Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 4.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet ollut viime päivinä alttiimpi avautumaan ihmisten virtaan ja keskusteluille, ja monipuolinen asioiden käsittely onkin ehkä tarpeen myös työssä. Tänään havaitset paremmin jonkin laajan tai rajattoman ulottuvuuden, mutta sillä ei ole välttämättä suurta merkitystä. Olisiko jo aika muuttaa hiustyyliä?

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla merkityksellisiä hetkiä sen suhteen, mikä asemasi yhteisössäsi lopulta on. Onko tarpeen, että katsot asioita 20 vuoden päähän? Yllättävä päähänpisto tai tilanne saattaa tuoda muutoksen lähellesi nopeammin kuin uskotkaan. Salaperäinen romantiikka voi kurkistaa nurkan takana!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu merkissäsi tuo yhä uskoa itseesi ja saat olla oma itsesi vapaammin. Nyt ilmassa on myös mielikuvituksellisuutta, mutta varo ettei tärkeä asia lipeä käsistäsi tai häviä hajamielisyyden seurauksena. Tulevat viikot viitoittavat pitkälti ystävyyssuhteita, miten ja kenen kanssa on parasta jatkaa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisössäsi saattaa olla meneillään muutos, jossa osia liitetään yhteen toisella, epätavallisella tavalla, tai sitten joku on väistymässä tai uutta verta on tulossa. Tämä voi olla, kaiken kaikkiaan, poikkeuksellista aikaa muutosten tuulien kannalta. Pidä huolta lompakostasi tai esineestä, ettet hävitä sitä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Aurinko on yhtymässä muutoksia edustavaan planeettaan Uranukseen, ja se koskettaa merkkiäsi voimakkaasti tuoden tarpeen vapautua jostain. Uusia näkymiä voi myös avautua yllättäen työssäsi, jossa asiat tuskin menevät täysin vanhaan malliin. Matka kumppanisi kanssa onnistuisi paikkaan, jossa on tilaa haaveilulle.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mielesi on näinä aikoina tavoitteittesi parissa, joko niin että olet tavallista määrätietoisempi tai pyrit selkiyttämään mahdollisuuksiasi. Pyrit myös tiivistämään tahtiasi jossain aiheessa, etkä pelkää siihen liittyvää rasitusta. Testosteronia näyttää olevan monessa mukana. Suhdepuolella voi olla jotain epäselvää.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aatteellisuus ja suuret visiot nostavat päätään työympäristössä, ja kuvioon voi tulla ulkomaankaavailuja tai laajennuksia uusille alueille. Tällaisena inspiroivana aikana voisi taidepläjäys tai kiertely suurkaupungissa tulla kyseeseen. Onko talous äkkinäisen muutoksen alla?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Koet ehkä tarvetta piilottaa tunteitasi ihmistä kohtaan, sillä hän voi olla mielestäsi hankala tai ärsyttävä tai sitten hän puhuu liikaa. Nyt voi olla muutakin, mitä pitää piilottaa, pitää omana tietonaan tai sitten tietotekniikkaa täytyy suojata hyvin. Tuo arkeesi väriä uudella sisustuselementillä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työskentely muiden kanssa voi tuntua hektiseltä ja hetkittäin joku ihminen tai asia vaikuttaa vyöryvän päällesi vaikeasti hahmotettavine lonkeroineen. Työssä saattaa muutenkin olla keskeytyksiä tai arjen rikkoo yhtäkkiä odottamaton seikka. Saat kokea olevasi rakastettu, lahjan arvoinen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Koet olosi helposti virkistyneeksi tai uudistuneeksi, ja siihen voi vaikuttaa saamasi hyvä palaute jo esilläolostasi tai tyylistäsi. Työ vaatii eritoten tasaista puurtamista eikä varsinaisia huippuhetkiä ole vähään aikaan odotettavissa. Venuksen kinkkinen asema pistää miettimään, miten päin ihmisen kanssa ollaan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Koet vapauttavia hetkiä työssäsi, ja ihmiset vaikuttavan olevan täydessä sopusoinnussa myös harrastusten parissa. Herkkyyttä on mukana kuvassa, ja siksi musiikki- tai taidenautinto sopisi hyvin ohjelmaasi. Jollain elämänalueella on enemmän ristiriitaa, varaudu myös äkkikäännökseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Koska Mars on yhä merkissäsi, porhallat helposti eteenpäin valitsemallasi tiellä, ja juuri nyt moni asia loksahtaa paikoilleen, ehkä odottamattomalla tavalla kylläkin. Planeetat suosivat erityisesti käsillä tekemistä ja käytännön ahkeruutta. Tunteissasi on puolestaan epäselvyyden hetki tai lillut haavemaailmassasi.

X