päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 15.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siirtyy tänään vaa’asta salaperäisempään skorpionin merkkiin, ja sinunkin kohdallasi tämä merkitsee katseen siirtymistä jonkin verran omaan elämään ja sen mutkikkaimpiin kohtiin. Toisaalta päämäärätietoisuutesi jatkuu ja parhaimmillaan viilaat suunnitelmat huippukuntoon! Ilo jatkuu suuremmissa ympyröissä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat ovat viime viikkoina suosineet hyvänolontuntemuksia, oivalluskykyä ja ajattelun realismia, joten parhaimmillaan olet saanut vietyä eteenpäin hankkeita, jotka voivat tuottaa sinulle lisää materiaalista hyvinvointia. Avarakatseisuus uusiin horisontteihin auttaa. Miten yhdistät kauneuden kotiasioihin?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat pitävät sinua näinä viikkoina pääosin vireessä, jossa sinun on helppo hahmottaa asioita oman tai yleisen tulevaisuuden suhteen. Sinun on helpompi pyrkiä sellaiseen, mikä luo elämääsi uutta avoimuutta tai mahdollisuuden elää kehityksen kärjellä. Rakkauselämä voi liittyä jollain tavalla matkailuun!

Rapu (21.6.-22.7.)

Osa planeetoista pitää sinua hyvin suoraviivaisella linjalla ja valmiina keskustelemaan vaikeistakin aiheista. Toisilla voi olla kuitenkin jokin etulyöntiasema sinuun nähden, siksi on oltava sovitteleva ja varovainen. Venus ja Mars ovat kuitenkin molemmat salaperäisessä paikassa merkkiisi nähden, ja rakkauden väreily ei ole suoraviivaista.

Leijona (23.7.-22.8.)

Parin päivän aikana voi olla enemmän perheasioita, jotka vaativat asioihin tarttumista tai järjestämistä. Ehkä ilmassa on myös muutosta tai viime vuosien muutosten seuraamuksia. Jos olet etsimässä uutta suhdetta, kannattaa pitää silmät auki yllätysten varalle. Odotukset voivat heittää häränpyllyä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko ja Merkurius maamerkissä kauriissa vahvistavat oman maaelementin merkkisi elinvoimaa ja itsetuntoa. Marsin ollessa vahvassa asemassa merkkiisi, elinvoimasi tuplaantuu ja jaksat kuntoilla tai tehdä poikkeuksellisen rasittavia hommia varsinkin nyt ja tulevan viikon sisällä. Muuttuuko arjessasi jokin?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Energiatasosi saattaa poukkoilla näinä viikkoina suuntaan jos toiseen, mutta kykysi toipua pitäisi olla erinomainen. Toiminta jossain kaukaa kotoa saattaisi tehdä sinulle hyvää, kuten viime kuukausina yleensäkin, joten löytyisikö reissuun mahdollisuus? Tai olisiko eksoottinen ravintola korvike?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteydenpitoon on yhä loistava mahdollisuus ja selvität asioita järkevästi ja johdonmukaisesti. Kirjalliset tehtävät hoituvat näinä viikkoina todennäköisesti huomattavasti paremmin, joten käytä tilaisuus hyväksesi! Rakkauden planeetat sijaitsevat paikassa, jossa ne tuovat hyvin syviä pohdintoja!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt voi olla aika pienelle vetäytymiselle tai levolle, mikä voi johtua pitkittyneestä rasittumisesta. Nimittäin ainakin Mars-planeetta pitää sinua yhä otteessaan, valmiina aktiivisuuteen ja yrittämiseen, ja tätä jatkuu vielä pari kuukautta. Venus voi tuoda näinä päivinä stimuloivia, lämminhenkisiä keskusteluja!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi nyt olla tarve päästä jonnekin pois tavallisista ympyröistä. Tällaisia kohteita voisivat olla messut, markkinat tai iso tapahtuma, jossa on paljon ihmisiä. Syvällinenkin tapahtuma voi kiinnostaa, ehkä verkossa. Suhteissa voisi toimia kokeilunhalu, erityisesti shoppailussa tai nautinnossa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oletkohan viime aikoina tietoisesti halunnut salata jotain tai pitää asioita muulla tavalla syrjemmällä? Etkö halua tuoda kaikkea päivänvaloon? Jotakin mystiikkaa voi tulla tapetille vielä enemmän näinä päivinä, jolloin kuu on salaperäisessä skorpionin merkissä. Valloituskykysi näyttää toimivan hyvin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Halusi osallistua tai kokea olevasi ryhmän kiinteä osa on voimistunut viime aikoina ja on sitä yhä. Tämä voi liittyä työhön tai vapaa-aikaan. Uutisia voi kuulua näinä päivinä jostain kaukaa tai toiselta paikkakunnalta ja tunneside vahvistuu myös etänä. Pientä riskiä on haihatteluun suhdeasioissa, joten pidä pää kylmänä!

X