta vapautua, niin nyt on oikea aika tarttua härkää sarvista ja ottaa ratkaisevat askeleet. Samalla huomaat löytäväsi uusia, paljon mielekkäämpiä kohteita, joiden kanssa tiedät pääseväsi vielä pitkälle. Luota uudistumista etsivään itseesi.

Skorpioni

Liian sitoviksi muodostuneet asiat ja ihmiset ahdistavat sinua suunnattomasti näinä päivinä. Ota itsellesi tilaa, mutta varo liian äkkipikaisia reaktioita. Marsin kvinkunssi tuo tullessaan aggressiivisuutta, jota tulee käyttää tietoiseen itsensä vapauttamiseen, ei missään nimessä turhaan väittelyyn tai riitelyyn.

Jousimies

Tämä on hyvin energistä ja samalla elämääsi uudistavaa aikaa ja voit saada uskomattoman paljon näkyvää aikaiseksi, kunhan uskallat keskittyä siihen mistä nyt tosissaan innostut. Helppoa se ei tule olemaan, sillä ajan laadun mukaan vastustus on sitä ankarampaa mitä tärkeämmästä asiasta on kysymys.

Kauris

Tarvitset itsellesi tilaa ja vapautta melkein hinnalla millä hyvänsä. Jokainen sinua rajoittamaan pyrkivä saa varautua tiukkaan vastarintaan. Et todennäköisesti itse edes tiedosta mikä sinua harmittaa, mutta huomaat kyllä, kun rajat tulevat vastaan ja silloin aidat on kaadettava tietoisesti ja ilman väkivaltaa.

Vesimies

Rohkeutesi ja ennakkoluulottomuutesi johdattavat sinua mielenkiintoisten asioiden ja ihmisten pariin. Älä epäröi laajentaa tuttavapiiriäsi sen mukaan minne innostuksesi sinua johdattaa. Parhaimmillaan otat useita tärkeitä askeleita eteenpäin jollakin sinulle tärkeällä alueella tämän jakson aikana.

Kalat

Huomaat näiden päivien aikana varmasti mitkä asiat saavat sinut polttamaan päreesi ja noille seikoille tulisi nyt pystyä tekemään jotakin. Marsin neliö nostaa aggressiivisuutta, joka tulisi pystyä ohjaamaan muutosten toteuttamiseen hiiltymistä aiheuttavissa asioissa. Tuntuu todella hyvältä, jos siihen pystyy.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 25.5.-1.6.

Kuukausihoroskooppi 5/2017

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Teksti: Seppo Tanhua

X