Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 13.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla voi olla näinä viikkoina meneillään jotain poikkeuksellista työelämän, sopimusten tai paperiasioiden kannalta. Näitä asioita pyöritellään jossain muodossa vielä useita viikkoja, mutta saatat olla erittäin päämäärätietoinen niiden suhteen. Itseilmaisusi on yhä hyvällä tolalla, kuten viime kuukausina.

Härkä (20.4.-20.5.)

Pari päivää voivat merkitä erityistä työteliäisyyttä kohdallasi, ja fokuksena voi olla työympäristön kaunistaminen tai uudenlaisen harmonian kehittäminen työtovereiden kanssa. Ehkä nyt puhutaan paljon sovittelusta. Venus on näinä viikkoina paikassa, jossa se voi tuoda kinkkisen, ylpeyteen liittyvän kiistan suhteessa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kun kuu ja Venus ovat ystävämerkeissäsi eli ilmamerkeissä vaa’assa ja vesimiehessä, voit kokea monet asiat helpoiksi. Jos vaikeuksia ilmenee, ne saattavat liueta menemään yllättävän nopeasti ja sutjakkaasti. Muistutukseksi taas, että Mars on monen kuukauden matkalla merkissäsi, ja se helpottaa kunnon kohotusta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkkiisi liittyvät lempiaiheet ovat usein sidoksissa kotiin ja perheeseen sekä menneisyyteen ja nostalgiaan. Näinä päivinä näitä aiheita voi olla ilmassa tavallista enemmän, ja sen myötä tunteikkuutta. Suhteista saatetaan keskustella enemmän yleisesti ja jokin voi herättää närää. Pidätkö sisälläsi jotain?

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla voi olla nyt paljon tekemistä muiden ihmisten kanssa. Töissä se voi merkitä neuvotteluja ja pitkiä puheita ja myös toisenlaisten ratkaisujen etsimistä tai sopeutumista nykypäivän vaatimuksiin. Puheissa saatetaan syleillä kaikkea maan ja taivaan väliltä! Ahkeruuden henki vallitsee eri paikoissa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Materiaalinen sektorisi on nyt sen verran aktivoitunut, että sinulla on riski huumaantua tavaroiden vetovoimasta normaalia enemmän. Shoppailu voi siis käydä kalliiksi, jopa sinun kaltaisellesi järkevälle luonteelle. Rakkauden saralla voi olla hiljaista, sillä planeetat, varsinkin Venus, painottavat arkisia kysymyksiä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Paineita voi tulla eri suunnilta kotiasioiden järjestämiseen, ja se voi olla myös jotain, mikä liittyy muihin perheenjäseniin tai vaikkapa vapaa-ajan asuntoon. Jokin hidastuskin voi olla mukana kuvassa näinä viikkoina. Tunneplaneetat kuu ja Venus osuvat kuitenkin harmonisesti merkkiisi, tuoden monia ilonaiheita!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä kaipaat juuri nyt, parin päivän aikana, pientä breikkiä aktiivisuuteen tai yleiseen touhotukseen ympärilläsi. Tässä kohtaa sinulle voisi tehdä hyvää vaikkapa jooga tai meditaatio tai muu sisäisen tasapainon etsiminen, vaikkapa musiikin avulla. Tunne-elämä on tällä hetkellä melko sisäistä, eikä johda hurvitteluun!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Materiaalisella sektorillasi on ollut enemmän tai vähemmän planeettoja jo usean kuukauden ajan ja siksi on todennäköistä, että olet järjestellyt tavallista enemmän tavaroita kodissasi tai paikasta toiseen tai sitten olet ostellut enemmän tarpeellista tavaraa. Nyt on myös kepeyttä ilmassa ja kiinnostavia keskusteluja!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla on näinä viikkoina hetkiä, jolloin täsmennät omaa olemistasi, tarkoitustasi ja elämäsi päämääriä. Olet saattanut mennä jopa poikkeuksellisen syvälle jossain asioissa, jotka ovat palauttaneet sinut muistelemaan menneitä. Itsesi työstäminen on näinä aikoina helpompaa, myös fyysisesti!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tuulahduksia toisilta paikkakunnilta voi tulla näiden päivien aikana, ja on myös mahdollista, että olet työmatkalla tai muuten vaan tutustumassa uusiin paikkoihin kauempana kotoa. Suhteisiin kannattaa panostaa, sillä jopa odottamattomia positiivisia tunteita voi olla tiedossa läheltä tai kaukaa! Luovuus pyrkii esiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat sijoittuvat hyvin kaksinaisesti merkkiisi. Yhtäältä yhteisöt näyttäisivät olevan tärkeässä roolissa ja tuottavan paljon iloa ja itsetoteutusta. Ympyräsi voivat yhä laajentua uusiin ulottuvuuksiin. Toisaalta tunneplaneetat viittaavat hyvin sisäistyneisiin, jopa salamyhkäisiin kokemuksiin!

X