päivähoroskooppi vaaka
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 10.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jostain voi ilmaantua tarve keskittyä hyvinvointiin ja terveyteen. Vai olisiko säännöllisen terveystarkastuksen aika? Töiden parissa voi kuitenkin olla vaativaa, etkä pääse helpolla irtaantumaan tehtävistäsi. Jo useita kuukausia kestänyt Marsin vaikutus pitää yllä yritteliäisyyttä opiskelussa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit tuntea olosi hyväksi parin päivän aikana, sillä kuu on harmonisessa asemassa merkkiisi. Jos joudut olemaan esillä, näyttäisi se sujuvan helposti ja jäsennellysti. Voit osoittaa uskottavuutesi jossain asiassa työympyröissä. Jokin suhdeasia voi tuntua hieman kinkkiseltä, olisiko toisella liikaa valtaa sinuun?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onko jälleen aika pureutua johonkin kotiin liittyvään käytännön seikkaan? Ehkä se vaatii nyt enemmän kuin yleensä ja parin päivän sisällä pitäisi olla ratkaisu selvillä, ainakin osittain. Kulissien takaisia asioita, ehkä taloudellisia solmuja, on yhä tapetilla, ainakin kuun viimeiselle viikolle saakka. Ihana tunne siivittää matkaasi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Intensiivisiä hetkiä toisten kanssa on yhä luvassa ja ne kehittävät ajattelukykyäsi paljon, jopa silloin kun kohtaamiset ovat ärsyttäviä tai riitaisia. Voit saada paljon materiaalia ihmisistä, mikä auttaa ymmärtämään heitä paremmin. Rakkausareenalla on puolestaan salaperäisiä värähtelyjä, eikä salainen suhdekaan ole poissuljettu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Voit huomata taas pitkästä aikaa sellaisia puutteita tarpeellisissa tavaroissa, että shoppailu voisi olla tarpeen. Näinä päivinä saatat siis availla lompakkoasi tiiviimpään tahtiin, vaikka osaatkin pitää pään kylmänä. Nämä päivät korostavat muutenkin käytännön seikkoja, joten et hevin lähde haahuilemaan suhdeasioissakaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu on merkissäsi pari päivää, ja se voi tuoda helpotuksen johonkin pulmalliseen tilanteeseen, joka on ollut pidempään mielessäsi. Näet asian rationaalisesti. Muutoin, keskustelukykysi ja ymmärryksesi asioista on huippuluokkaa näinä viikkoina ja menet tasaisen varmasti kohti päämäärääsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jollain tavalla hiljaisempia päiviä voi olla tiedossa, mikä voi olla seurausta edellisten päivien kovasta tahdista tai stressistä. Elinvoimaisuutesi saattaa aika ajoin rakoilla ja silloin voi flunssaviruskin päästä sisään majailemaan. Venus ja Mars pitävät yllä vetovoimasi tasoa ja se voi näkyä ihailun määrässä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jollain tapaa ilmavia vaiheita saattaa olla ihmisten kanssa ja yhteisöissä. Se tarkoittaa ideoiden läsnäoloa ja keskustelujen karkaamista maan ja taivaan välille ja ehkä tulevaisuuden maailmoihin. Kotioloissa voi olla näinä viikkoina enemmän ihmisten läsnäoloa tai sitten sinua kutsutaan enemmän muiden koteihin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Venus ja Mars sijaitsevat ilmaelementin merkeissä vielä jonkin aikaa ja se tuo omalle tulimerkillesi tietynlaista kepeyttä, joka ilmenee mukavasti. Kuvassa on mukana sopivasti sujuvuutta ja sopuisuutta sekä mielenkiintoisia keskusteluja. Jos vain haluat, saat jonkun ihastumaan itseesi, pikemmin läheltä kuin kaukaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saatat kuulla jotain mukavaa kaukaiselta tuttavalta tai liikut naapurikaupungissa tapaamassa työtoveria tai ystävää. Työmatkaa pukkaa joillekin. Näinä päivinä on erinomaiset planeetat sopimiseen tai yhteyden palauttamiseen johonkin ihmiseen tai tahoon. Tunne-elämässä olisi hyvä huomioida käytännön seikat!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tietyt olosuhteet, tuntemukset tai tilanteet vievät sinua yhä aika ajoin pois näkyvistä, ikään kuin kulissien taakse, piiloon tai sitten omaan piilopaikkaasi, jossa on todennäköisesti rauhaa ja hiljaisuutta. Älä kuitenkaan hukkaa mahdollisuuksiasi nostaa kiintymyksen tasoasi johonkin ihmiseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Mielen liikettä ja osallistumista on yhä kuvassa mukana ja erinäiset ideat ja ajatuksen lento voivat viedä sinut tutustumaan yhä uusiin piireihin tai ihmisiin. Ehkä äskettäin tapaamasi ihmiset ovat nyt aktiivisessa roolissa elämässäsi, josta ei puutu vaihtelua juuri nyt. Marsin asema viittaa yhä siihen, että kodissasi on toimintaa!

X