Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi torstai 1.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Fiilis on korkealla ja aivan huipulle päästäksesi on pystyttävä myös nauttimaan elämästä täysin sydämin. Tähän osuuteen voit hyvin käyttää koko loppuviikon. Nyt siis pitämään hauskaa.

Oinas

Elät aikaa jolloin sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää parisuhdettasi ja rakkauselämääsi uudenlaiseen loistoon. Tiedät mitä haluat ja osaat toimia siten, että haaveesi toteutuvat. Tietysti pystyt ratkaisemaan vaikeimmatkin rakkauselämääsi liittyvät ongelmat, jotka vain suostut ottamaan esille.

Härkä

Rakastetun tai kumppanin sinulle asettamat rajoitteet tuntuvat nyt tavallista raskaammilta ja niistä pitäisi pystyä keskustelemaan avoimesti ja rakentavasti. Huomaat ympärilläsi ihania asioita, jotka toistaiseksi puuttuvat sinun elämästäsi. Nyt tilanne on onneksi korjattavissa, joten tuumasta toimeen.

Kaksoset

Parisuhteeseen ja rakkauselämääsi liittyvät muutokset, uudistukset tai yhteiset suunnitelmat toteutuvat nyt parhaalla mahdollisella tavalla. Älä siis jää miettimään ajankohdan osuvuutta, vaan lähde rohkeasti viemään ideoitasi eteenpäin. Toimiva suhde ei koskaan pysähdy paikoilleen.

Rapu

Tunnet voimakasta tarvetta päästä uudistamaan elämääsi tavalla tai toisella ja koet toisen asettamat rajoitukset tavallista raskaampina. Älä kuitenkaan unohda, että olet itse ollut hyväksymässä kaikki nykyiseen tilanteeseen johtaneet tapahtumat. Voit korjata tilanteen vain omaa osuuttasi muuttamalla.

Leijona

Sinulla on loistava tilaisuus uudistaa rakkauselämääsi selkeällä ja konkreettisella tavalla näiden päivien aikana. Pistä toki toimeksi, mikäli sinulla on ensimmäistäkään kiinnostavaa suunnitelmaa vireillä, sillä menestyksellinen aika menee nopeasti ohitse ja jäät helposti soittelemaan toista viulua.

Neitsyt

Et ole valmis mukautumaan rakastettusi määräyksiin tai odotuksiin vaan haluat päästä toteuttamaan omia arvojasi ja haaveitasi. Se on vääjäämätön oikeutesi ja sinulla on nyt energiaa ja voimaa laajentaa liian ahtaaksi käynyttä reviiriäsi! Älä turhaan yritä muuttaa muita, riittää kun muutut itse.

Vaaka

Jos sinulla on joku asia kesken tai muuten vaiheessa rakkauselämässäsi, niin nyt sinulla on energiaa ja rohkeutta laittaa asiat uuteen järjestykseen. Ellei suhteesi ole oikeilla raiteilla, niin ruoho näyttää tällä hetkellä paljon vihreämmältä aidan toisella puolella. Totuus paljastuu kuitenkin nopeasti.

Skorpioni

Tiedät tavallista selvemmin mitä haluat rakkauselämältäsi ja tunnet syvää ahdistusta kaikissa tilanteissa, joissa odotuksesi eivät toteudu. Ahdistavaa olotilaa ei ole syytä painaa pimentoon, sillä sen ainoa tarkoitus on rohkaista sinua välttämättömiin muutoksiin parisuhteessasi.

Jousimies

Sinulla on nyt hallussasi ihmeellinen taito saada tahtosi ja toiveesi lävitse tilanteessa kuin tilanteessa ja etenkin rakkauselämäsi käänteissä. Käytä tätä hehkeää energiatilaa häikäilemättä hyväksesi ja anna itsellesi lupa nauttia kaikesta siitä ihanasta, mitä elämä nyt eteesi kuljettaa.

Kauris

Kyllästyt nyt alta aikayksikön liian paikoillaan junnaavaan elämään, ja sen tulee myös kumppanisi tuntemaan nahoissaan, ellei ole valmis hyväksymään sinun esittämiäsi uudistuksia. Osaat heittäytyä todella ilkeäksi, elleivät asiat suju odottamallasi tavalla, mutta se ei missään nimessä ole oikea keino.

Vesimies

Pystyt järjestelemään ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyviä asioita yllättävän tehokkaasti kunhan uskallat kysyä itseltäsi, missä tänään mennään ja mitä millekin asialle mahdollisesti voisi tehdä. Arvomaailmasi toimii nyt hyvässä yhteydessä muuhun maailmaan, ja saat toiveesi toteutumaan.

Kalat

Kaipaat liikettä ja väriä elämääsi etkä voi olla tunnistamatta tielläsi olevia esteitä. Uskalla puuttua sinua parisuhteessasi vaivaaviin rajoitteisiin oikealla asenteella. Olet nyt itse valmis muuttamaan asioita ja silloin on uskallettava toimia ilman lupahakemuksia.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 25.5.-1.6.

Kuukausihoroskooppi 5/2017

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Teksti: Seppo Tanhua

X