Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 20.6.

20.6.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Korkeamman tietoisuuden ja alitajunnan voimat kytkeytyvät täysillä päälle viimeistään tänään ja asioita kannattaa laittaa paperille tai tuoda lähipiirisi tietoisuuteen ihan suomalaisittain vapautuneesti puhumalla. Myös telepatia toimii nyt äärimmäisen tehokkaasti, eikä ole syytä päästää suustaan mitään sellaista, jonka takana ei ole myös ajatuksen tasolla.

Oinas

Et pysty sulattamaan virheellistä informaatiota edes omasta suustasi lähtevänä ja siksi paljastat jopa itsesi, mikäli yrität vähänkään väistää totuutta. Tämä ajan laatuun pohjautuva asenteesi herättää toisaalta luottamusta ja toisaalta suurta närkästystä, mutta älä anna minkään estää sinua julkistamasta omaa totuuttasi.

Härkä

Ideasi ovat harvinaisen toimivia ja teet lähipäivien aikana monia upeita keksintöjä, jotka osoittautuvat yllättävän toimiviksi myös käytännössä. Homma ei kuitenkaan pelaa ihan itsestään, sillä tarjoutuviin mahdollisuuksiin tulee tarttua välittömästi ja lisäksi on uskallettava edetä täysin omalla tahdilla.

Kaksoset

Aavistukset iskevät tajuntaasi sellaisella voimalla, että olet täysi luupää, ellet suostu näiden päässäsi levottomina pyörivien ajatusten osalta muuttamaan suunnitelmiasi uusille urille. Mitään selkeää ja näkyvää hyötyä muutoksesta et tule etukäteen löytämään ja silti se on nyt tehtävä. Onnea matkaan.

Rapu

Tästä ei herkkyytesi enää parane. Näet ja kuulet asioita, joista muilla ei ole harmainta aavistusta. Käytä ihmeessä tätä hetkellistä kykyä hyväksesi ja toimi hetkellisten oivallustesi osoittamalla tavalla. Kekseliäisyytesi tulee osoittautumaan erittäin menestykselliseksi, jos vain luotat yliluonnolliseen itseesi.

Leijona

Varoittavat aavistuksesi esiintyvät tällä kertaa niin selkeällä tavalla, että olet täysi hölmö, ellet ota niiden viestiä tosissasi ja toimi tuntemustesi osoittamalla tavalla myös tärkeitä päätöksiä tehdessäsi. Jotkut eivät millään ymmärrä sinun järjen juoksuasi, mutta jätä se suosiolla heidän omaksi ongelmakseen.

Neitsyt

Luota herkkään intuitioosi. Se ohjaa sinua nyt selvillä merkeillä kohti oikeita ratkaisuja tämänhetkisessä elämässäsi. Nyt ei parane epäröidä mieleesi aivan odottamatta tulevia visioita, jotka vaativat sinua tarkistamaan suuntaasi tai sitä, että toinen osapuoli ymmärtää asiat haluamallasi tavalla.

Vaaka

Tunnistat valheellisen puheen ja valheelliset viestit harvinaisen selvästi, eikä silloin parane jäädä tuppisuuna seuraamaan tilannetta. Havaitsemasi totuuden vastaiset väittämät tulevat haittaamaan elämääsi yllättävän raskaasti, ellet uskalla puuttua niihin tippaakaan kiertelemättä. Vain puhdas totuus toimii.

Skorpioni

Aivosi pelaavat kuin huippuunsa viritetty tietokone ja näet selvästi menneeseen ja tulevaan. Voit nyt luottaa arviointikykyysi kaikissa tilanteissa. Tuskin pystyt välttymään joltakin suurehkoja riskejä sisältävältä innostukselta, joka toteutettuna johdattaa sinut melkoiseen menestykseen elämässäsi.

Jousimies

Näet onttojen selitysten läpi uskomattoman selvästi ja näkemäsi mukaan sinun tulee nyt pystyä toimimaan, vaikka se varmasti loukkaa jotakuta sinulle läheiseksi tullutta tai muuten tärkeää henkilöä. Turha vieraskoreus kostautuu ikävällä tavalla jo tulevien viikkojen aikana, joten luota vain itseesi.

Kauris

Totuus osoittautuu nyt odotustesi vastaiseksi ja joudut perumaan joitakin aikaisempia puheitasi. Älä epäröi myöntää tilanteen muuttuneen siitä kun viimeksi olit sen kanssa tekemisissä. Sinun ei tarvitse olla kenenkään silmissä kaikkitietävä ihmeolento. Inhimillisyys herättää luottamusta, joten pistähän toimeksi.

Vesimies

Joku yrittää vetää sinut mukaan omiin outoihin juttuihinsa, mutta aavistat herkästi kaikenlaisen vedätyksen ja siihen on uskallettava reagoida, vaikka tietäisitkin toisen loukkaantuvan pahanpäiväisesti. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudesta ja silloin homma on jotenkin pielessä.

Kalat

Olet sanallisen ilmaisun virtuoosi näinä päivinä, sillä pystyt lukemaan kanssaihmistesi ajatuksia ja sovittamaan oman käytöksesi tämän sanattoman viestinnän mukaiseksi. Herätät aivan poikkeuksellista luottamusta tämän kykysi ansiosta, eikä tilaisuutta kannata jättää käyttämättä. Anna siis kielesi laulaa.

Lue myös: