Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 27.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jo pidempään askarruttaneessa raha-asiassa näyttäisi tapahtuvan käänne parempaan, tai ainakin tarkoituksenmukaisempaan suuntaan, vaikka ostohalutkin ovat heräämässä. Illalla kuu tulee merkkiisi, mikä sysää sinua nopeampaan rytmiin ja ottamaan kiinni menetettyä aikaa. Joko se taideharrastus tulee?

Härkä (20.4.-20.5.)

Viestisi menevät helposti perille ja sinua ehkä pidetään juuri nyt jonkinlaisena viestinviejänä tai keulakuvana. Koska saat otteen olennaisesta kaiken keskellä, voit menestyä kurssilla tai koulutuksessa. Kalojen merkin taiteellinen tai henkinen vaikutus liittyy yhteisöelämään, hamuatko sellaista?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

On mahdollista, että päivä alkaa epäselvissä, vellovissa tai hyvin tunteikkaissa merkeissä, ja rutiinityö ei välttämättä maistu sinulle. Kyse on pitkälti henkilökohtaisista kemioista, joten kuivan älyllisesti ei kannata reagoida. Kulissien takaiset valmistelut etenevät ja illemmalla voit huokaista.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet saanut viime päivinä paremman otteen itseilmaisustasi ja kykenet kokoavaan ajatteluun, joka voi hämmästyttää monet. Vaikka olet menneisyyden asioihin taipuvainen, tulevaisuus kiinnostaa näinä aikoina ehkä enemmän kuin koskaan! Sympatiasi ulottuu pitkälle, ja voit ihastua ulkomaalaiseen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinun on mahdollista saada näkyvyyttä jossain työelämään liittyvässä aiheessa ja osoittaa arvokkuutesi ja vaikutusmahdollisuutesi. Energiasi ei ole korkeimmillaan, joten ei kannata lähteä uhoamaan voimaa fyysiseen aktiviteettiin. Illemmalla on luvassa piristystä ja ehkä yhteydenotto toiselta paikkakunnalta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet saanut viime viikkoina ajatteluusi lisää terävyyttä ja selkeyttä ja juuri nyt sinulla on tilaisuus osoittaa taitojasi poikkeuksellisesti esilläolon myötä. On mahdollista, että teet lähtemättömän vaikutuksen merkittävään ihmiseen tai tahoon! Kala-planeetat voivat luoda sinulle merkillistä auraa, johon et ole tottunut.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jos vain haluat, kykenet löytämään ratkaisun taloudelliseen pulmaan tai siihen, miten asiat hoidetaan yhdessä. Askartelet kuitenkin pitkälti kulissien takana, eikä vielä ole aika tulla kunnolla esiin. Arkinen työ ja arki muutenkin ovat erikoisten planeettavaikutusten alla, ehkä menet intuitiivisesti eteenpäin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voit ehkä korjata hedelmät menneestä työstä, jos olet ahkeroinut pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti. Rustaatko sopimusta vai ollaanko sellaista tekemässä työyhteisössä? Tehokkaiden työhankkeiden ulkopuolella on toisenlaiset olotilat, sillä kaipuusi vapaa-ajan viettoon ja juhlahumuun on suuri.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ahertamisesi viime viikkoina on huomattu, ja ainakin itse olet saanut siitä paljon ja kehittänyt kykyjäsi. Jos olet keskittynyt kuntosi kohottamiseen treenaamisen tai ruokavalion avulla, saat siihen nyt parhaita tietoja tai neuvoja. Kotiasioissa jatkuvat erikoiset värähtelyt, jopa suureellinen sisustusteema voi kiinnostaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä taputtelet jo kokoon menestystä, joka on seurannut periksiantamattomuutta tai rakentavaa asennettasi, joita olet näyttänyt viime aikoina. Voit osoittaa luonteessasi olevaa johtajuutta joustavasti ja hyvin saatesanoin. Saat lukemisesta, viestinnästä tai opiskelusta poikkeuksellisia kiksejä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikeassa asiassa näkyy valonpilkahduksia, ja ratkaisun avaimia putkahtelee esiin. Vaikeimmat seikat liittyvät todennäköisesti jollain tavalla kotiin, perheeseen tai kodin ja työn yhteensovittamiseen. Saat paljon kehotietoisuudesta, ja siksi kannattaa harkita monia kehonhuollon muotoja!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla onnea paperiasian kanssa, joko niin, että hahmotat sen syyt ja seuraukset erittäin hyvin tai sitten puhdas onni puuttuu peliin. Hoida tällä viikolla työasiat, sillä seuraavalla viikolla niissä on enemmän sählinkiä. Venus ja Neptunus ovat lumoavassa, taianomaisessa yhtymässä merkissäsi!

X