Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 22.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Onnistumiset seuraavat iloista ja rentoa tekemistä, johon Venuksen sekstiili Jupiterille meitä kutsuu tänä keskiviikkona. Mikä mahtaisi olla hauskinta tekemistä tälle päivälle Sinun kohdallasi? Kun keksit sen – tee se.

Oinas

Ilmassa on tänään lemmenleiskuntaa, ja tavalla tai toisella sinäkin pääset nauttimaan rakkauden sävelistä, kunhan et vaadi toiselta mahdottomia. Asioiden on nyt annettava edetä omalla vauhdillaan, muuten porhallat metsään niin että rytisee.

Härkä

Onnea tuottava Jupiter tekee sekstiiliä Venukselle ja osoittaa sinulle yllättävän mahdollisuuden tutustua erittäin mielenkiintoiseen henkilöön, jos uskallat poiketa rutiineista ja hemmotella itseäsi jollakin, mikä sinua nyt eniten viehättää. Vain nauttimalla elämästäsi teet tästä törmäyksestä mahdollisen.

Kaksonen

Rakkauselämäsi on kriittisessä vaiheessa, ja tunnet syvää tyytymättömyyttä kumppaniasi kohtaan, ellei suhteenne ole oikealla mallilla. Mieti silloin, mitä olet itseltäsi hänen vuokseen kieltämässä. Silloin on aina kysymys pelosta eikä rakkaudesta. Rakkaus ei pelkää, vaan nauttii elämästä täysin siemauksin.

Rapu

Olet vauhdikkaalla tuulella, ja vetovoimasi vaikutuksesta yksi tai useampikin henkilö osoittaa avoimesti kiinnostuksensa sinua kohtaan. Valinnan valtikka on kuitenkin sinulla, joten malta kohtalokkaan flirttailun sijaan tutkia, mikä on sinulle tärkeää tässä elämässä.

Leijona

Et nyt oikein itsekään tiedä mitä haluat, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta jotakin tavallisesta poikkeavaa suunnitelmaasi. Aikaisemmin kulkemattomalla polulla odottaa tällä kertaa mielenkiintoinen ja elämääsi monella tavalla avaava tuttavuus. Uskalla siis poiketa rutiineista.

Neitsyt

Rakkaus ja erotiikka tarjoavat mielenkiintoisia jännitteitä elämääsi. Nauti saamastasi huomiosta ja uskalla elää aidosti itsellesi. Liian yltiöpäiseksi en silti suosittele heittäytymään, sillä pelkkä seksuaalinen lataus ei ole vahvaa valuuttaa onnen markkinoilla.

Vaaka

Jos tunnet olosi vieraaksi tai ahdistuneeksi kumppanisi seurassa, niin tiedät kyllä mistä se johtuu. Ota asia puheeksi ja olo helpottaa välittömästi. Muista, että elät täällä omaa elämääsi, etkä voi antaa kenenkään muun määrätä mielenkiintosi kohteita ilman vakavia seurauksia.

Skorpioni

Ilmassa on kuumaa tunnelmaa ja eroottinen lataus heijastuu kaikesta tekemisestäsi. Älä siis ihmettele, vaikka seuraasi tuppaa hiukan outoa ja samalla kiehtovaa väkeä. Varo tässä tilanteessa petollisia houkutuksia, sillä todellinen tunnelma elää sinussa, eikä niissä, jotka ovat ympärilläsi.

Jousimies

Et pysty näinä päivinä sulattamaan mitään puolinaisia rakkauden osoituksia kumppaniltasi, vaan osaat osoittaa omalla merkkikielelläsi, ellei kaikki ole kohdallaan. Turhan kinastelun sijasta sinun tulisi ymmärtää, että vain sinä itse voit rajoittaa elämääsi. Kenelläkään muulla ei siihen ole oikeuksia.

Kauris

Olet vauhdikkaassa vaiheessa elämässäsi ja sen huomaavat nyt toisetkin. Sinusta ollaan kiinnostuneita monessa mielessä. Ota tästä ajasta kaikki irti ja nauti saamastasi huomiosta täysin siemauksin. Ole samalla tietoinen sisälläsi asuvan rakkauden ja hetkellisen nautinnon välisestä mahdollisesta ristiriidasta.

Vesimies

Ihmissuhteet ja parisuhde ovat tänään hyvässä myötätuulessa, sikäli kun suhteesi perustuu molemminpuoliseen aitoon rakkauteen. Muuten tunnet olosi niin tyytymättömäksi, ettei yhteiseloa voi parhaalla tahdollakaan kutsua sopuisaksi. Kulje näinä päivinä sydämesi polkua ja anna tilaa aidolle rakkaudelle.

Kalat

Venus on merkissäsi ja tänään sinussa on aivan erityistä säihkettä. Vetovoimasi saa sukat pyörimään innokkaimpien seuraasi pyrkijöiden jaloissa. Jupiterin samanaikainen sekstiili osoittaa tietä menestyksen kentille, mikäli uskallat luottaa oman arvomaailmasi mukaisiin ratkaisuihin.

X