Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 13.3.

13.3.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Samaa toiminnan säveltä oktaavia korkeammalta soittelee Aurinko tehdessään sekstiiliä Plutolle. Kosmoksen tuulet puhaltavat vauhtia luovuuden purjeisiin ja aurinko paistaa aurinkoiselle tekijälle. Nyt ei tosiaan kannata murjottaa ankkuri pohjassa ja purjeet homeessa.

Oinas

Tänään on tavallista energisempi päivä ja sinultakin saatetaan odottaa ylimääräistä sitoutumista johonkin asiaan. Älä myy itseäsi liian halvalla, sillä kaikki vähänkään vastenmieliseltä tuntuva tekeminen kääntyy armotta sinua vastaan, ellei nyt heti niin yllättävän pian kuitenkin.

Härkä

Tänään on sinun päiväsi pistää asioita etenemään haluamallasi tavalla. Luota omaan kutsumukseesi ja tee niitä asioita, jotka tänään koet tärkeiksi. Aurinko ja Pluto lataavat sinuun luovaa ja henkiset päämääräsi toteuttavaa energiaa, jonka kohdistaminen on yksin sinun päätettävissäsi.

Kaksoset

Tunnistat tässä päivässä olevan energialatauksen voimakkaina kielteisinä tuntemuksina ja ahdistavana voimattomuutena sellaisten asioiden edessä, jotka estävät sinua elämästä omaa elämääsi. Tiedosta missä tämä voimattomuus esiintyy ja voit aloittaa henkisen vapautumisprosessin.

Rapu

Voiman ja vallan planeetat tukevat tänään ihmeellisellä tavalla kaikkia pyrkimyksiäsi. Ole valmis kunnon hyppyyn kun mahdollisuutta tarjotaan, sillä halvalla ei myydä yhtään mitään, vaikka oletkin menestyjien puolella. Riskillä on uskallettava pelata silloin kun sisimmässä siltä tuntuu.

Leijona

Ahdistus iskee sinuun kyntensä jokaisena hetkenä, kun et pääse tekemään sitä mitä todella haluaisit. Tempaise edes hetkeksi itsesi irti arjesta ja uskalla nousta vastustamaan sinut alistaneita auktoriteetteja. Tämä aika muistuttaa, että hallitset itse jokaista elämäsi sekuntia. Hallitse siis viisaasti tätäkin aikaa.

Neitsyt

Jotkut asiat eivät tänään ota sujuakseen sitten niin millään, mutta lopulta voit huomata hyötyneesi vastoinkäymisistä yllättävällä tavalla. Hyötyminen tietysti edellyttää viisautta nähdä vastoinkäyminen vain suurena oppimisen lahjana, jonka ansiosta olet jälleen paljon eilistä viisaampi.

Vaaka

Ellet saa tänään asioita haluamillesi raiteille, niin älä suotta hermostu, sillä kaikki tulee hoitumaan ajallaan, kunhan maltat pysähtyä katsomaan, missä todellisuudessa olet menossa. Elleivät asiat etene haluamassasi aikataulussa, ei se silti ole merkki epäonnistumisesta, vaan paremmasta mahdollisuudesta.

Skorpioni

Olet saanut osaksesi ylimääräisen energiaruiskeen. Käytä sitä tehokkaasti hyväksesi ja suuntaa voimavarasi tärkeiksi kokemiisi asioihin. Jokainen asia, jonka taakse uskallat nyt asettua selkeällä ja vakaalla ehdottomuudella, etenee uskomattomin harppauksin eteenpäin.

Jousimies

Vaikka koet olosi vahvaksi ja energiseksi niin rutiinit eivät välttämättä ota sujuakseen. Nyt kannattaakin tehdä jotain aivan erilaista ja normaalin päivärytmin rikkovaa, jotta pääset ongelmien herraksi. Uskalla haastaa omat naurettavat välttämättömyytesi ja huomaa, että oikea elämä on aina sinua varten.

Kauris

Hyvät värinät ohjaavat sinua tänään oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Luota itseesi ja ota avoimesti vastaan se mitä sinulle nyt tarjotaan. Mitä isommista jutuista on kysymys, sitä suurempia vastareaktioita on luvassa. Niitä ei pidä säikähtää, sillä ne menevät ohi yhtä nopeasti kuin syntyvätkin.

Vesimies

Saatat hiukan ihmetellä muiden poikkeavaa energisyyttä ja varovaisuus onkin paikallaan. Älä anna muiden houkutella sinua turhiin sitoumuksiin, vaan pidä kiinni hyvältä tuntuvasta aikataulusta ja oikeiksi kokemistasi tavoitteista. Sinulla on oma elämä, joka ei toimi kenenkään toisen ohjauksessa.

Kalat

Olet tänään todella vahvoilla sinulle tärkeiden päämäärien toteuttamisessa. Käytä tätä voimalatausta hyväksesi ja pistä asioita järjestykseen. Aurinko tekee merkistäsi sekstiiliä Plutolle ja sinulla on hetken aikaa kosminen voima hallinnassasi. Luota voimantunteeseen silloin kun se nousee ohjaamaan kulkuasi.

Lue myös:

Astro.fi

 

Suosittelemme