Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 1.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Suurin viime päivien into jäähtyy, ja varsinkin kommunikaatio ottaa rauhallisemman suunnan. Ilmapiiri ei kuitenkaan ole välttämättä rauhallinen, sillä monenlaisia, dramaattisiakin tunneilmaisuja tulee puolin ja toisin. Olisi hyvä, että itsekäs puolesi ei tulisi paljon esille, jotta vältyt jonkun valitukselta.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuun asema ravun merkissä sopii sinulle hyvin, sillä se rauhoittaa mieltäsi ja saa sinut tuomaan esiin asiasi tasapainoisesti ja sympaattisesti. Kun huomioidaan, että ajattelun planeetta Merkurius on vielä merkissäsi, huomaat jälleen vieväsi ajatuksia eteenpäin kuin juna. Toisella saralla pysyt taustalla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin pilvilinnoissa ratsastamisen aalto lakkoilee ja tulet enemmän maallisten asioiden pariin. Huomaat ympärilläsi enemmän asioita ja ihmisiä, joista pitäisi huolehtia tai sitten laitat enemmän panoksia kodin tarvikkeiden hankintoihin. Planeetat puskevat sinua yhä suuntaan, jossa aktiivinen osallistuminen on a ja o.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu merkissäsi pitää sinut lähellä sinua aidosti kiinnostavia aiheita, jotka usein liittyvät hoivaamiseen, perheyhteyksiin tai vaikkapa perinteisiin. Taivaalla on muitakin kuvioita, jotka pitävät yllä päinvastaista eli eteenpäin rynnimistä ja ajatuksia tulevaisuudesta; siis tasapainoilua on tiedossa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Hurja puhkumisesi eteenpäin elämässä on täysillä meneillään tai saat seurata läheistä matkalla vauhdikkaissa suunnitelmissaan. Joka tapauksessa menoa ja meininkiä on sinua lähellä, ja se voi näkyä myös työpaikan rohkeissa vaiheissa. Pieni junnaaminen ja viilaaminen on yhä kuvassa mukana, ehkä toisaalla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tunnetilasi pitäisi olla rauhallisempi kuin viime päivinä, jolloin olet mahdollisesti mennyt tukka putkella eri paikkoihin tai laitellut tärkeitä papereita joillekin tahoille. Rakennat asemaasi pala palalta jossain hankkeessa, mikä on näkynyt myös viime viikkoina. Ulkomaihin liittyvä seikka tai ihminen tunkee elämääsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vauhdikkaat ja elämää laajentavat Mars ja Jupiter ovat yhä merkkiäsi vastapäätä, ikään kuin aktivoiden kanssakäymistä tai tuoden siihen maskuliinisia tai sporttisia ulottuvuuksia. Tämä on voinut näkyä jo tyylissäsikin, ehkä räiskyvämpinä värivalintoina. Suhdepuolella voi olla salaisia väreilyjä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin yhteistoiminta tai toisten vaatimukset ovat pitäneet sinua visusti ruodussa viime aikoina, eikä tilanteeseen ole vieläkään tulossa selkeää muutosta. Useimmiten sinusta tuntuu siltä, että ohjakset ovat muilla etkä voi vaikuttaa asiaan. Olet ehkä herännyt kuntokuurin tarpeeseen, ja tulokset saattavat jo näkyä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työssä näyttää olevan vieläkin vaihe, jolloin pienimuotoinen puurtaminen tai yksityiskohtien hiominen on tärkeää. Kovin korkealle ei juuri näinä aikoina kannata kurottaa, pikemminkin sinne, mistä voit löytää vauhdikkuutta elämääsi. Vai oletko jo aloittanut uuden vauhdikkaan harrastuksen?

Kauris (21.12.-19.1.)

Mars ja Jupiter vaikuttavat haasteellisesti merkkiisi näinä aikoina, ja se voi merkitä riitaantumista jonkin tahon tai ihmisen kanssa. Se voi myös merkitä sitä, että reagoit ylipäätään nopeammin tai herkemmin kaikkeen ja saat enemmän aikaiseksi. Pukeutuminen taitaa olla taas tärkeämpää sinulle?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tuntuuko sinusta joskus, että joudut odottamaan liian kauan, perumaan tai kääntämään asioita ylösalaisin? Viestinnällistä nuorallatanssia on jatkunut jo jonkin aikaa, ja vieläkin sama tahti jatkuu. Perheen ja arjen kokoaminen on nyt teemana, ja siivouksesta voidaan riidellä. Reissut ja lähiympäristössä liikkuminen piristävät.

Kalat (19.2.-19.3.)

Vesielementin merkkinä sinun on helppo kokea kuun vaikutus toisessa vesimerkissä, ravussa, tunteitasi tukevana. Se voi näkyä siinäkin, että saat ymmärtävän olkapään työpaikalla ja uutta motivaatiota työntekoon. Ajattelusi terävyys on poikkeuksellisen vankkaa kahden viikon ajan, ja kokoat itsesi!

X