Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 2.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Sydämen värähteellä tekeminen on poikkeuksetta mielekästä ja iloa tuottavaa. Voi hyvin kysyä: Mikä ihme estää toimimasta juuri niin? Mikä saa ihmisen rajaamaan oman elämänsä epämukavaksi, vaikka olosuhteet muuten olisivat kunnossa?

Oinas

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin, eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta, eivät koskaan hosumisesta.

Härkä

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

Kaksonen

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

Rapu

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

Leijona

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

Neitsyt

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

Vaaka

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

Skorpioni

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

Jousimies

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä, jos tuntuu, että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

Kauris

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

Vesimies

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

Kalat

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon, kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

X