Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 13.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Venus lähtee perääntymään Kaksosten merkissä ja nostaa ihmissuhdeasiat tärkeään rooliin asioiden uudelleen järjestelyissä. Hyvä hetki katsoa, että elämä pohjautuu oman arvomaailmasi mukaiseen todellisuuteen.

Oinas

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä..

Härkä

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä, pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

Kaksonen

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, niin tänään on yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

Rapu

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia, vaan täysillä mukaan siihen mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

Leijona

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä tästä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi.

Neitsyt

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

Vaaka

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

Skorpioni

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen, ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin tähän asti. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia, niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi

Jousimies

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi..

Kauris

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä.

Vesimies

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla, missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

Kalat

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille, vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

X