Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 24.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Muista pitää sekä kekseliäisyys että toiminnan mielekkyys itsellesi sopivassa tasapainossa ja ennen kaikkea omassa hallinnassa. Marsin ja Merkuriuksen neliö aiheuttaa kahnauksia, ellet pääse itse määräämään vauhtia ja suuntaa.

Oinas

Varaudu siihen, että joku sinulle tärkeä asia ei mene lainkaan odottamallasi tavalla, ellet ole valmis todella taistelemaan oikeuksiesi puolesta. Liian leppoisalla asenteella saattaa käydä todella huonosti ja huomaat vain jonkun vetäneen maton jalkojesi alta. Älä luovuta liian helposti!

Härkä

Sinulla on tänään käytettävissäsi poikkeuksellinen energialataus, jota voit toteuttaa sekä sanallisella että konkreettisen tekemisen alueella, joten menoksi vaan molemmilla sektoreilla. Mitä tahansa sinulla onkin suunnitteilla, niin nyt on oikea hetki ottaa yhteyttä ratkaisevassa asemassa oleviin henkilöihin.

Kaksonen

Huomaat olevasi aikaisempien lupauksiesi vankina ja sinun on nyt pystyttävä tavalla tai toisella toimimaan lähes päinvastoin kuin olet suunnitellut. Saatat huomata, ettei mikään ota onnistuakseen ja silloin tulisi pystyä rauhoittamaan tahtia aivan ratkaisevalla tavalla, etteivät asiat menisi enempää solmuun.

Rapu

Muiden kompastellessa suunnitelmiensa epäonnistumisten kanssa, sinä pääset nauttimaan aivan päinvastaisesta ilmapiiristä ja kaikki tuntuu onnistuvan suorastaan ihmeellisellä tavalla. Sinun kannattaa käyttää tilaisuutta hyväksesi ja keskittää energiasi jonkun sinulle tärkeän asian toteuttamiseen.

Leijona

Tänään sinun tulisi pystyä sanomaan asiat sellaisina kuin itse koet niiden olevan, sillä se on ainoa keino välttyä pahemmilta väärinkäsityksiltä. Muuten löydät itsesi melkoisten väärinkäsitysten suosta ja ylös pääseminen saattaa olla yllättävän vaikeaa. Puhu siis rehellisesti suusi puhtaaksi.

Neitsyt

Olet täynnä intoa ja positiivista energiaa, mutta et saa suunnitelmiasi etenemään, ellet ole valmis perumaan tai muuttamaan jotakin aikaisemmin antamaasi lupausta. Tällaisena aikana sinun on viisasta myöntää erehdyksesi, vaikka se väliaikaisesti synnyttäisi epäluottamusta sinua kohtaan.

Vaaka

Joku sinulle merkittävä projekti uhkaa pysähtyä niille sijoilleen, ellet uskalla nopeasti puhua suutasi puhtaaksi jostakin sinua vaivaavasta asiasta. Asiat ovat selvästi muuttuneet siitä, mistä alun perin lähdit liikkeelle ja siksi et voi toimia aikaisempien lupaustesi mukaan.

Skorpioni

Järkesi leikkaa kuin partaveitsi ja nyt kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen jokaisen mieleesi juolahtavan idean toteuttamiseksi mahdollisimman pian. Asioita ei pidä yrittää miettiä etukäteen valmiiksi, sillä nyt ne selviävät parhaiten vasta sitten kun olet jo toteuttamassa niitä.

Jousimies

Ristiriitoja on luvassa oikein roppakaupalla, mikäli et ole viime päivinä pystynyt ilmaisemaan rehellisesti omaa kantaasi ikäviltä tuntuneissa asioissa. Nyt ei kannata viedä mitään asiaa väkisin eteenpäin, sillä se vain pahentaa tilannetta.

Kauris

Nyt kulkee lujaa ja riskin ottaminen joissakin päivittäisissä asioissa kannattaa varmasti. Älä kuitenkaan luota muiden mielipiteisiin vaan ainoastaan omiisi. Älä myöskään yritä suunnitella mitään liian valmiiksi, vaan uskalla toimia hetken mielijohteesta ja avoimin mielin.

Vesimies

Olet saattanut antaa joitakin lupauksia tai odotuksia, jotka tulisi nyt pystyä purkamaan olosuhteiden kääntyessä suhteellisen ankarasti sinua vastaan. Älä siis jää miettimään, mitä olet aikaisemmin sanonut tai luvannut, vaan katso tilannetta nykyhetken näkökulmasta ja heti helpottaa.

Kalat

Tänään saat olla tarkkana mitä suustasi päästelet, sillä sanasi käsitetään helposti riidan haastamiseksi, ellet jostain syystä ole aidosti niiden takana. Koeta itsekin kiinnittää huomiota puhetapaasi. Jos huomaat siinä aggressiivisia piirteitä, niin mieti mitä oikein olet tekemässä ja miksi.

X