Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 29.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä on vielä tilaisuus uppoutua kotiisi tai mökkiisi ja nähdä sen ihanuus. Perheen asioita pitää hoidella tai perheen parissa vietettyä aikaa tulee rutkasti. Jotkut oinaat näkevät nyt historian havinan siellä missä kulkevatkin tai innostuvat omasta menneisyydestään. Jupiter tuo välillä asioita näkyväksi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat sopivat erinomaisesti lomailuun, sillä osa planeetoista pitää sinua kulissien takana ja paikoissa, jotka ovat kaukana suurkaupungin sykkeestä. Ehkä et tunne oloasi hyväksi, jos jostain syystä olet suurkaupungissa, kiiltävien lasipintojen ympäröimänä. Värikkäät aiheet ja tavarat vetoavat enemmän.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onkohan nyt enemmän puhetta ruoasta, kokkaamisesta tai tarjoiluista? Ravintolassa käynti voi antaa muun ohella ylellisen elämyksen näinä päivinä, ja kyse saattaa olla enemmän ympäristöstä kuin ruoasta. Pystyisit hoitamaan tällä hetkellä hyvin kaupallisia asioita ja sumplimaan hyvän hinnan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tietynlainen elinvoimaisuus saa sinut porhaltamaan eteenpäin, välillä melko lujaakin! Itseluottamuksesi on sen verran koholla, että saatat arvioida mahdollisuutesi jopa liian suuriksi. Positiivinen henki kuitenkin kantaa vaikeuksien yli, ja reviirisi laajennus on ehkä vihdoin ajankohtaista!

Leijona (23.7.-22.8.)

Lepopausseja ja voimien keräämistä on ehkä välttämätöntä harjoittaa, sillä viime aikojen kiire voi verottaa jaksamista. Lomailua veden äärellä voi houkuttaa, vaikka toiset planeetat vetävätkin sinua suurkaupungin hälinään ja vaihteleviin kokemuksiin. Onko ystävien tapaamista tiedossa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Haluat tuntea yhteenkuuluvuutta laajemman yhteisön tai ryhmän kanssa, tai sitten huomaat kasvaneesi siihen kuin itsestään. Kuun sijainti ravun merkissä herkistää myös sinua menneisyyden nostalgialle ja siksi valokuvat tai muut muistot ovat taas esillä. Mieshenkilön aikeet eivät ole aina selvillä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jos olet järjestämässä juhlia tai kutsumassa ihmisiä kotiisi, olet hyvin vaativa itseäsi kohtaan ja haluat kaiken sujuvan täydellisesti. Arvomaailmasi on saanut uusia kohottavia piirteitä jo viikko sitten ja vertailet itseäsi ja saavutuksiasi herkemmin toisten vastaaviin. Kokemukset kulttuurin parissa hätkähdyttävät!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Merkurius ja Venus kulkevat vielä salaperäisyyksiin liittyvällä sektorillasi, joten näitä teemoja voi putkahdella esiin siellä täällä. Ehkä koet, että sinun on pidettävä visusti piilossa joitain asioita menneisyydestäsi tai suhteistasi, mutta luulo ei ole tiedon väärti. Suhteissa painottuu mystiikka, vaali sitä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla on ollut intensiivinen yhteys toisiin viime aikoina tai sitten yhteistyö on ottanut uusia muotoja, joissa keskustelu on vilkkaampaa tai kirjoittamista tai raporttien laatimista on enemmän mukana. Tunnetilasi ovat ajoittain kimurantteja, ja omistamisenhalua voi esiintyä puolin tai toisin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Voi olla, että olet viime aikoina päässyt pitkälle elämäsi peruspilareiden rakentamisessa, sillä kodin piirissä näyttäisi olevan paljon touhukkuutta. Jos et sinä, niin joku perheenjäsen saattaa olla kiinni remontti- tai rakennushommissa. Ovatkohan kotiolosi sopivat nykyiseen elämäntilanteeseesi?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Edellisen päivän tunnelmat jatkuvat melko samanlaisina, ja olet jokseenkin kiinni perustarpeissa tai yksityiskohtaisessa ostoslistassa. Sinulla näyttäisi kuitenkin olevan runsaasti energiaa kaikenlaiseen liikkumiseen ja suhaamiseen, ja pientä matkaa voi olla luvassa. Venus on loistava tunteen nostattamisessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuten viime viikkoina, joihinkin konkreettisiin aiheisiin keskittyminen on vielä olennaista. Ehkä olet karsinut tavaroita, saanut niitä käytännöllisempään järjestykseen tai hankkinut uusia tarpeellisia tavaroita. Sinulla voi olla myös tarve suurempaan vaurauteen! Jos kaipaat kotiisi enemmän ihmisiä, pidä juhlat!

X