Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 15.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun ollessa kauriin merkissä monet keskittyvät asemansa parantamiseen, konkretiaan tai yhteiskunnallisiin pulmakohtiin. Myös sinuun voi iskeä tarve vaikkapa suorittaa jotain paremmin tai saada tunnustusta jostain. Tai sitten jossain tehtävässä on tärkeä etappi tänään tai huomenna.

Härkä (20.4.-20.5.)

Monet planeetat pitävät sinua kiinni maanläheisissä aiheissa, joihin voi liittyä tarve tehdä hankintoja kesälomalle tai kesäjuhlia varten, tai sitten talon, pihan, puutarhan tai muuta korjausta ja kunnostamista on agendalla. Koska Venus on vielä merkissäsi, kiinnität huomiota kauniisiin materiaaleihin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tähän saumaan voi iskeä tarve järjestellä raha-asioita tai omistuksia uuteen uskoon ja varmemmalle linjalle. Tai sitten työympyröissä on meneillään laskentaa, tilinpitoa tai resurssien järjestämistä uudella tavalla. Etenet hyvin asioissa, jotka vaativat nopeaa yhteydenpitoa, mutta romantiikka on piilevää.

Rapu (21.6.-22.7.)

Huomion kohteena ovat suhteesi muihin ihmisiin ja eri osapuolten eroavaisuudet. Yhteistyökuvioiden rakentaminen on myös todennäköistä, joko työssä tai yksityiselämän puolella. Huomioi kuitenkin se, että Merkuriuksen asema viittaa tällä hetkellä siihen, että kannattaa valmistella rauhassa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Uppoudu pariksi päiväksi tekemään perustavanlaatuisia valmisteluja myöhempää esiintuloa varten. Kaikki rakenteelliset ongelmat voivat tulla esiin juuri näinä päivinä, mutta muutakin korjaustarvetta voi ilmetä arjessa. Lähiviikkoina näet hyvin suuremman kokonaisuuden, johon voit sovittaa oman roolisi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nämä pari päivää kohottavat tarvettasi näyttäytyä arvokkaana ihmisten ilmoilla, joten saatat pukeutua vakuuttavammin tai vaikuttavasti. Ehkä pientä esilläoloakin on luvassa. Useat planeetat viittaavat siihen, että haluat löytää näinä aikoina selvemmän väylän antaa parastasi uralla ja elämässäsi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yllättävä tai ennakoitu vääntö saattaa tulla asiassa, joka liittyy kodin ja perheen piiriin, tai sitten kyse on vastuusta ja kenties painavista tavaroista tai rakenteista. Sekin on mahdollista, että olet enemmän kotona parin päivän aikana. Auringon ja Merkuriuksen vapauttava asema tuo sinulle yhteyksiä kauas!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Useat seikat vaativat varovaista lähestymistapaa lähiviikkojen sisällä, mutta siinähän sinä olet hyvä. Osaat ottaa huomioon erilaisia näkökulmia, joiden perusteella rakentelet monimutkaisia strategioita tai verkkoja. Juuri nyt, kuun ollessa kauriin merkissä, parannat käytännön suhteita läheisiin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kahdenvälisissä suhteissa tapahtuu, oli se sitten työssä, harrastuksissa tai suhteessa, ja nopeatempoisia ja kipakoitakin reaktioita on tiedossa. Nyt aloitettu yhteistyö voi osoittautua mielenkiintoiseksi. Jokin vauhdikkuus pitää sinut tai läheisen liikkeellä, vaikka energiatasosi välillä lakkoilee.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu merkissäsi lisää luottamustasi siihen, että kuljet oikeaan suuntaan tai teet asioita oikein arjessasi. Muista muutenkin, että lähiviikkoina on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, vaikka välitöntä palkintoa ei tule. Kiinnitä myös huomiota terveydentilasi perusteiden parantamiseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oletkohan hieman jäähyllä, vai onko kyse siitä, että sinua ei kiinnosta tarjolla oleva äänekkäämpi tai vauhdikas toiminta? Nämä pari päivää sopisivat hyvin sisäisten maailmojesi tutkimiseen tai henkisiin oppeihin tutustumiseen. Tietenkin voit myös kiinnostua heikomman auttamisesta. Viihde antaa myös jotain!

Kalat (19.2.-19.3.)

Auringon ja Merkuriuksen sijainnista voi olettaa, että hermosi ovat aika ajoin koetuksella, mutta riippuu tahdosta, kuinka reagoit ärsyttäviin tilanteisiin. Perhepiirissä tai lähialueella on paljon aktiviteettia tai keskustelua, ja ehkä menneisyyden aiheisiin palataan. Lihasvoimasi kehittyy nyt helpommin ja tunnet kehosi.

X