Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 17.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voi olla aika tehdä vihdoin ja viimein syksyn sadosta jäljelle jääneet säilykkeet ja pakasteet, ja kannattaa muutenkin keskittyä aiheisiin, joissa ei tarvita abstraktia ajattelua, tietokonetta tai sosiaalista mediaa. Käsillä tekeminen voi johtaa jopa uuteen harrastukseen tai innostavaan työjaksoon!

Härkä (20.4.-20.5.)

Parin päivän ajan toimeliaisuutesi pitäisi olla huomattavaa, kuten myös tarpeesi saada nopeasti tuloksia. Vaihe on todennäköisesti erinomainen eteenpäin pääsyssä jonkin hankkeen suhteen. Koska Saturnus on vielä voimakas, on se tuomassa kurinalaisuutta kaikkeen, ja sivuvaikutuksena on ärsytys!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mitä pinnan alla oikein pyöriikään, näkymättömissä, tavoittamattomissa tai niin, että kaikki eivät tiedä kaikkea? Nämä ovat teemoja tällä hetkellä, ja siksi voit myös innostua pohtimaan syntyjä syviä tai jonkun henkilön psyyken toimintaa. Onneksesi joku läheinen tuntuu entistä läheisemmältä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viimeaikaiset ajatuksesi ja ideasi ovat tuottaneet jotain uutta, mikä on poikkeuksellista nostalgiaan taipuvaiselle luonteellesi. Saat nyt ehkä lisää pökköä pesään siinä, miten pitäisi jatkaa eteenpäin ja ottaa huomioon laajoja kokonaisuuksia. Ostohimo pilkistelee näinä aikoina ja summat voivat nousta pilviin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla, eläinradan kuninkaalla, voi olla nyt suuri tai yletön tarve olla huipulla, näkyä ihmisten edessä tai näyttää poikkeuksellista osaamista. Toivotaan siis, että tilanne on otollinen ja osaamisesi sillä tasolla, että tämä onnistuu. Yritä muistaa solidaarisuus ja muiden huomioiminen, vaikka oma eteneminen kiinnostaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulle voi olla erinomainen jakso parin päivän aikana, jolloin näet huomattavasti kauemmas kuin yleensä. On jopa mahdollista, että haaveilet muutosta toiselle paikkakunnalle tai teet upean matkasuunnitelman. Huomaat myös paremmin, mitkä askeleet sinun on otettava yhteiskunnan portailla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sillä on merkitystä, miten sovitat oman osaamisesi ja resurssisi yhteen muiden kanssa, joten näinä päivinä tehdään strategisia linjanvetoja tai jopa salamyhkäisiä suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Myös talous voi olla käsittelyssä, ja sen myötä työpaikallakin saatetaan pohtia tilejä ja kustannuksia.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu, Mars ja Uranus ovat samanaikaisesti vastapäätä merkkiäsi, korostamassa toisten merkitystä elämässäsi ja toiminnassasi. Tämä voi tarkoittaa tiivistä kanssakäymistä yhteisten suunnitelmien kanssa tai yhteistyön asettumista toiselle tasolle. Älä yritä edetä missään pelkästään omin voimin! Suhde voi haastaa sinut!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaikenlaisia rupeamia on ollut käytännön aiheissa tai liittyen terveyden vaalimiseen, ja nyt on aika oivaltaa näissä aiheissa vielä jotain uutta, miten voit tehdä asiat vielä paremmin. Nämä päivät voivat olla kaikin puolin työntäyteiset, jolloin ei tarvitse ajatella luppoaikaa. Pidä kuitenkin silmät auki rakkaudelle!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet parin päivän ajan selkeässä korkeasuhdanteessa työssä, vapaa-ajalla tai suhteessa. Työ voi sujua suorastaan helposti toisella kädellä, kun taas harrastuselämä on vireää ja koet ehkä suurta rakkautta sitä kohtaan. Suuri rakkaus ei ole myöskään poissuljettu yksityiselämässä, ja antaminen ja ottaminen ovat tasapainossa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet viime aikoina ollut keskittynyt oman kotisi tai kotielämäsi kohentamiseen tai vakauttamiseen, ja nyt siinä voi olla aika laittaa piste i:n päälle tai vetää johtopäätökset. Olet keskittynyt lähiympäristöösi muutenkin ja huomaat siellä olevat puutteet. Suhteissa olisi hyvä asettua korkeammalle oktaaville!

Kalat (19.2.-19.3.)

Työelämässä ja muuallakin voi olla kipakoita keskusteluja ja sopimuksia, mutta enimmäkseen ne sujuvat hyvin ja tasapainoisesti. Sinulla on nyt kykyä sovittaa sanasi oikein monessa kohtaa, ja ehkä hämmästyt sitä itsekin. Suhteessa pienillä asioilla on merkitystä ja pieni lahjakin voi mahtua arkeen!

X