Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 20.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet saanut parin päivän aikana uutta innostusta johonkin, ehkä luovaan hankkeeseen, joka on ollut jonkin aikaa jäissä, tai olet päässyt näyttämään muille parhaat ominaisuutesi. Ajattelun planeetta on parin viikon ajan erinomaisessa paikassa ajattelun jäsentämisen, kirjoittamisen tai esiintymisen kannalta, joten go for it!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kaikenlainen provokaatio voi nyt johtaa kiperiin tilanteisiin tai kipakkoihin vastineisiin, joten sinun kannattaa pitää kieli keskellä suuta ja kaivaa itsestäsi esiin se tyypillinen rauhallinen ominaisuutesi. Sisäistä ärtymyksen tunnetta voi silti olla. Jossain läheisessä suhteessa voi olla syventävä, lähentävä vaihe.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkkisi hallitsijaplaneetta Merkurius on innostavassa paikassa parin viikon ajan, joten jonkinasteisesta vedon vähyydestä huolimatta saat ilmaistua asiat loistavasti verbaalisti tai kirjoittamalla. Ehkä haluat näyttää kykysi sosiaalisessa mediassa! Voit myös keksiä lupsakoita sutkautuksia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet parin viikon ajan saanut nauttia suhteellisen hyvästä elinvoimaisuudesta, ja olosi on tuntunut useimmiten hyvin tasapainoiselta elämän eri osa-alueiden suhteen. Kykenet nyt keskittymään myös paremmin johonkin tavaraan tai rahaan liittyvään asiaan ja lähipäivinä sen pitäisi hoitua entistä paremmin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mars on pitänyt sinua jollain tavalla ojennuksessa jo jonkin aikaa, ja siksi et ehkä ole kyennyt rentoutumaan niin paljon kuin haluaisit, vaikka kesä onkin. Planeetan tarkoituksena on saada sinut tekemään ja toimimaan, tarttumaan härkää sarvista, ja se onnistuu parhaiten työelämässä. Ajatuksesi jostain aiheesta kirkastuu!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sosiaalinen meneminen ja tuleminen sopivat sinulle nyt paremmin kuin yleensä, joten viuhdo eri paikoissa niin paljon kuin sielu sietää! Matkalla saat todennäköisesti nauttia maallisesta ylellisyydestä ja nautinnosta. Jokin salaperäinen aihe voi alkaa kiinnostaa, ja siihen sopisi aiheeseen sopiva lukeminen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

On mahdollista, että tiukka tilanne ilmenee tänään, ja siinä on vaarana tulla loukatuksi puolin ja toisin. Ehkä tilanteessa toisaalta kiteytyy tärkein tai naamiot putoavat. Monet seikat voivat kytkeytyä siihen, miten hoidat asemaasi elämässä ja mitä yhtymäkohtia näissä asioissa löytyy ihmisten välillä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet varmaankin kerännyt paljon ihania kokemuksia viime aikoina ja saanut uusiakin yhteyksiä muille paikkakunnille. Nyt kuitenkin ilmassa voi olla paljon vaatimuksia tai asioita täytyy hoitaa kinkkisen aikataulun mukaan, ja tämä voi tuntua hankaluutena arjessa. Uusi ihminen vaikuttaa ihanalta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vaisumpia aikoja on meneillään monien jousimiesten kohdalla, ja se voi liittyä siihen, että sinulla ei ole tarvetta repiä itsestäsi kaikkea irti ja seikkailla maalla ja merillä. Rapu- ja härkäplaneetat taivaalla eivät suoranaisesti tue kaltaistesi tulimerkkien tavoitteita. Merkurius leijonassa alkaa kuitenkin avartaa elämääsi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Taivaalla oleva tiukka planeettakuvio koskettaa enemmän joitakin merkkejä, ja olet yksi niistä. Kannattaa siis olla suhteellisen tarkka kaikessa mitä teet, sanot tai yrität. Uudet yritykset voivat kohdata hidastusta tai vastustusta joka tapauksessa. Monesti toinen osapuoli määrittää suuntia, sekä työssä että vapaalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Arkisessa ympäristössäsi voi olla paljon huomioitavaa ja järjestettävää, ja olet altis löytämään uuden tavan toimia arjessa tai siivota sotkut. Painoarvoa on myös terveyteen liittyviä seikoilla, ja olet ehkä jostain syystä huolissasi läheisen voinnista. Keskusteluyhteys joidenkin kanssa alkaa saada uutta tahtia!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet yhä suhteellisen tasaisten planeettavaikutusten alla, ja planeettojen harmonia tekee sinulle helpoksi sanoa sanottavasi, saada hyvää vastakaikua tai edetä sopivasti tavoitteissasi, ei liian hitaasti eikä nopeasti. Jokin viihteeseen liittyvä aihe tuntuu kasvattavalta, ja kaipaatkin syvällisyyttä viihteeltä.

X