Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 14.2.

14.2.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Jos eilen keksit jotain kivaa, niin tänään saat olla paljon räväkämpi Auringon tehdessä sekstiiliä Uranukselle. Yllätä itsesi jollain tavallisesta poikkeavalla palkinnolla ilman mitään muuta syytä, kuin että teet jotain hyvää itsellesi.

Oinas

Elämääsi on nyt tulossa piristäviä uudistuksia, mutta se edellyttää sinulta rohkeutta ponkaista liikkeelle heti kun innostus iskee. Samalla saat varautua kovaankin vastarintaan joidenkin lähelläsi olevien ihmisten taholta, mutta se kuuluu nyt asiaan eikä saa estää sinua.

Härkä

Voimasi ja energiasi on herkässä tilassa ja voimattomuus iskee sellaisissa tilanteissa, joissa pakotat itsesi ahdistaviin rutiineihin. Koeta löytää sellainen toimintatapa tai ympäristö, joka tämänkertaisissa olosuhteissa tuntuu parhaalta mahdolliselta.

Kaksoset

Sinussa on nyt voimaa kuin Gallialaiskylässä. Kohdista määrätietoisesti tämän päivän energiasi siirtämään sinua tavalla tai toisella rajoittavat tahot ja ihmiset pois tieltäsi. Sinun täytyy päästä tekemään tässä elämässä omia juttujasi ja nyt on aika tehdä se mahdolliseksi.

Rapu

Saat vastaasi sitä voimakkaamman ahdistuksen mitä ahtaammissa olosuhteissa joudut tällä hetkellä elämääsi elämään. Seuraa tietoisesti kuka tai mikä sinut saa tuntemaan olosi huonoksi. Pelkkä tiedostaminen auttaa sinua vapautumaan turhista rajoituksista.

Leijona

Olet rämäpäisellä tuulella ja tunnet voimakasta tarvetta tehdä jotain mitä et tavallisesti uskaltaisi edes ajatella. Ota ratkaiseva askel ja pääset ihmettelemään miten kaikki voikaan onnistua niin satumaisen hienosti. Uskalla elää omaa elämääsi.

Neitsyt

Sinun on tällä hetkellä hyvin vaikeata hyväksyä rajoittavia tekijöitä lähelläsi. Sinulla on oikeus vapauteen, mutta ei ilman pientä tai ehkä vähän suurempaakin taistelua lähinnä itsesi kanssa. Kukaan muu sinua ei nimittäin voi pidätellä, joten antaa lentää.

Vaaka

Sisäinen voimasi ohjaa tai suorastaan ajaa sinua outoihin ja yllättäviin tempauksiin, joita et itsekään uskoisi tekeväsi. Älä piittaa kateellisista kielistä vaan nauti kaikesta siitä jännityksestä ja elämisen mausta mitä osaksesi on nyt tarjolla.

Skorpioni

Väsymys ja hermostuneisuus iskevät kimppuusi jokaisessa tilanteessa, jossa tiedät vain haaskaavasi elämääsi tarkoituksettomaan puurtamiseen. Tunnistat tässä päivässä jonkun juuri sinulle kuuluvan mahdollisuuden, joka on vaarassa jäädä käyttämättä. Vain sinä voit korjata tilanteen.

Jousimies

Elät hyvin vahvaa sisäisen ja ulkoisen uudistumisen aikaa ja saat korkeammilta tahoilta yllättävää tukea jokaiselle uudelle ideallesi, josta itse olet aidosti kiinnostunut. Luota siis omaan innostukseesi ja omiin visioihisi, sillä loppujen lopuksi maailma arvostaa vain luovaa ihmistä.

Kauris

Nyt on aika nauttia elämän tarjoamista yllätyksistä liikaa järkeilemättä, sillä tällä kertaa ajaudut suurella varmuudella oikeaan suuntaan. Pidä vain huoli siitä, ettei päivä ole liian ahtaasti mitoitettu ja jos on, niin vedä jotakin yli ja jätä itsellesi aikaa vastaan ottaa iloisia yllätyksiä.

Vesimies

Uskalla luottaa salamana tuleviin sisäisiin lähtökäskyihin, sillä tänään puhaltavat kosmiset lempeät tuulet. Sinun on nyt vain luotettava omaan suuntavaistoosi ja uskallettava tehdä läheisiäsi tai ystäviäsi harmittavia ratkaisuja.

Kalat

Elät vauhdikasta aikaa ja sinussa on ruutia toteuttaa kokonaan uusia puolia itsestäsi. Uskalla elää varauksettomasti itsellesi ja nauti tuloksista, jotka tällä kertaa ovat näkyvissä melkein saman tien. Kenelläkään ei ole lupaa estää sinua toteuttamasta aidointa itseäsi.

Lue myös: