päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 14.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kaikenlaisten sopimusten kanssa saattaa tulla ongelmia näinä viikkoina Merkuriuksen perääntyessä pois merkistäsi vastapäätä. Tämä melko harvinainen planeettatapahtuma jatkuu viidettä päivää ja voi vaikuttaa muihinkin merkkeihin. Työpaikan suhteissa voi olla elävöittäviä hetkiä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jotain muutoksen virettä voi näkyä ympärilläsi, mikä saa ajattelemaan uudella tavalla, ehkä pakostakin. Uutuuden viehätys on myös mahdollinen, ja menet siihen mukaan täysillä. Jokin viimeaikainen suuren siirron jälkivalmistelu voi olla ajankohtaista. Tartu vapaa-ajan harrastukseen, joka tekee tuloaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin pitkäaikainen salaisuus voi paljastua sinulle yhtäkkiä, tai sitten huomaat elämässäsi aspektin, joka oli jäänyt sivuun tai vähäiselle huomiolle. Ehkä sinun on autettava jotakuta tai sitten itse kaipaat apua tai asioiden jakamista. Suhteissa saattaa olla noin viikon verran jännitteitä tai voimakasta intohimoa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla on yhä vain meneillään jotain, mikä pitää sinut taustalla, harmaana eminenssinä tai tekemässä työtä vähällä palkkiolla muiden eteen. Tämä vielä viikkoja kestävä jakso sopisi hyvin vapaaehtoistyöhönkin. Juuri nyt voi yhteisössä tai ryhmässä ilmetä uusia ulottuvuuksia. Parannat suhdettasi keskustelulla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Työelämään voi nyt liittyä jotain, mikä vahvistaa viimeaikaisia vaiheita tai saa sinut tai työkaverisi todella haluamaan muutosta ja uudistumista. Olet muutenkin näinä aikoina hyvin tietoinen uusista trendeistä ja nuorekkuuden merkityksestä, mikä voi myös vaikuttaa tyyliisi. Et unohda mammonan merkitystä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla nyt hieno hetki, jolloin ymmärrät lisää omasta paikastasi yhteiskunnan hierarkiassa ja muussakin arvojärjestyksessä. Saatat myös murtaa auki jonkin kanavan hierarkiassa ja saada sieltä paremman paikan! Venus ja Mars ovat keskenään voimakkaassa asemassa ja vaikuttavat juuri sinun tunteisiisi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viikolla on merkitystä omien suunnitelmiesi eteenpäinviemisessä, ja eritoten siksi, että niitä täytyy hioa ja kehittää vielä. Lopputulos saattaa näkyä vasta lokakuussa. Juuri nyt talous voi asettaa uusia ehtoja sille, miten paljon väljyyttä budjetissasi on. Psykologinen kehittyminen on nyt tärkeää suhteessa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tässä päivässä vaikuttaisi olevan jotain yllättävää, ehkä niin, että tapaat uuden ihmisen, joka avaa sinulle uusia näkökulmia asioihin. Jokin edelläkävijämäinen tai trenditietoinen ihminen voi olla lähelläsi. Työssä kannattaa yhä panostaa tiimin ja yhteistyökuvioiden voimaan. Kahdenkeskisyys jää.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työssä voi olla vaiheita, jolloin tunnepitoisuutta on ilmassa tai ylipäätään tarpeita. Saatat kokea pienen muutoksen työn rutiineissa tai sitten niitä otetaan puheeksi työympyröissä. Näinä päivinä, noin viikon sisällä, ilmassa on paljon intohimoisia mielipiteitä, joten itse kunkin kannattaa varoa sanojaan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Jos joudut hoitamaan työelämään liittyviä sopimuksia, ole niiden kanssa varovainen, sillä ylimääräisiä mutkia voi tulla tai sitten yksityiskohta jää helposti huomaamatta. Myös laitteiden hankintojen kanssa on syytä varovaisuuteen. Ylioptimismi voi saada sinut valtaansa näinä päivinä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä päivinä on sumplittavaa kodin asioista, perhesuhteista tai perheen tarpeista. Näissä asioissa voi esiin pompsahtaa jotain yllättävääkin, mikä laittaa kalenterisi uusiksi. Saat onneksi nauttia työsi luovista puolista tai muusta luovuudesta vapaa-ajalla, ja se lämmittää mieltäsi erityisesti ja avartaa sosiaalisesti!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hektiset planeettavaikutukset pitävät sinua yhä reagointivalmiudessa tai aktiivisessa toiminnassa niin, että hiki tulee pintaan ja hermotkin kiristyvät. Fyysinen voimankäyttö esimerkiksi harrastuksissa kannattaa pitää ohjelmassa vielä lokakuulle, sillä lihaskunnon paraneminen on tosiasia!

X