Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 4.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla saattaa olla nyt suurta innokkuutta puhumisessa, mikä voi johtaa asioiden esittämiseen vilkkaasti ja eläväisesti. Osallistut mahdollisesti tapahtumaan, jossa kyse on tiedon välittämisestä. viestinnästä tai kirjallisuudesta. Perääntyvä Merkurius voi tuottaa ajankäyttöongelman tai syventää tiedon omaksumista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Raha ja materia ovat merkkisi perusmerkitysten joukossa, ja tällä hetkellä voit osoittautua halukkaaksi saada enemmän rahaa. Jostain syystä sinusta voi tuntua siltä, että mikään ei riitä ja yhä enemmän täytyy saada. Rahan tuhlaamisen kohde voi olla ihannekuvaan liittyvä. Määrätietoisuus lisääntyy suhteessa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu ja Mars ovat samaan aikaan merkissäsi tuomassa kiirettä, elävyyttä tai vaihtelunhalua. Voit olla omimmillasi siis ja toimia virkistävänä keskustelukumppanina ja leikkisänä inspiraationlähteenä muille. Tottahan toki sinulle voi langeta myös myynti- tai välitystehtäviä. Raha-asioissa voi olla vaikeaselkoinen seikka.

Rapu (21.6.-22.7.)

Toisten kanssa saattaa olla monenlaista syventymistä aiheisiin, jotka vaativat pitkällistä pohdintaa. Nyt on parempi asennoitua niin, että asioita tehdään yhteistyössä hyvässä hengessä, ei yksin vääntämällä. Muista, että vielä on pari kuukautta otollista aikaa poikkeuksellisten asioiden saavuttamiseen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Virikkeitä pitäisi päivässä olla runsaasti, ja monenlaista tekemistä näyttäisi olevan tarjolla. Jokin maailmaa muuttava ideologiakin saattaa tulla eteesi pohdittavaksi, ehkä uudistusmielisten ihmisten muodossa. Sosiaalinen media, internet ja tietotekniset välineet voivat olla suuremmassa roolissa ympärilläsi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saatat paneutua suureen päämäärääsi oikein tosissasi, ainakin ajatuksen tasolla, ja saat koottua ajatukset niin, että toteutus selkiintyy tai sen edellytykset paranevat. Työelämään voi tulla kuvaan mukaan odottamattomia tunteita, ja ihastuminen työtoveriin on melkeinpä todennäköistä nyt tai lähiviikkoina.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vapauden tarve näyttäisi vahvistuneen sinussa viime päivinä, ja se voi tarkoittaa sitä, että rutiininomaiset tehtävät eivät kiinnosta ja halajat vaihtelun ja viihteen perään. Kaikenlainen liikkuminen ja uusiin asioihin ja paikkoihin tutustuminen voi myös kiinnostaa. Venus on loistavassa paikassa tunne-elämän kannalta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Uusia ajatuksia voi syntyä nopeaan tahtiin sen suhteen, mihin kaikkeen rahaa laitat tai millä keinoin voisit säästää. Työympyröissä otetaan helpommin esiin palkkaan, kuluihin tai tilinpäätökseen liittyviä seikkoja. Jupiter auttaa koko ajan arkisen työn järjestämisessä helpommaksi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Eilen ja tänään voi olla kyse päivistä, jolloin lähdetään nopeasti liikkeelle tai jolloin kaikkea muutakin tulee nopeassa tahdissa eteen. Keskustelut voivat olla intensiivisiä ja kannattaa varoa turhaa ärsyyntymistä pikkuseikoista. Harrastukset ja vapaa-aika voivat olla auvoisia näinä aikoina, ja olet vetovoimainen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Aina vuodenvaihteen aikaan merkissäsi on useita planeettoja, ja niin on nytkin. Ne tekevät ajattelustasi terävämpää kuin tavallisesti, ja voit pyöritellä asioita, jotka olivat esillä kauan sitten. Ehkä niihin tulee selkeä päätös parin viikon sisällä. Arki vaatii ylimääräistä paneutumista tai nopeatoimisuutta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Osa planeetoista vetää sinua vielä jonkin verran sivuun, joten olisi parasta nauttia vielä hiljaisista tunnelmista tai vaikkapa konsertista. Merkillesi tyypillinen palo pelaamisen suhteen voi nousta tänään kukoistukseen ja hauskanpitoa luulisi löytyvän joka käänteessä. Tarve romanttiseen valloitukseen on olemassa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Monien kalojen kohdalla on nyt enemmän toimintaa kodissa tai perhepiirissä. Aiheena voi olla esimerkiksi kodin kuntoon laittaminen tai suursiivous, ja monenlaisia tunteita risteilee kotona ollessasi. Ehkä tiedossa on tavaroiden kuskaamista tai siirtelyä eri paikkoihin. Tunteiden peittely saattaa kiinnostaa!

X