päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 21.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Taivaalla aurinko ja Jupiter ovat keskenään voimakkaassa asemassa, ja tämä valovoimaisten taivaankappaleiden tilanne koskettaa erityisesti sinua. Voit siis olla täynnä intoa ja itseluottamusta, mikä sinulle sopiikin, ja lähteä vikkelästi toteuttamaan haavettasi! Toiselta paikkakunnalta voi löytyä jotain kiinnostavaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet ehkä viimeisen vuoden aikana saanut luotua paljon verkostoja tai suhteita ihmisiin, jotka katsovat tulevaisuuteen tai näkevät ihmisten potentiaalin. Nyt alat ehkä kiinnostua enemmän syvällisemmistä teemoista, ja monille härille voi tulla kaipuu henkisyyteen. Yhteytesi kauas voimistuu!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Taloudenpitoon liittyviin seikkoihin voi tulla uusi aspekti, joka saa pohtimaan asiaa uudesta näkökulmasta. Joka tapauksessa näyttää siltä, että uudet sijoitukset tai säästösuunnitelmat ovat ajankohtaisia, joko työpaikalla, lähipiirissä tai yksityiselämässä. Jotain uutta voi syöksähtää sosiaaliseen elämääsi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotain uutta tempoilua voi näkyä elämässäsi lähiviikkoina. Onko se tervetullutta vai ei? Nyt ja lähiviikkoina saattaa olla paljon tekeillä seuraavaa vuotta ajatellen, ja myös yhteistyötä varmaankin kaavaillaan. Ehkä sinulla on voimakas tarve päästä joistain rajoituksista irti! Väsymystä voi ilmetä, joten varo flunssaviruksia!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tulielementtiä on taas matkassa, sillä kuu on pari päivää jousimiehessä, ja Jupiter saapuu puolestaan oinaan merkkiin useaksi kuukaudeksi. Olet taas valmiimpi näyttämään rohkeutesi ja voimasi sekä tuomaan itseäsi esiin aidosti ja luonnollisesti. Arvokas tilaisuus tai tilanne voi tulla eteesi!

Lue myös: Vielä ehdit äänestää kuningatarta! Voita 890 euron arvoinen Silja Linen risteily ylellisessä Commodore-hytissä

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Johonkin menneeseen raha-asiaan voi tulla jatkoa nyt tai tulevina viikkoina. Lähinnä kyseessä voi olla helpotus tai sitten investointi johonkin uuteen, hienoon tai ylelliseen. Omistamisen halu tai ylpeys omistuksista saattaa kasvaa. Kotiasiat kolkuttavat näinä päivinä ja kutsuvat viime hetken valmisteluihin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ihmisten mielissä on nyt liikkeellä paljon toiveita ja suuria tarpeita, todennäköisesti liittyen joulunviettoon. Yhdessä tekeminen voi saada uusia muotoja, ehkä niin, että toimintaa on laajemmassa piirissä. Parisuhdeasiat ja kumppanuus nousevat taas aiheina tapetille parin kuukauden tauon jälkeen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Keskittymistä arkisten aiheiden helpottamiseen saattaa olla luvassa. Kyseessä voi olla pohdintaa muutaman kuukauden takaa, ja uusia ajatuksia voi nousta aiheeseen liittyen. Terveysaiheetkin voivat olla kyseessä, joten ehkä vuodenvaihteen juhlintaan on tulossa terveellisempiä vaihtoehtoja. Uusi tunne voi syttyä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla on varsin mukavat planeetat parin päivän ajan, ja olet itseesi hyvin yhteydessä tai tyytyväinen. Pääpaino voi kuitenkin olla lahjojen hankkimisessa tai paketoinnissa ja kaikenlaisissa muissa jouluvalmisteluissa. Sinulla alkaa olla tuli hännän alla jonkin asian suhteen, mikä pääsee kunnolla esiin vasta vuodenvaihteen jälkeen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeettaenergiat, erityisesti auringon ja Jupiterin buustaavat voimat, puskevat sinua johonkin avoimuuteen kotisi suhteen tai perheasiassa. Haluaisitkohan integroida joulunviettoon jotain hulppeaa tai vaikkapa uuden ihmisen? Alatko nähdä perheesi tai kotisi uudessa valossa ja toimit sen mukaisesti?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikka osa sinusta haluaisi kaivautua lämpimään tai askeettiseen paikkaan tai kääriytyä nauttimaan omasta olostasi hyvän musiikin tai kirjan parissa, saat myös ilon aiheita yhteisöllisyydestä sekä somen tai internetin saloista. Naapurussuhteet saattavat tarjota jotain uutta, myös lähiaikoina!

Kalat (19.2.-19.3.)

Suurin tarve esilläolosi suhteen voi jäädä pikku hiljaa taakse päin ja alat hamuta asioita, jotka tuovat taloudellista turvaa tai materiaalista tyydytystä. Saatoit pohtia samoja kysymyksiä viimeksi lokakuussa. Joka tapauksessa lähiviikkoina luvassa on vaihtelevampaa sosiaalisuutta, ja ystävät ilahduttavat!

X