Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 18.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tuntuuko siltä, että olet saanut huidella viime päivinä melko vaivattomasti, mutta että vaatimukset muiden taholta ovat jälleen kasvussa? Sinun on nyt parin päivän aikana koottava itsesi tai ryhdistäydyttävä saadaksesi mitä haluat. Mars kalojen merkissä ei kohdallasi tuo vieläkään täyttä voimien käyttöä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusi suunta jossain kaukana alkaa häämöttää, ainakin hetken ja vie huomiosi muualle käsillä olevista askareista tai liiallisesta rutiinista. Jokin käytännön paperiasia hiertää yhä, eikä sitä saa heti pois päiväjärjestyksestä. Kiintoisinta on se, miten voit löytää elämääsi henkisiä ulottuvuuksia näinä aikoina.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Hommia riittää eri ihmisten tai tahojen toimien tai rahavarojen yhteensovittamisessa, ja voit olla tässä välikädessä, niin kuin usein kaksosille käykin. Ajattelukykysi huomattava tehostuminen kuun alusta tuo helpotusta moneen pulmaan, mutta myös mahdollisesti uusia tehtäviä. Ryhmäharrastus voi lumota!

Rapu (21.6.-22.7.)

Uusi vire yhteistyössä astuu kuvaan tai sitten kyse on uudenlaisesta järjestäytymisestä tai yhteisten asioiden konkreettisesta pohtimisesta. Ajatustesi kokoaminen on ollut hankalampaa noin viikon, mutta voit luottaa siihen, että hajamielisyyden aika ei kestä kauan! Älä vertaile liikaa suhdetta muihin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt ei kannata huitoa, mesota tai yrittää saada liikaa ääntään kuuluviin, mikä on merkillesi normaalisti ominaista. Pyri sen sijaan olemaan tarkka ja täsmällinen, niin voit saada siitä palkkion myöhemmin tai hiljaista kiitosta. Aloitteellisuus talousasiassa ei kannata, mutta kammarin puolella kylläkin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tässä päivässä pitäisi olla tasapainottavaa, maadoittavaa tai konkretisoivaa energiaa, joka lisää myös turvallisuudentunnettasi. Ehkä keskityt hankkeeseen, joka on ollut tapetilla jo kuun alusta lähtien, mutta valmista ei todennäköisesti tule vieläkään. Jossain suhteessa voi olla perin salamyhkäinen vaihe!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aiheet, jotka vievät ylöspäin, ulospäin tai aatteiden maailmaan, ovat nyt suotuisten tähtien alla, ja jollain tasolla on aika valloittaa maailmaa. Ajatuksesi koetaan näinä aikoina erityisen oikeutetuiksi ja hyväksyntä on siksi suuri. Tunnetasolla voi tulla takapakkia, sillä halut, tarpeet ja niiden toteutus eivät kohtaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työssäsi voi olla tekeillä monenlaisia valmisteluja, joita pidetään enemmän tai vähemmän kulissien takana. Niihin voi liittyä raha-asioita, joita ei haluta kaikkien tietoon, tai sitten kilpailu estää esiintulon. Vapaa-aikaan voi yhä tulla mukaan ihmeellisiä kuvioita, joita on vaikea ymmärtää tai uskoa todeksi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tuntuuko sinusta siltä, että jokin paperiasia tai keskustelu ei ota loppuakseen, vaikka sitä oltaisi sivuttu jo kuun alusta lähtien? Juuri nyt, tänään ja huomenna, näet asian hyvin konkreettisesti ja materiaalisesti. Pääpaino voi kuitenkin koko ajan olla vapauden saamisessa, vapaa-ajassa tai rakkaudessa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla kiva tunne siitä, että jotain on klousattu, saatu päätökseen, tai ainakin siitä, että olet sinut itsesi kanssa jossain asiassa. Olet ehkä saamassa lisää tilaa, vapautta tai näkyvyyttä, ja se on aikaisemmista toimistasi riippuen negatiivista tai positiivista. Pikku reissu voi olla erikoinen tai kohtaat erikoisen näyn.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tänään ja huomenna on aika hengähtää, ottaa aikaa tai paneutua syvällisesti itseesi ja kenties suuriin kysymyksiin elämästä ja ihmisen psyykestä. On myös aika sanoittaa luovasti jotain, vaikka työilmapiirin piristämiseen tai pelihengen nostattamiseen. Sanat ovat avainasemassa suhteessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kodin piirissä voi olla paljon hälyä, hulinaa tai ihmisiä tulemassa tai menemässä, ja se ei voi ärsyttää sinua aika ajoin. Paperiasiasotkukin voi liittyä kodin ja asumisen piiriin. Muistathan, että Merkuriuksen perääntyessä ei kannata ostaa laitteita! Oletkohan aukaissut lompakkoasi jo paljonkin kaupoilla?

X