Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 22.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuten monesti muulloinkin tämän kuukauden aikana, ilmassa on voimakasta aktiivisuutta, eteenpäin puskemista ja liikettä. Nyt sinusta saattaa tuntua, että on vihdoin aika toteuttaa olennainen etappi ja vetää elämäsi jollain tavalla uudelle raiteelle. Kotiin liittyvät seikat tulevat agendalle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko on siirtynyt rapuun, sinulle ystävälliseen merkkiin, ja saat enemmän rauhan ja turvallisuuden tunnetta tekemisiisi. Useat planeetat kuitenkin painottavat sektoriasi, joka viittaa sivussa olemiseen, joten todennäköisesti haluaisit olla kaukana keskeisistä paikoista, jos vain voisit!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteenkuuluvuuden tunne hyvin aloitteellisen, aktiivisen verkoston tai ryhmän kanssa voi olla avain edistymiseesi tai hyvinvointiisi. Joten jos et ole vielä aloittanut ryhmäharrastusta, tee se nyt! Asiat voivat tuntua olevan hajallaan, mutta voit koota niitä luovasti ja innovatiivisesti. Into ravitsee sieluasi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Asioita näyttäisi nyt olevan liikkeessä ja todellinen toiminta onkin kaiketi tarpeen. Sinusta voi tulla esiin huomattavan suoraviivainen puoli ja voit osoittautua jossain hallitsevaksi, mikä voi yllättää monet. Oletko kenties havahtunut siihen, että on sinun vuorosi näyttää mitä osaat, pehmeän asennoitumisen sijaan?

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla on varsinaisen seikkailijan planeetta-aspekteja näinä aikoina! Tämä päivä voi tuoda ylöspäin tai ulospäin suuntautuville valloitushankkeillesi vielä poikkeuksellisen lisän. Pitkän aikaa vallinnut reviirisi on alkanut tuntua pieneltä tai ahtaalta, ja haluat enemmän, pidemmälle ja nopeammin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Omalla kohdallasi tai lähipiirissä on saatettu laittaa omaisuusasioita kuntoon jo jonkin aikaa, ja tämä voi olla yksi mahdollisuus siihen, miten talousasioihin liittyvät planeetta-aspektit ilmenevät. Muitakin talouspuolen seikkoja leimaa kärsimättömyys tai vauhti, ehkä työpaikallasi. Jokin tunne syvenee tai saa uusia ulottuvuuksia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Energiasi voivat olla kovilla viime viikkojen rasitusten jälkeen, ja siitä voi seurata nyt ja lähipäivinä jonkinasteista väsymystä. Et kuitenkaan mahda mitään sille, että vauhti on päällä ainakin joillain tahoilla, etkä sinäkään noin vain pääse irrottautumaan. Kaipaisiko suhde aisteihin syventymistä ja sen katsomista, mitä siitä seuraa?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

On hyvin mahdollista, että olet viime aikoina lisännyt puhtia erityisesti rutiinien suorittamisessa ja arjen korjaamis- tai huoltotehtävissä. Kaikenlainen yksityiskohtiin pureutuminen taustatekijänä on agendalla myös juuri nyt. Oivallat uuden tavan vaikuttaa terveysasioissa, mikä sekin voi muuttaa rutiinisi.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Poikkeuksellinen energialataus elämässäsi tai lähipiirissä jatkuu jatkumistaan ja saat uutta vahvuutta ryhtyä vaativiin ja vastuullisiin, voimaa ja rohkeutta vaativiin hankkeisiin. Ääritapauksissa voit saada jopa mainetta rohkeudella tai innovatiivisella asenteella. Hoida arjen asia kuntoon kumppanisi kanssa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Useat planeetat osuvat merkkiisi voimakkaasti, ikään kuin pakottaen sinut reagoimaan, esittämään toiveesi tai vastustamaan asiaa, jota et koe oikeudenmukaiseksi. Kaikenlainen reagointi puolin ja toisin voi olla hyvin terävää, ja kukin ajattelee omaa etuaan, mutta parhaimmillaan puhalletaan yhteen hiileen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tänään voi tuntua siltä, että puhumista tai kirjoittamista riittää, ja tyyli saattaa olla nopea, kärsimätön, nopeisiin vaikutuksiin tähtäävä. Näppäryyttä vaativa käsillä tekeminenkin tai jonkun opettaminen voi osoittautua teemaksi tai välttämättömyydeksi. Suhteen solmun pitäisi selvitä viimeistään nyt!

Kalat (19.2.-19.3.)

Konkretia ja materia ovat vahvoja teemoja nyt, joten näe tämä etuna kaikenlaisten tavaroiden järjestämisessä oikeisiin paikkoihin tai niistä luopumisessa. Ehkä joudut hankkimaan tarpeellista tavaraa itsellesi tai muille, mutta varo kuitenkin siinä sivussa lipsumasta ostoksiin, joita kadut myöhemmin!

X