päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 30.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinun kohdallasi olisi tiedossa enemmän syventymistä omaan itseesi, sisäisiin näkemyksiisi ja itsesi kuulostelemiseen. Joku mielikuvitusta omaava henkilö voi olla myös kuvassa mukana luomassa erikoisempia tunnelmia. Päällimmäisenä on yhä seikkailunhalu, joka voi viedä hyvinkin pitkälle!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voi olla, että yhteisössä on tilanteita, jotka laittavat uskomattomia visioita liikkeelle tai sitten visiot nousevat jopa niin korkealle, että niillä ei ole enää mitään tekemistä käytännön kanssa. Näinä viikkoina kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, sillä salaperäiset planeettaenergiat pitävät salaisuutta yllä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näinä parina päivänä eteesi saattaa tulla työaiheita, joiden parissa joutuu sumplimaan, missä punainen lanka kulkee tai mikä on johdonmukaista. Koska planeetat voivat tehdä asioista myös jonkin verran sekavia, on hyvä varautua seurauksiin. Jätä järjestelmällisyyttä vaativat asiat tuonnemmaksi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuun sijainti kalojen merkissä sopii omalle merkillesi hyvin. Molempia yhdistää vesielementti ja siihen liittyvät tunteet, empatia ja mielikuvitus. Silmäsi voivat taas avautua kaukana sijaitsevaa paikkaa kohti, ja palmuranta ja auringon lämpö voivat myös houkuttaa erityisesti. Velvollisuuksia kuitenkin riittää!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt viime viikkojen vauhti ja esilläolo voivat saada enemmän tukea alleen, ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vakiinnuttaa asemasi tai tilanteesi jossain hankkeessa. Ehkä konkreettisia puitteita luodaan oman valovoimaisuutesi tai luovuutesi ympärille. Harrastuselämä ja tavoitteesi siinä voivat myös hahmottua paremmin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu on pari päivää merkkiäsi vastakkaisessa merkissä, mikä voi tuoda sinulle tilanteita, joissa kohtaat ihmisiä muissa kuin työn merkeissä. Näissä tilanteissa on todennäköisesti mukana jotain, joka saa mielikuvituksen lentoon tai tunteet eläviksi. Aiheet voivat viedä sinut voimakkaasti menneisyyteen ja sen analysointiin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Älyn lahjasi ovat todennäköisesti parhaimmillaan näinä päivinä, sillä ajattelun planeetta Merkurius on hyvin asemoitunut merkkiisi nähden ja lisäksi erinomaisesti yhteydessä kurin ja järjestyksen planeettaan, Saturnukseen. Tässä hyvässä jäsentelyilmapiirissä ovat mukana myös suhteet, joiden tarkoituksen näet paremmin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kaikki aisteihin liittyvä voi olla näinä viikkoina enemmän esillä, mikä voi näkyä siinä, että maistelet enemmän uusia makuja tai nautit enemmän vanhoista mauista tai tuoksuista. Se voi näkyä materiaalien hypistelynä ja haluna tehdä jotain käsillä. Nyt voisi olla kokkailun ja leipomisen aikaa parhaimmillaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Todennäköisesti tunnet olosi päteväksi siinä mitä teet tai saat ylipäätään paremman otteen asioista. Realismia on mukana aloitteellisuudessasi. Kuun sijainti kalojen merkissä voi puolestaan lisätä kotielämän aallokkoa tai tunteenpurkauksia. Näet lähipäivinä helpommin, keneen voit oikeasti luottaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteydenpidossa näyttäisi olevan tavallista enemmän tunteisiin tai tunneherkkyyteen liittyviä seikkoja, jotka täytyy ottaa huomioon. Jos sen teet, pääset syvempään yhteyteen haluamasi henkilön kanssa. Suhteessa sanatonkin viestintä voi toimia yllättävän hyvin, kuten myös hyvät teot!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onko tavaroita hukassa vai etkö oikein tiedä, mitä tavaroita tarvitset johonkin tarkoitukseen?  Voit sen sijaan intoutua tunnelmoimaan aisteilla esimerkiksi eksoottisten makujen tai tuoksujen avulla, mikä sopii hyvin kaamosaikaan. Erikoinen juoma voi tehdä säväyksen. Pääpaino on kuitenkin yhteisössäsi tai iloisessa ryhmässä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Melkoinen tunteiden tempo on olemassa ja omatkin tunneskaalasi näyttäisivät laajentuvan uusiin sfääreihin. Oma etenemisesi on varmaankin yhä kaiken ydin, ja nyt jotain todennäköisesti nytkähtääkin eteenpäin. Etenemisesi rakentuu myös hienovaraisen vaikuttamisen varaan. Onko salainen tunne voimistunut?

X