Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 28.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Koska ahdistus painaa niin monen mieltä näinä epävarmoina aikoina, ei pidä odottaa liikoja omalta kumppanilta tai muilta läheisiltä. Jokaisella riittää huolehdittavaa ihan omissa asioissa ja se rauha pitäisi suoda itselle ja muille.

Oinas

Tänään saattavat iskeä tavallista ankeammat fiilikset kumppaniasi tai läheistäsi kohtaan, sillä havaitset herkästi rakkaudettomuuden ympärilläsi. Muista, että silloin on kysymys vain kyvyttömyydestäsi rakastaa itse itseäsi.

Härkä

Tähän päivään liittyvä hetkellinen ahdistus yrittää muistuttaa sinua säilyttämään elämässä oman vapautesi, joka nyt on jollain tavalla uhattuna. Olet ehkä unohtanut, ettei kukaan ulkopuolinen voi päättää sinun elämästäsi. Vapauta siis itsesi.

Kaksonen

Mikäli sinulla riittää rohkeutta ja seikkailumieltä niin tulet saamaan paljon irti tästä päivästä. Joku tilanne vaatii nopeita päätöksiä, eikä sinulla ole aikaa esittää turhia kysymyksiä lupahakemuksista puhumattakaan.

Rapu

Koeta hillitä itseäsi kun tuntuu että ärsyyntymiskynnyksesi alkaa olla liian matalalla. Et pysty sietämään mitään teeskentelyä tässä päivässä. Lopeta ensimmäiseksi oma teeskentelysi ja ole tänään joka tilanteessa oma rehellinen itsesi. Siinä onkin haastetta.

Leijona

Tänään kannattaa toteuttaa joku kiva huomion osoitus kaikkein läheisimmälle tai läheisimmille ihmisille. Sisäinen harmoniasi on jaettavissa kaikille lähelläsi oleville ihmisille, joista jokainen vuorollaan on se läheisin.

Neitsyt

Älä ihmettele jos tänään tuntuu hiukan ankealta eivätkä asiat suju niin kuin pitäisi. Löysää hiukan ja anna itsellesi lisää tilaa niin heti helpottaa. Jos koet kaipaavasi rakkautta niin anna sitä itsellesi. Kukaan muu ei sitä voi tehdä.

Vaaka

Asetut tänään helposti napit vastakkain elämänkumppanisi tai rakastettusi kanssa ellet koe oloasi riittävän turvalliseksi hänen seurassaan. Mieti missä asioissa et uskalla olla rehellinen hänen seurassaan, sillä vain siitä johtuu ahdistuksesi tai turvattomuutesi.

Skorpioni

Kaipaat elämääsi uutta sykettä, mutta jotain tuntuu olevan pielessä. Tänään et saa helpolla otetta asioihin. Tilanne ei parane hermoilemalla vaan elämällä juuri nyt itsesi näköistä elämää. Syke on sinussa, eikä ulkopuolella olevissa asioissa.

Jousimies

Uskalla tänään heittäytyä elämän pyörteisiin tavallista rohkeammin, sillä tähdet suosivat ennakkoluulottomuutta mukavilla palkkioilla. Huomaat, että lähes kaikki on mahdollista kun vaan lähtee liikkeelle.

Kauris

Matalapaine yllättää tänään nopeasti ja ukkonenkin saattaa jyrähdellä ihmissuhteiden pilvisellä taivaalla. Koeta hillitä temperamenttiasi ja käytä energiasi viisaammin. Kumppanisi ei ikinä voi määrätä sinun elämäsi laatua, miksi siis kiukutella hänelle. Mitähän jos tekisit itse jotakin.

Vesimies

Yllättävä ja mielenkiintoinen tapaaminen voi muuttaa päiväsi kulun hyvin antoisaksi, jos pystyt varaamaan itsellesi aikaa pieneen keskusteluun yhden tai useamman tänään tapaamasi ihmisen kanssa. Jokainen tapaamasi ihminen on kuva itsestäsi. Anna siis aikaa itsellesi.

Kalat

Tarvitset tänään tavallista enemmän tilaa ajatustesi selvittelyyn, eikä päivittäisten asioiden hoitaminen tunnu onnistuvan sitten niin millään. Mieti hetki mikä tässä päivässä on lopulta tärkeää ja lopeta turha hosuminen. Tämä on sinun elämäsi, ei kenenkään muun.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X