Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 29.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Jos joku ongelma tai tilanne tuntuu nyt erityisen hankalalta, apu saattaa löytyä meditaatiosta ja luonnossa vaeltamisesta. Järkeilyn sijasta maailma on siirtymässä intuition kultaiseen aikaan.

Oinas

Älä ihmettele, jos hermostut ilman mitään näkyvää syytä jollekin ihmiselle. Tiedosta vain, että tilanteessa on jotakin sinulle haitallista.

Härkä

Voit turvallisin mielin luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä alitajuntasi toimii nyt luotettavasti.

Kaksonen

Jos koet epävarmuutta jotakin ihmistä tai asiaa kohtaan, niin tänään on syytä olla erityisen varovainen ja välttää kaikkia sopimuksia.

Rapu

Alitajunta ja kaikenlaiset visiot lentelevät tänään tavallista vauhdikkaammin ja niissä on tällä kertaa myös uudenlaista toimivuutta.

Leijona

Alitajuntasi varoittaa sinua tänään sellaisista asioista, jotka eivät ole ihan sitä, miltä ne näyttävät tai mitä niistä sanotaan. Ole varuillasi.

Neitsyt

Kuuntele tänään vaistojesi ohjausta ja anna jalkojesi kuljettaa sinua ilman liian tiukkaa mielen ohjausta. Tiedossa on mukavia yllätyksiä.

Vaaka

Jos sinulle tulee tänään sellainen tunne, että tuota ihmistä pitää mennä tapaamaan tai jututtamaan, niin mene vaan, mutta ole tarkkaavainen.

Skorpioni

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.

Jousimies

Varaudu yllättäviin päähänpistoihin ja vieläpä niiden toteuttamiseen. Onnekkaita sattumia on luvassa, mikäli uskallat toteuttaa ideasi.

Kauris

Elät tänään voimakkaasti tunteella ja tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittää ponnistuksesi. Älä epäröi seurata alitajunnan ohjausta.

Vesimies

Monenlaisia ja yllättäviä ideoita putkahtelee tänään päähäsi. Kannattaa kokeilla jonkun idean viemistä ihan käytännön tasolle.

Kalat

Vaistosi pelaavat tänään terävästi ja pystyt ihmeellisellä tavalla varautumaan eteesi putkahtaviin yllättäviin mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteesi.

X