Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 3.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Itsetuntosi kohottaminen jatkuu ja olet ehkä huomannut, miten olet päätynyt tähän vahvempaan rooliisi viime viikkojen aikana. Sanasi ovat myös tuntuneet painavammilta viime päivinä ja se on vaikuttanut kykyysi ohjata asioita oikeaan suuntaan. Jupiter lisäksi avaa horisontteja pidemmän aikaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Onkohan sinulle kehkeytynyt uutta suuntaa viime päivinä, sillä jotain pitäisi jo näkyä asenteen muuttumisena tai ainakin haparoivina ensiaskeleina? Jotain olet hionut pitkälle, eikä sen pitäisi enää juurikaan rasittaa sinua. Liikkeellelähtöä voi näkyä myös uudessa toiminnassa tai harrastuksessa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet katsellut joitain asioita tai muiden toimia enemmän tai vähemmän sivusta, ja se voi johtua myös siitä, että olet kaivannut enemmän lepoa viime aikoina. Ulkopuolinen tarkkailu ja syviin vesiin paneutuminen voi kiinnostaa muutenkin. Planeetat tuovat sinulle vielä älyllistä terävyyttä huippusuorituksiin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeettaenergiat toimivat kohdallasi pääasiassa tasaisesti, lähinnä niin, että haluat pitää kiinni siitä, mitä sinulla jo on, myös materiaalisesta hyvästä. Pieni ahneuskin voi olla mukana, ja huomaat haluavasi enemmän mammonaa kuin aikaisemmin. Ilmassa kytevät yhä yhteisölliset muutokset ja osallistumisen tarpeen muutos.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin uudistusmieleisyyden vaihe on ollut meneillään tai sitten olet halunnut poikkeuksellisen paljon vaihtelua ja uusia tuulia elämääsi. Jokin vanha, homehtunut päämäärä joutuu väistymään uusien tieltä monen leijonan kohdalla. Joissain aiheissa olet hyvin määrätietoinen. Tunne-elämä on kulissientakaista.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Et vieläkään ole päässyt siihen tilaan, että saisit sanottua selkeästi sen mitä haluat ja kerrottua päämääräsi edes itsellesi. Olet nimittäin vieläkin jonkinlaisessa lepotilassa tai vasta valmistelemassa tulevia aloituksia. Jokin päämäärä yhteiskunnalliseen statukseen tai matkusteluun nähden muuttuu.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Toiveiden ja haaveiden kokoaminen yhteen onnistuu sinulta nyt helposti ja suhtaudut niihin kunnianhimoisesti. Suhteilla ja saatavilla olevalla tuella on suuri merkitys etenemiseesi, ja välillä voi tulla takapakkia erimielisyydestä johtuen. Pidä silmäsi auki talousasiassa, sillä yllättävä käänne voi olla tiedossa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä viimeisen parin viikon aikana on tapahtunut enemmän kuin edellisinä kuukausina yhteensä. Vieläkin planeetat osuvat sinuun voimakkaasti, ja siksi haluat väitellä enemmän ja ehkä toimia myös vastarannan kiiskinä. Tällä hetkellä ilmassa on alitajuisia virtoja, jotka saavat paneutumaan syntyihin syviin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vaikka ilmassa on suureellisiakin kaavioita, olet myös pitkäaikaisesti sidoksissa käytännön töiden vaatimuksiin. Se voi merkitä huoltotöitä sekä fyysisen että psyykkisen olotilan kohotusta. Rakkauselämä on jo pari viikkoa ollut tunteenomaista, ehkä omistavaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ollut yli kuukauden ajan ulospäinsuuntautuneempi ja mennyt rohkeammin vaatimaan omaa osuuttasi elämän kakusta ja hohdokkuudesta. Jokin kulminaatiopiste on ulosannissasi näinä päivinä, ja se sujuu periaatteessa hyvin. Salatut seikat voivat olla ristiriidassa sen kanssa, mitä tuot esiin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet ollut tempoilevan toiminnan tyrskyissä mukana viime aikoina, ja todennäköisesti sinulla on oma roolisi siinä, miten asioita on laitettu vauhdilla liikkeelle, jopa liiaksikin. Kodin laittamiseen, remontointiin tai perheen asioiden järjestämiseen menee joka tapauksessa vieläkin energiaa. Romantiikka laahaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Et pääse vielä lähtemään voimallisesti liikkeelle, ja sinun täytyy noudattaa pienimuotoisia ohjeita tai säännöllistä elämänrytmiä. Pientä reissaamista tai liikkumista eri välineillä lyhyillä matkoilla sen sijaan näyttäisi olevan. Äkkilähtötyyppistä liikehdintää saattaa myös olla tiedossa. Venus antaa vielä rakkaudellisia hetkiä!

X