Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 7.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Enemmän liikehdintää näyttäisi olevan tiedossa parin päivän aikana, ja se vaikuttaa erityisesti ideatasolla ja ideoiden moninaisuudessa. Vauhdikkuus ja intohimoisuus ovat vaikutteita, jotka voivat toimia tietyissä rajoissa. Suhteessa voi purskahtaa esiin pidätetty tunne ja siihen liittyvät halut. Ylellisyys houkuttaa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Taivaalla olevat planeetat korostavat näinä päivinä materiaalisia tarpeita voimakkaasti, ja niihin voivat kuulua ravintolakäynnit, halutun tavaran saaminen tai vaikkapa ylellisen tuoksun tai kankaan kokeminen päällä. Kuluttamiseen liittyviä teemoja saatetaan sivuta myös keskusteluissa. Laajenna reviiriäsi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu on toisessa ilmamerkissä, vesimiehessä pari päivää ja pitää yllä mukavia kontakteja ja monenlaista helppoutta suhteiden luomisessa ja myös matkustelussa. Matkalla saattaa kiinnostaa erikoisempi kohde. Sinulla on mitä parhaat planeetat tunnepitoiseen yhteydenpitoon vaikkapa sosiaalisessa mediassa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin talousasia saattaa askarruttaa joko työympäristössä tai muualla. Sinä tai joku muu voi yrittää löytää erikoisen ratkaisun siihen. Vieläkin olet erikoisiin sfääreihin painottavien planeettojen alla, ja se voi tuottaa monenlaista uutta ja päähänpistoja. Tunne ja intohimo yhdistyvät ehkä tavallista arvokkaampiin juttuihin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Yhteydenpito muihin on varmaankin olennaisessa osassa parin päivän ajan, ja joku sujuvasanainen tai uudistava ihminen vaikuttaa tekemisiisi. Kyse saattaa olla poikkeuksellisesta ajasta työn määritysten suhteen jatkossa. Halua irtiottoihin voi olla myös ilmassa. Hillitty intohimo pyrkii esiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työn arjessa voi olla parin päivän ajan erityistä muutostarvetta tai arki tuntuu muuten vaan tavallista sekavammalta. Tunnetilasi vaikuttavat enemmän suorittamiseen, joten itsesi kuunteleminen kannattaa. Rakkauden planeetat voivat saada sinut ihastumaan salaperäiseen tai marginaaliseen ihmiseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Lukuisat härän merkissä olevat planeetat ovat jo pidempään saaneet sinuun syvempää mystisyyttä tai kiinnostuksen pinnan alla olevista asioista, kuten vaikkapa psykologiasta. Ehkä mietit yhä suhdettasi muihin vähän syvemmällä tasolla. Nyt kuvaan voi olla astumassa jännittävä ryhmäaktiviteetti!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voimakasta intoa kaikessa tekemisessä on odotettavissa. Tunnetilat ovat voimakkaat sekä työympäristössä että kodin piirissä ja saatat joutua puolustelemaan intohimojasi. Työssä onkin vaikea olla pelkästään neutraali. Nyt on jopa mahdollista, että löydät uuden intohimon kohteen työssäsi tai uuden työn!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko ja kuu lisäävät todennäköisesti yhteydenpitoa ja se voi näkyä kaikessa somen käytössä sekä puhelimessa. Työssä saattaa olla enemmän puhetta, joissa voi vilahtaa myös uusiutuminen tai olennaisia elämän kysymyksiä. Näinä viikkoina on todennäköistä, että rakkaus roihahtaa matkalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Oletkohan ollut viime aikoina työympyröissä se, joka laitetaan esiintymään tai esittelemään aiheita tai vaikkapa tavaroita tai laitteita muille? Esilläolo luonnistuu sen verran hyvin, että voit ottaa sen ohjenuoraksi vaikkapa harrastukseen. Viihde on kiehtovaa ja hiukan erilaista. Paljon salattuja tunteita on luvassa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu merkissäsi ja Venus ja Mars sitä vastapäätä tuovat aikamoista tunneherkkyyttä ja nopeaa reagointia kaikkeen, joten yritä olla varovainen, ettet suutahda turhasta! Tunteet käyvät kierroksilla myös työympäristössä ja määrittelevät jonkin suhteen uudelleen. Valloitushalua löytyy puolin ja toisin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olotilasi on nyt luultavasti sisäistyneempi kuin viime päivien aikana, mikä saattaa johtua siitä, että pohdit erinäisiä vaikutuksia ja sympatioita ihmisten välillä. Silti mielen aktiivisuus luovalla tavalla on yhä valttinasi ja saatat omaksua helpommin uusia viestintävälineitä. Onko kysymyksiä tunteista työpaikalla?

X