Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 14.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Totisinta totta tuo Marsin ja Auringon välinen oppositio, joka parhaimmillaan tarjoaa luovaa voimaa käyttöösi enemmän kuin tarpeeksi. Mitä ikinä on ajatuksissasi, niin nyt on oikea aika laittaa toimeksi muiden rutinoista välittämättä.

Oinas

Kosmista virtaa on nyt tarjolla tavallista enemmän, mutta sitä ei pysty käyttämään mihinkään sellaiseen, josta et ole aidosti innostunut. Suuntaa siis energiasi tehokkaimpaan mahdolliseen käyttöön. Tee vain asioita, joista olet todella kiinnostunut.

Härkä

Voimien tasapaino on hyvin herkästi keikahtamassa sinulle haitalliseksi sähläämiseksi, sillä tekemistä on hiukan liikaa hurjaan energiamäärään nähden. Näin suurta energiaa ei voi hajottaa liian moneen suuntaan ilman kasvavaa ahdistusta. Keskitä siis energiasi hallitusti.

Kaksonen

Kosminen voima ja sen tehokas suuntaus ovat nyt käytössäsi, ja voit halutessasi saada aikaan todella huikeita saavutuksia. Tätä energiaa täytyy uskaltaa käyttää ennakkoluulottomasti myös sinua kiehtovien päätösten tekemiseen. Tulokset hämmästyttävät sinut ja ystäväsi.

Rapu

Tänään sinulla on astrologisten energiatekijöiden tehokkain voima käytössäsi, mutta toimiakseen se vaatii tarkkaakin tarkempaa keskittämistä. Ota siis päivän jokainen hetki omaan hallintaasi ja päätä täysin itsekkäästi, mihin energiasi kohdistat. Muuten tapahtuu helposti sähläyksiä.

Leijona

Pakonomainen tarve kohdistaa energiasi vain yhteen sinulle tärkeään asiaan toimii joko puolestasi tai sinua vastaan. Kaikki vastentahtoinen tekeminen on tänään sinulle tavallista tuhoisampaa.

Neitsyt

Tänään kannattaa pistää pyörät pyörimään sinulle tärkeässä asiassa. Sinussa on voimalataus, jolla pääsee ihan minne ikinä haluat. Tarvitsee vain haluta. Tiedäthän, mihin olet elämässäsi juuri nyt tähtäämässä! Älä epäröi tehdä sen mukaisia päätöksiä.

Vaaka

Sinulla on käytössäsi valtava määrä Auringon energiaa kohdistettavaksi johonkin tarkasti määrittelemääsi kohteeseen. Nyt on uskallettava keskittyä sellaiseen tekemiseen, joka todella palkitsee sinua ja jättää kaikki vastentahtoinen tekeminen suosiolla tuonnemmaksi.

Skorpioni

Alitajuinen ahdistus työskentelee tänään tehokkaasti eduksesi ja pyrkii osoittamaan sinulle parempaa ja menestyksellisempää suuntaa. Käytä ahdistavaa olotilaa hyväksesi ja muuta tekemisesi laatua tavalla tai toisella, kunnes ahdistus helpottaa. Sitten olet oikealla reitillä ja olo helpottaa välittömästi.

Jousimies

Tämä on yksi tehokkaimmista päivistä kohdistaa energiasi sinulle tärkeän päämäärän saavuttamiseen. Nyt voimasi ovat valjastettavissa sinun haluamaasi tarkoitukseen, eikä kenelläkään ole mahdollisuutta pysäyttää onnistumistasi.

Kauris

Tässä päivässä on äärimmäisen tiukka rajaus kaikelle mahdolliselle energiasi käyttämiselle. On lähes mahdotonta saada sitä kulkemaan mihinkään muuhun kuin todellisen sitoutumisesi suuntaan. Ellei sellaista ole, saattaa tämä päivä olla raskaan tuntuinen ilman mitään näkyvää syytä.

Vesimies

Aurinko ja Mars ovat uskomattoman vahvassa kulmassa merkkiisi, ja tänään tunnet pystyväsi mihin tahansa, jos sinulla vain on päämäärä selvillä. Keskity sinua eniten innostavaan tekemiseen tämän päivän aikana, ja tulokset hämmästyttävät sinua pitkälle tulevaisuuteen.

Kalat

Intoa ja energiaa on selvästi ilmassa, mutta sen kohdistaminen saattaa tuntua mahdottomalta alitajuisen ahdistavan olotilan vuoksi. Nyt on osattava siirtyä tavalla tai toisella pois ahdistavalta alueelta, sillä menestys odottaa juuri sillä suunnalla.

X