päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 16.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Viimeiset rippeet kuun asemasta leijonan merkissä ovat käsillä ja pitävät sinunkin sisäistä tultasi yllä ja innoittavat ryhtymään johonkin hauskaan, kekseliääseen tai kunnianhimoiseen hankkeeseen. Monimutkaiset kuviot toisten kanssa ovat loppusuoralla ja mutkat suoristuvat pikku hiljaa. Onko kaukana ihana ihminen?

Härkä (20.4.-20.5.)

Asiat, jotka liittyvät koti- tai perheasioihin, voivat olla nyt esillä niin, että tehtävät ja velvollisuudet eri ihmisten välillä pohdituttavat suuremmassa mittakaavassa. Onkohan työpaikalla jo vihiä siihen suuntaan, että taloudenpitoa tai säästöjä käsitellään enemmän lähiviikkoina?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin arjen aherrus näyttäisi hiljalleen olevan takanapäin, joten olethan valmistautunut jaksoon, jolloin alat suuntautua enemmän ulospäin, neuvotteluihin ja tiiviisiinkin kohtaamisiin? Kerää voimiasi, sillä Matin ja Tepon sanoin ’vauhti kiihtyy’. Suhteisiin alkaa tulla enemmän värikkyyttä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viime viikkoina luovuus on näyttänyt muhineen sisälläsi tai lähiympäristössä. Jos et ole itse luova tekijä, olet saattanut seurata läheisen matkaa omien kykyjensä kanssa. Elämysten hakeminen saattaa olla poikkeuksellisella tasolla ja huippukokemus voi olla luvassa. Tyyliseikoilla on merkitystä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jos olet ollut vakavampienkin teemojen parissa viime viikkoina ja saanut siitä tarpeeksesi, on siihen tulossa muutos. Tänään Venuksen siirtyessä seikkailulliseen jousimiehen merkkiin, voit kokea sen omalla kohdallasi vapauttavana. Suhteisiin tulee enemmän vapautuneisuutta ja viihde alkaa kutsua enemmän!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kannattaa keskittyä vielä opiskeluaiheisiin eri metodien ja välineiden kautta, sillä sinulla on todennäköisesti vielä paremmat eväät tiedon jäsentämiseen tai tuottamiseen tavalla tai toisella. Pystyt lisäksi hahmottamaan viestintää nyt hyvin laajalla perspektiivillä. Alkaako perhesuhde yhtäkkiä kolkuttaa?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuun ja Venuksen aseman myötä ilmavampaa olemista on tarjolla. Voit myös kokea olosi kevyemmäksi, ja suhtaudut vaikeuksiinkin kepeämmin. Kiinnostus materiaaleihin ja fyysisiin nautintoihin olisi planeettojen mukaan vähentymässä pikkuhiljaa, mutta vielä on asioita, joita voit kehittää tällä tasolla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pehmeitä planeettavaikutuksia kohdistuu merkkiisi edellisten viikkojen tapaan, ja juuri nyt lisäksi innostava, pirskahteleva ja esiintuova Jupiter on kuvassa mukana. Kyseessä voi siis olla poikkeuksellista värikkyyttä, jota kohtaat ja josta nautit. Joidenkin skorpionien kohdalla voi olla menestyksen havinaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Syvällinen pohdinta tai alitajuinen vetäytymisen tarve ovat pitäneet sinua enemmän piilossa tai kulissien takana esimerkiksi harmaan eminenssin roolissa nyt pidempään. Toisaalta Mars on pitänyt kahdenkeskisiä toimintoja aktiivisina, ja yhä hieman pallottelet näiden välillä. Suhde selkiää kuitenkin vähitellen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Se, miten suoritat työtäsi on ollut keskittymisen kohteena joko työpaikalla tai yksityiselämässä. Toivottavasti otat tervetulleeksi myös kaikki vinkit terveytesi ja vastustuskykysi kohentamiseksi ja paremman arjen luomiseksi. Vinkit voivat olla luonteeltaan henkisiä. Jokin suhdeasia alkaa tuntua salaperäisemmältä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin selkeästi helpottava tai vapauttava tekijä astuu kuvaan työssäsi. Vapaudut ainakin suurimmasta taakasta ja saat työpaikan suhteet tai asiakassuhteet hoidettua luotettavasti tai avaria näkymiä luoden. Suhdekuviot yhteisössä voivat pulpahtaa yllättäen esiin tai kutsu käy yhteisön tilaisuuteen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Aika laajojen ympyröiden pitäisi olla näinä päivinä ajankohtaisia, sillä Jupiterinkin laajentavat pyörteet ovat mukana kuvioissa. Suuntasi saattaa olla vahvasti ulospäin rajatuista paikoista tai liian rajoittuneesta ilmapiiristä. Matkustamiseen voi tulla uusia aspekteja tai lisää tarpeita. Suhteeseen pöllähtää vaatimus!

X