päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 28.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla on todennäköisesti käsillä paljon tekemistä, joka ei ole aina niin auvoista, mutta täytyy tehdä. Toisin sanoen arkisen työn tai myös terveyden ylläpitämiseen liittyvät seikat voivat olla ajankohtaisia ainakin pari päivää. Uhrautuminen saattaa olla palkitsevaa. Töiden jakaminen merkitsee suhteessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jonkun henkilön kanssa toimeen tuleminen voi edellyttää erityisten psykologisten antennien käyttöönottoa, sillä hän on monimutkaisempi kuin kuvittelit. Kuten viime päivinä, sinulla on yhä upeat mahdollisuudet saada haluamaasi hauskuutta, viihdykettä ja myös itsevarmuutta. Luovuuskin sujuu!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu on skorpionissa, hyvin erilaisessa merkissä sinun liitelevään ajatusmaailmaasi nähden, joten syvälliset pohdinnat voivat tulla sinulle yllätyksenä! On mahdollista, että arkeen pitää saada tuhdimpi ote, ja pohtia sitä myös taloudelliselta kannalta. Perhesuhteissa näyttäisi tapahtuvan eniten!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi olla meneillään vaihe, joka saa sinut kiinnostumaan mieleisistäsi tarinoista, kirjallisuudesta ja jopa kirjoittamisesta. Voit ajautua kurssille, joka on luonteeltaan syvällinen ja merkityksellinen tai erittäin hyödyllinen työsi kannalta. Jotain kutkuttavaa voi kuulua matkan päästä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat tuovat nyt vähän sulkeutuneempia olotiloja parin päivän ajan, ja kotielämässä voi olla hiukan enemmän erimielisyyksiä tai voimakkaita tunnetiloja. Ihan pelkkä suursiivouskin on näillä planeetoilla mahdollinen. Keskity vielä ostosreissuihin, sillä saatat yhtäkkiä huomata, ettet omista kaipaamiasi tavaroita!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on todennäköisesti meneillään vanhaa perua olevia aiheita, joita on hiottava ja viimeisteltävä. Näinä päivinä saattaa ilmetä jotain merkityksellistä niiden suhteen, mutta ne voivat vielä venyä pidempään. Omaan elämään liittyvät asiat on hyvä pukea sanoiksi, myös kumppanin kanssa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt parin päivän aikana fyysiset ja keholliset tarpeet voivat olla enemmän läsnä, joten saatat olla kiinnostuneempi tällaisesta lempeästä kohtelusta, kuten hieronnasta. Myös erityinen tavara tai esine voi helliä sieluasi juuri nyt. Opetuksia elämän tarkoituksesta voi olla tarjolla, ja oivallukset ovat merkittäviä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saat parempaa tuntumaa syvälliseen ja aitoon itseesi, ja se voi merkitä hetkellistä itsetunnon kohoamista ja muutenkin valoisuutta ja tunteiden vahvistumista. Näiden päivien anti on kuitenkin ehdottomasti suurissa joukoissa, ryhmissä ja verkostoissa, joista voi irrota melkein mitä vain, jopa uusi ystävä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aikaansaaminen vauhdilla ja vimmalla on ollut monien jousimiesten pääaihe jonkin aikaa, eikä se vieläkään ota laantuakseen! Törmäilyäkin voi olla kuvassa mukana, kun toisillakin on oma tahto ja oma suuntansa. Saatat tarvita nyt parin päivän ajan lepohetkiä, joten olisiko hyvä hetki lähteä piilopaikkaasi?

Kauris (21.12.-19.1.)

Jatkat viime päivien ylväällä tai kunniakkaalla tyylilläsi ja sehän on perusluonteellesikin mannaa. Nautit saamastasi arvostuksesta ja kannustavista katseista. Tässä voi olla kyse poikkeuksellisen upeista päivistä, jolloin joku toiveesi toteutuu tai saat elämäsi haluamillesi raiteille. Tee romanttinen reissu!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ilmassa voi olla jonkin verran toteutumattomia toiveita ja niistä unelmointia tai muuta paneutumista elämänkaareesi tai sielullisiin aiheisiin. Synkkyyttä ei tarvitse vaalia, kunhan sukeltaa vähän syvemmälle ja katsoo, mitä oikeasti haluaa ja mikä on tarpeen. Naishenkilöllä voi olla suuri vaikutus!

Kalat (19.2.-19.3.)

Näihin päiviin voi osua viesti ulkomailta tai sukulaiselta toiselta paikkakunnalta, tai sitten kaukaiset maat ja mannut ovat mielessä muulla tavalla. Oletko suunnittelemassa seuraavaa ulkomaanmatkaa? Oletko tekemisissä hyvin tehokkaiden ihmisten kanssa, jotka tietävät ja tahtovat?

X