Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 4.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Koska energiaa on niukanlaisesti tarjolla, joutuu moni katsomaan aikaisemmin antamiaan lupauksia uusin silmin. Ahdistus ja uupumus iskevät rankasti kimppuun, mikäli olet ylittämässä voimavarojasi.

Oinas

Osaat suhtautua kiitettävän levollisesti tänään ja lähipäivinä esille nouseviin ongelmiin ja saat tilanteet selviämään ainakin omalta osaltasi yllättävän näppärästi. Koeta silti pitäytyä omien asioittesi hoitamisessa, sillä kaikkien tilanne ei ole lainkaan yhtä yksinkertainen.

Härkä

Vältä hermoilemista ja hosumista vaikka monet asiat ja suunnitelmat eivät menisikään odottamallasi tavalla. Tänään on päivä, jolloin moni systeemi osoittautuu liian kankeaksi pystyäkseen vastaamaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Tee vain se mihin resurssisi riittävät ja anna muun jäädä.

Kaksonen

Monenlaisia sekaannuksia ja väärinkäsityksiä mahtuu tähän päivään, mutta sinä pystyt selviämään kiperistä tilanteista puhumalla tai kirjoittamalla. Ajatuksesi ovat kirkkaita ja ymmärrettäviä, mutta silti sinulla ei ole oikeutta puuttua väkivalloin muiden asioihin.

Rapu

Tänään ilmenevien yllättävien vaikeuksien keskellä oivalluskykysi auttaa sinua tempaisemaan ilmasta oikeat ratkaisut ongelmiesi selvittämiseksi. Kekseliäisyytesi saattaa johdattaa sinut tapaamaan jotain outoa tyyppiä, jonka ideoista tulee olemaan sinulle suurta hyötyä.

Leijona

Yllättäviä ja usein harmillisia käänteitä tapahtuu tässä lähipäivien aikana teknisten laitteiden tai epäselvien sopimusten kanssa. Ole valppaana ja koeta tiedostaa, että sinun roolisi tässä pelissä on löytää pulmaan oikea ratkaisu. Vakuutan, että hermoilemalla se ei onnistu.

Neitsyt

Vaikka monet asiat menevät tänään sekaisin, niin sinun elämääsi se ei pysty järkyttämään. Selviät yllätyksistä kekseliäisyytesi avulla. Kaikki eivät pysty samaan ja se sinunkin tulisi nyt ymmärtää. Jokainen ihminen tarvitsee omat koulunsa ja omat läksynsä. Älä riistä heiltä oppimisen iloa.

Vaaka

Sovittelukykysi pelastaa sinut lähipäivien kiusallisilta tuntuvissa epäselvyyksissä. Osaat ottaa asioista selvää ja toimia kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla, mutta et voi pelastaa kuin oman nahkasi. Hyväksy suosiolla, että aina on niitä, joiden täytyy saada polttaa näppinsä.

Skorpioni

Käämit palavat yhdeltä jos toiselta etkä sinäkään ole poikkeus, sillä tänään ja lähipäivinä suunnitelmat eivät toimi sitten niin alkuunkaan odottamallasi tavalla. Elleivät aikasi ja resurssisi riitä kaiken lupaamasi tekemiseen, niin silloin on tarkoitus jättää jotakin tekemättä.

Jousimies

Vaikka ilmassa on sähköä ja ihmiset ovat hermostuneita pystyt omalta osaltasi pysymään ajan hermolla ja selvittämään kohtaamasi ongelmat, kunhan maltat pukea ajatuksesi sanoiksi ja toimia oivallustesi osoittamalla tavalla.

Kauris

Kun kohtaat toistuvia epäselvyyksiä jossakin asiassa niin uskalla puhua suusi puhtaaksi ja vaatia asianosaiset tilille lupauksistaan. Jokainen mieltäsi vaivaamaan jäävä asia tulee myös tuottamaan ongelmia joskus myöhemmin. Miksi suotta ottaa sellaista painolastia.

Vesimies

Tällaisena aikana ei kannata yrittää selvitä puhumalla omista töppäyksistään. Viisainta on reilusti myöntää oma osuutesi ongelmien syntyyn ja tehdä sitten kaikki mahdollinen vahinkojen minimoimiseksi. Samalla opit varomaan kaikenlaisten lupausten ja suostumusten antamista.

Kalat

Jossakin jo ehkä pitkäänkin epäselvältä vaikuttaneessa asiassa nousee esille uusia tekijöitä, joiden perusteella sinun on pystyttävä katsomaan tilannetta kokonaan uudesta näkökulmasta ja tekemään aikaisemmista suunnitelmista poikkeavia päätöksiä.

X