Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 24.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kuun kannustava aspekti Auringon ja Uranuksen yhtymälle saa jotkut pomppimaan outoihin tilanteisiin ihan vahingossa, mutta juuri sieltä löytyvät ne suurimmat mahdollisuudet joihinkin vapauttaviin muutoksiin elämässäsi.

Oinas

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää, niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.

Härkä

Saat johonkin aikaan päivästä loistavan ja samalla arveluttavan idean piristää kanssasi olevia ihmisiä. Älä turhaan jarruta itseäsi. Uskalla nauraa elämälle ja anna sama mahdollisuus muillekin.

Kaksoset

Hetkelliset oivallukset iskevät sellaisella voimalla, että niitä on pakko päästä jollakin tavalla toteuttamaan käytännössä. Suurin ongelma lienee ajan puute. Sinun on vain otettava tarvitsemasi aika, sillä muuten jotain tärkeää jää tapahtumatta.

Rapu

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

Leijona

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana, niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla, voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

Neitsyt

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

Vaaka

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä, niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

Skorpioni

Olet vauhdikkaalla tuulella ainakin osan tästä päivästä. Ethän päästä sinulle tänään ilmenevää tilaisuutta luisumaan käsistäsi vain siksi että tottumuksesta on tullut toinen luontosi. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa ja nauti siitä.

Jousimies

Olet halukas kokemaan tai kokeilemaan jotain tavallisesta poikkeavaa, eikä kenenkään ole syytä asettua vastustavalle kannalle. Osaat pitää tehokkaasti puolesi, joten pallo on sinulla.

Kauris

Olet tänään yllättävällä ja hiukan vallattomalla tuulella. Nauti hetkellisestä vallattomuudestasi ja uhmakkuudestasi, sillä juuri tätä päivää ja tätä tilaisuutta ei tule koskaan uudelleen. Huomenna olet yhtä kokemusta rikkaampi tai köyhempi.

Vesimies

Kaipaat pientä vaihtelua elämääsi eikä sinun kannata jättää käyttämättä tänään ilmenevää ja mukavalla tavalla elämääsi virkistävää mahdollisuutta vaikka siitä tulisikin myöhemmin vähän sanomista. Sinä itse teet elämästäsi tylsän tai kiinnostavan.

Kalat

Sinulta löytyy yllättävää seikkailumieltä johonkin aikaan päivästä. Toteuta itseäsi rohkeasti ja tee tästä päivästä erilainen kokemus, sillä jokainen uudella tavalla toteuttamasi hetki tekee elämästäsi mielenkiintoisen.

Lue myös:

Astro.fi

 

X