Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 20.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Se, miten koet tavalliset työtehtävät ja arjen voi olla nyt vaikutteille altista tai jossain määrin sekasortoista. Vai olisiko niin, että jonkun toisen asia on sekaisin ja joudut hoitamaan sitä? Kuu jousimiehessä, toisessa tulimerkissä, suosii kuitenkin asemaasi yhteisössä. Pikku matka voisi virkistää!

Härkä (20.4.-20.5.)

Luovuutesi voi olla hereillä monella tapaa, olit sitten luovassa ammatissa tai et. Voit tuoda omaan työhösi tai harrastukseen jotain enemmän, ehkä hieman glamouria tai magiikkaa. Pinnalla saattaa olla paljon tunteita, jotka kaipaavat tulla sanotuksi. Jotain ehkä myös lipsahtaa esiin puolivahingossa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt on tarvetta reagoida paljon ja kuunnella ihmisiä, sillä kuu on pari päivää vuorovaikutuspaikassa suhteessa merkkiisi. Nihkeyttäkin tai hidasteita voi olla meneillään, mutta parhaimmassa tapauksessa jotain sovitaan pitkäjänteisesti. Venus ja Mars ovat puolellasi rakkaudessa ja aloitteissa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mielen tasolla voi olla nyt helpommin myös tyhjiä hetkiä tai sellaisia, jotka täyttyvät kuvista tai haaveista. Saatat myös olla ihan konkreettisesti enemmän kuvien, kuvallisen materiaalin tai vaikkapa symboliikan kanssa tekemisissä. Kunnosta tai siivoa kotiasi, se onnistuu näinä päivinä paremmin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Haluat todennäköisesti ottaa rennommin viimeaikaisten konkreettisten aiheiden tai tavaroiden suhteen. Neptunus-planeetta on taivaalla vaikuttamassa tähän suuntaan. Otekin saattaa välillä herpaantua ja huomio ajautua muihin asioihin. Viihde tai hauskuus saattaa olla muutenkin näiden päivien teema!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi olla niin, että huomio menee kodin piiriin tai pihapiiriin jostain syystä. Läheisissä suhteissa saattaa olla asioita, joita täsmennetään ja ratkaistaan. Harmaat aivosolut joutuvat raksuttamaan voimakkaasti viime viikkojen tapaan, sillä itsestäänselvyys ei ole näköpiirissä. Hanki se kutkuttava tuote tai palvelu!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kaikenlainen sisäinen tutkailu on ollut monen vaa’an peruskauraa viime viikkoina, ja tietoisuutesi monista asioista ja niiden taustoista on lisääntynyt. Valmistelua tai varmistelua saattaa olla meneillään myös ympärilläsi. Viestittelyt voivat olla luonteeltaan käytännönläheisiä, joten romantiikka ei leisku sanoissa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä suuntaat laajoihin sfääreihin ja jopa globaaleihin maailmoihin, mutta taustatekijänä tai yksinolosta käsin. Tämä voi olla tosiaan aikaa, jolloin netin ja abstraktin verkoston merkitys korostuu väylänä ulospäin. Venuksen asema on sama jo toista kuukautta, ja nyt mitataan arvoja tai ylpeyttä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu on lempeästi merkissäsi, mutta kurinalaisessa asemassa Saturnus-planeetan kanssa. Tämä voi tarkoittaa pysähtelyä ja järjestämisen tarvetta, oli sitten kyse papereista, kodista tai perheasioista. Onko tähtäimessäsi jotain, mikä tuntuu ylivoimaiselta? Saatko ylimääräistä huomiota kaukana asuvalta ihmiseltä?

Kauris (21.12.-19.1.)

Olisiko aika vetäytyä hoitamaan tehtävää jonnekin kauemmas tai etätöihin? Nämä pari päivää sopisivat loistavasti oleiluun jopa hyvin kaukana, eksoottisessa tai rauhallisessa paikassa. Älä kuitenkaan hukkaa näiden viikkojen Mars-energiaa, joka auttaa viemään liikunnallista tavoitetta eteenpäin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhteisöön tai verkostoon liittyvä seikka on agendalla, ehkä jonkinmoisen tauon jälkeen. Mahdollisesti jotain siinä täytyy täsmentää ja asettaa palaset oikeille paikoilleen. Vastuu voi tulla mukaan ystävyyskuvioon. Matkan päässä saattaa olla tarjolla rakkautta tai muutoin lempeää tunnelmaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa on paljon pyrkimystä johonkin ja näiden päivien aikana se tuntuu toden teolla. Olisiko kyseessä oma vai läheisen kurottautuminen kohti taivaita? Jokin hoitamiseen tai huolenpitoon liittyvä seikka voi olla myös esillä, ehkä ärsyttävässä mielessä. Tunnepuolella ei ole varmaankaan uutta raportoitavaa!

X