päivähoroskooppi vaaka
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 21.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun sijainti leijonan merkissä parin päivän ajan tuo sinulle lisää tulta puuhasteluihisi. Tämäntyyppinen vaikutus aktivoi ennen kaikkea luovia aktiviteetteja ja edistää leikkisyyttä ja huumoria. Pystyt olemaan tehokas työssäsi ja oivaltamaan, kuinka teet asiat paremmin ja nopeammin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin työasia on vaatinut silmien aukaisemista jo pidemmän aikaa, ja se jatkuu yhä. Kyse voi olla myös pitkällisen sopimuksen tai laaja-alaisen työrupeaman suorittamisesta. Näkyvyyttä voi olla tulossa lisää kaiken aikaa, alasta riippuen! Näinä aikoina itsetoteutus ja oman luovan ytimen löytäminen on tärkeää!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ärtymyksen aiheita on riittänyt viime viikkoina, mutta pilven hopeareunus on yhä se, että olet kehittänyt tehokkuuttasi, nopeuttasi tai jopa lihasvoimaasi. Pahimmillaan olet rasittanut kehoasi liikaa stressillä, ilman rauhoittavaa vastapainoa tai meditaatiota. Erikoinen tai yllättävä vierailu on mahdollinen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiasian selvittäminen vaatii yhä paperiasioiden selvittämistä tai keskustelua, ja tähtäimessä voi olla helpompi kotielämä, paremmat yhteydet tai uusi avoimuus vierailuille. Perheoloissa voi muutenkin olla näinä aikoina paljon keskustelua kulttuurista tai maailman tilanteesta. Suhde elää myös keskustelusta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkurius ja Mars ovat koko ajan sinuun nähden asemoituneina siten, että ne aktivoivat uteliaisuuttasi moneen suuntaan. Ehkä aiheet tulevat muiden kautta, mutta niitä on tavallista enemmän. Jupiter on myös yhä sinuun nähden avaamassa elämääsi myös muille paikkakunnille!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin vaikuttaa nyt siihen, että saatat haluta hetkeksi pois keskeisiltä paikoilta tai liian arkisesta ympäristöstä. Lepoa rauhallisen musiikin tai taiteen parissa voisi suositella, kuten myös illallista rauhallisessa ravintolassa. Planeetat kyllä tykittävät aika voimakkaasti, siksi äkkilähdön mahdollisuus on olemassa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Saatat heittäytyä yhteisöllisen toiminnan vietäväksi, ja se voi liittyä sosiaaliseen mediaan tai verkostoihin, joihin koet suurempaa yhteyttä parin päivän aikana. Kaksijakoisuuttaa ilmenee myös siksi, että osa planeetoista vetää hämyisempään tai sisäisempään kokemusmaailmaan tai pohtimaan suhteen puutteita.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saat ehkä yllättävän sysäyksen eteenpäin tai tuomaan itseäsi esiin jollain tavalla, vaikka et sitä itse tahtoisikaan. Joka tapauksessa esilläolossa voi olla ristiriitaisuutta, etkä halua tuoda kaikkea esiin. Sisäinen, psykologinen kaivelu on yhä tuottavaa ja voit löytää uuden näkymättömän maailman!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jos olet julistavaa etkä perinteitä kunnioittavaa jousimies-tyyppiä, voit saada uutta pontta saarnaamiseen jonkin asian puolesta tai sitä vastaan. Näinä aikoina, Marsin ollessa merkkiäsi vastapäätä, myös lieskat lentelevät herkästi ja ajaudut riitaan alta aikayksikön. Tunteissa on muutenkin aallokkoa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet yleensäkin vastuullinen ihminen ja kannat huolta turvallisuudesta ja taloudesta. Nyt juuri jokin talousasia näyttäisi olevan mielessäsi, ja siihen voi liittyä tarve laittaa iso summa rahaa johonkin. Saatat näin tehdäkin, sillä merkilläsi on ollut liioitteluun suuntaavia planeettakuvioita jo pidempään.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saatat odottaa toisten reaktioita enemmän kuin tavallisesti, ja on myös mahdollista, että kohtaamisia tulee arvostettujen tai muuten hyvän itsetunnon omaavien ihmisten kanssa. Mietitkö yhä raha-asioita ja kaikenlaisten muidenkin voimavarojen yhdistämistä omalla, jännittävällä tavallasi?

Kalat (19.2.-19.3.)

Oma käyttäytymisesi on viime aikoina ollut alistettu muiden tavoille, tyylille tai ohjaukselle, ja aika ajoin olet tuntenut itsesi ulkopuoliseksi itsellesi. Tämä jatkuu vielä ja on sinulle hyvin opettavaista. Hektinen, kotiasioiden raivaamiseenkin suuntaava energia jatkuu myös, ja parasta olisikin pitää hiki pinnassa!

X