päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 5.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Uusia ideoita sykkii työympyröissä, ryhmässä tai harrastuspiirissä. Monet suuntautuvat tulevaisuuteen ja kokevat ehkä jonkinlaisen murroksen näkemyksissään. Kansainvälisyys nähdään toisin. Käytännön puolella on yhä jonkin verran sekavaa, joten olisi hyvä olla varovainen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla saattaa olla paljon mielikuvia siitä, miten saisit itsellesi lisää omistuksia tai miten voisit hoitaa asioita tavaramaailmassa ehkä kevyemmin tai ekologisemmin. Jos et vielä kierrätä materiaaleja, olisiko aika ryhtyä siihen nyt? Suhde ja työ voivat liittyä kiinteämmin yhteen näinä viikkoina!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Asiat, jotka liittyvät kotiin, asumiseen tai perheeseen alkavat pikku hiljaa selkiintyä, ja sumuverho on jo raottunut vähäsen. Ei pitäisi kestää montaa päivää, ennen kuin olet selvillä vesillä. Mielikuvat vievät sinua mukanaan toiminnassasi lähes koko kuukauden. Kuu vesimiehessä saattaa liittyä viestiin kaukaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinun kohdallasi on meneillään jotain, mikä pitää yllä salaisuuksia ja tuo esiin taiteellisia ja musiikillisia puoliasi. Kannattaako siis pohtia, oletko löytänyt itsesi vielä kokonaan? Sorrettujen auttaminen voi myös kiinnostaa entistä enemmän. Perhepiirissä on hyvä pitää kieli keskellä suuta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jatkat sillä linjalla, että sinun on helppo keskustella ja olla mukana isoissa ympyröissä. Haluatko ottaa esiin aiheita, jotka liittyvät tulevaisuuden kartoittamiseen tai maailman parantamiseen? Tuot kaiken esiin tasapainoisesti ja sanasi ovat oikein asetetut. Kokemus toisten kanssa saattaa olla säväyttävä tai rajoja rikkova!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Meneillään olevat pohdinnat voivat olla sellaisia, että ne liittyvät kaukaisiin tai tavoittamattomiin seikkoihin tai sitten vaikkapa haaveiluun. Olet altis toimimaan välillä todella tehokkaasti ja määrätietoisesti, toisinaan otteesi hiukan herpaantuu. Onko suuren unelman toteuttaminen tapetilla?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Noin viikon verran ajatuksesi ovat osittain syvällä itsessäsi tai muissa, ja kaivat sieltä esiin seikkoja, jotka vaikuttavat elämääsi monin tavoin. Suurin osa planeetoista pitää sinua kuitenkin hauskojen ihmisten seurassa ja saat nauttia kaipaamastasi sivistyksestä ja kulttuurista, jopa yllättävästi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunnetasolla saattaa olla hieman epästabiileja tekijöitä eivätkä reaktiosi aina ole sitä, mitä olet tietoisesi halunnut. Jos kaipaat muutosta kodin piirissä, vaihda vaikka esineiden tai huonekalujen järjestystä! Isompiakin muutoksia voi kyteä ilmapiirissä. Monet seikat vetävät nyt pohtimaan suhteen syvempää ulottuvuutta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kun pohdit etenemistäsi, saatat tulla siihen tulokseen, että sinun on myös uhrattava jotain. Sinua voi myös kiinnostaa uudella tavalla työ, jossa voi auttaa, tukea tai parantaa. Katselet maailmaa avoimin silmin ja edelläkävijöitä voi tulla eteesi puhumaan tulevaisuudesta. Vaali ystävyyttä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla tai läheisellä voi olla nyt omalaatuisia ajatuksia siitä, missä ja mitä tavaraa tulisi säilyttää, mitä heittää kiertoon ja miten tehdä hankintoja uudella tavalla, ehkä uutta teknologiaa käyttäen. Kyse voi olla jakamiseen liittyvistä seikoista. Hyödy tarjolla olevasta korkeakulttuurista ja kirjallisuudesta, mielesi kaipaa sitä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kaikenlaista inspiraatiota pitäisi olla tiedossa, ja kotioloihin ja tunteisiin voi liittyä jotain hyvin tärkeääkin. Vaikka jotkin asiat saavat viime silauksensa, pidä mielessä nyt esiintyvä impulsiivisuus puolin ja toisin! Jokin talousseikka voi yhä kyteä taustalla ratkaisemattomana, mutta suhteet lämpenevät!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kommunikaatio toisten kanssa voi takkuilla aika ajoin. Kyseessä ei välttämättä ole mitään isoa, vaan pikemminkin pieniä väärinkäsityksiä tai liian innokasta asioiden esiintuomista. Monissa aiheissa voi esiintyä amebamaisuutta niin, että niihin on vaikea tarttua kunnolla ja ohjata oikeaan suuntaan.

X