Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 26.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tyytymättömyys on loistava opastaja ihmissuhteissa. Loppuviikon ajan olemme kaikki tavallista herkempiä sille, mikä ei ollenkaan resonoi sydämemme kanssa. Jotain parempaa ja kivempaa on tarjolla jossain muualla. Etsitään se, jos siltä tuntuu.

Oinas

Venuksen ja Jupiterin t-risti merkkiisi saa sinut kaipaamaan aitoa rakkautta elämääsi ja kokemaan suurta tyytymättömyyttä, ellei kaipaus toteudu. Houkutus oman kumppanin arvosteluun on suunnattoman suuri, mutta se vie hurjalla vauhdilla ojasta allikkoon. Vain sinä voit muuttaa kaiken.

Härkä

Nyt on silmissäsi säihkettä ja sellaista avoimuutta, joka saa polvet notkahtelemaan useammaltakin sinut kohtaavalta tyypiltä. Uskalla tehdä elämästäsi niin nautinnollinen kokemus kuin suinkin pystyt, sillä kaikki kokemukset, jotka nyt otat vastaan, jäävät ehtymättömiksi ilon lähteiksi sydämeesi.

Kaksonen

Olet suurten haasteiden edessä sosiaalisessa elämässäsi, ja sinulle tarjoutuu näinä päivinä joku erittäin kiehtovalta tuntuva mahdollisuus viedä omaa unelmaasi kilometrikaupalla eteenpäin. Siihen tarvitaan aimo annos ennakkoluulottomuutta ja innostuminen näyttää oikean suunnan.

Rapu

Venus merkissäsi oppositiossa Jupiteriin edellyttää mahdollisen tyytymättömyyden tietoista huomioonottamista parisuhteeseen liittyvissä asioissa. Ellei kumppanuussuhteesi ole oikeilla raiteilla, niin nyt huomaat, mistä kenkä puristaa. Tilanteeseen on uskallettava puuttua tai se varmasti pahenee.

Leijona

Olet jonkun merkittävän uudistuksen edessä. Uudistuksen, joka houkuttaa ja saa sinut tuntemaan olosi innostuneeksi. Teet pahemman luokan virheen, mikäli annat yhdenkään sinulle tärkeän ihmisen estää sinua suuntaamasta elämääsi uudelleen. Mitään pelättävää ei todellisuudessa ole olemassa.

Neitsyt

Kohtaat näinä päivinä voimakkaita tunteita herättäviä ihmisiä, joiden kanssa sinun on uskallettava puhua mahdollisimman avoimesti. Näillä kohtaamisilla on olettamaasi suurempi merkitys, joka paljastuu usein vasta aikojen kuluttua. Järjellä miettiessäsi et tässä tilanteessa päädy oikeaan ratkaisuun.

Vaaka

Tämä on tavallista hankalampaa aikaa ihmissuhteissa, sillä tunnet suurta tyytymättömyyttä kaikkeen, missä todellinen arvomaailmasi ei pääse toteutumaan. Kohdistat arvostelusi helposti kumppaniisi, mutta parempi olisi katsoa, mitä itse suot itsellesi. Se on ainoa todellinen syy tyytymättömyyteesi.

Skorpioni

Venuksen kolmio tuo mukavaa jännitettä elämääsi ja kutsuvaa säihkettä silmiisi, joilla on nyt helppo hurmata jokainen sinua silmiin katsova ihminen. Käytä ajan tarjoamaa viehätysvoimaa kaikin tavoin hyväksesi ja uskalla nauttia kasvaneen itseluottamuksesi antamasta varmuudesta.

Jousimies

Elämä kutsuu sinua jollakin hyvin kiinnostavalla tavalla tekemään jotain niin tavallisesta poikkeavaa, että se melkein pelottaa. Suosittelen silti tarttumaan haasteeseen, sillä tarjolla on tosiaan upeita mahdollisuuksia parantaa elämäsi henkistä tasoa valtavalla harppauksella. Uskalla siis kokeilla onneasi.

Kauris

Jupiter rakentaa sinulle juuri nyt uutta elämää, ja tällä hetkellä tunnistat voimakkaina kaikki sellaiset tekijät, joille olet antanut liikaa omaa luovuuttasi rajoittavaa valtaa. Tyytymättömyys kumppaniasi kohtaan nousee ainoastaan omasta elämättömästä elämästäsi, ja siksi ratkaisukin voi löytyä vain sinulta.

Vesimies

Onnekkaita sattumia osuu tällä jaksolla tiellesi ihanien ja jopa ihastumiseen johtavien tapaamisten muodossa. Uskalla kokea sisäisten tunteittesi kirjo kaikilla mahdollisilla väreillä, vaikka pettymysten vaara hehkuu samaan aikaan kirkkaan punaisena. Kokemus on aina lopputulosta tärkeämpi.

Kalat

Elämällä on sinulle paljon annettavaa ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen liittyvissä asioissa. Tunnistat tämän ajan kasvavana itsevarmuutena ja voimakkaana viehätysvoimasi kasvuna, joka saa yhden jos toisenkin ihastumaan helisevään iloosi. Tämä on sinun aikaasi, nauti siitä!

X