Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 7.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Mars ja Venus liikkuvat aivan toistensa tuntumassa ja tänään Venus tekee oppositiota Saturnukselle. Tällaisena aikana kriittisyys elämän kauneutta kohtaan kohoaa taivaisiin. Jokaisen tulee luoda ihan oma kauneusmaailma ympärilleen. Luo Sinäkin omasi ja varo puuttumasta muiden rakennelmiin.

Oinas

Tiedät tällä hetkellä loistavasti mitä haluat kumppanuudelta ja parisuhteelta. Kaikki se on tosiaan saavutettavissa, kunhan pysyt itse kaiken sen takana, mitä sydämestäsi eniten arvostat. Et tule koskaan saamaan sitä mitä haluat, mutta luoja antaa varmasti kaiken mitä tarvitset.

Härkä

Jos parisuhteessasi on ongelmia niin nyt ne kärjistyvät selvitettäviksi. Et kestä turhia rajoituksia tai määräyksiä vaan pidät kiinni oikeuksistasi. Tässä tilanteessa sinun on muistettava, että olet itse hyväksynyt ahtaaksi käyneet mallit ja sinun ne on myös purettava.

Kaksonen

Laitat tällä hetkellä asioitasi parempaan järjestykseen ja mikäli parisuhteesi on oikeilla raiteilla, niin saat kumppaniltasi täyden tuen ratkaisulle. Jos kohtaat ehdotonta vastarintaa, niin voit vain todeta rakkauden muuttuneen kylmäksi omistamiseksi.

Rapu

Tunnet selvää painetta selvittää joku mieltäsi painava asia kumppanisi kanssa. Helppoa siitä ei ole luvassa, mutta silti se kannattaa tehdä. Edessäsi oleva muutos on pelottava ja ensiksi sinun on tehtävä oma ratkaisusi täysin selväksi. Sen jälkeen asiasta on paljon helpompi keskustella.

Leijona

Venus on merkissäsi oppositiossa Saturnukseen. Huomaat varmasti liian ahtaiksi ja sitoviksi käyneet seikat rakkauselämässäsi. Ota tilaa itsellesi vaikkapa hiukan koemielessä ja katso missä todelliset rajoitteet ovat. Lähes poikkeuksetta rajoite löytyy omasta sisimmästä, eikä toisesta ihmisestä.

Neitsyt

Kumppanuuden merkitys korostuu tänään tavallista voimakkaampana. Olet tärkeiden ratkaisujen edessä elämässäsi ja kumppanisi tehtävä on tukea sinua näissä uudistuksissa. Ellet koe saavasi pyyteetöntä tukea oman elämäsi rakentamiselle, niin jotain lienee pielessä.

Vaaka

Parisuhteessasi on menossa uudistumisen aika. Nyt on uskallettava tuoda esille millaisia muutoksia sinä kaipaat yhteiseen elämäänne. Kannattaa kertoa toiselle omista haaveistasi mahdollisimman rehellisesti ja aidosti. Kuin ihmeen kaupalla julki tuomasi toiveet alkavat aina toteuttaa itseään.

Skorpioni

Epätoivo ja tyytymättömyys parisuhteesi toimimattomia alueita kohtaan on nyt huipussaan. Listaa ongelmat vaikka paperille ja aloita työt tilanteen korjaamiseksi. Kumppanisi ei pysty tekemään asialle yhtään mitään, ellet pysty kertomaan omista tunteistasi ja tuntemuksistasi.

Jousimies

Elät hyvin energistä ja tehokasta jaksoa parisuhteessasi. Nyt on aika asetella sekaisin olevat palaset kohdalleen. Tuo esille omat toiveesi sekä itsellesi että toiselle ja huomaat kuinka pienestä kaikki voi olla kiinni. Ei tarvita mitään muuta kuin sinun tahtosi ja kaikki järjestyy parhain päin.

Kauris

Elät hiukan epätietoista aikaa parisuhteesi nykyistä tilannetta ajatellen, mutta valo on lähempänä kuin arvaatkaan. Mielessäsi välkkyy joku tapahtuma tai tulevaisuuden näkymä, jota et tahdo uskaltaa sanoa ääneen. On totta että se vaatii suurta rohkeutta, mutta mikä estää olemasta rohkea.

Vesimies

Määrittelet tällä hetkellä tiukasti omaa arvomaailmaasi ja ihmissuhdettasi. Älä erehdy arvostelemaan toista vaan mieti, mitä voit itse tehdä juuri tällä hetkellä oman elämäsi parantamiseksi tai helpottamiseksi. Kenelläkään toisella ei ole ratkaisuun tarvittavia avaimia.

Kalat

Jos joku parisuhteeseen tai kumppanuuteen liittyvä asia vaivaa sinua niin nyt jos koskaan asiaan kannattaa tarttua tukevalla otteella. Pelko pois ja tulta päin tietoisella asenteella. Jos pelkäät totuutta, niin älä kysele mitään, mutta jos etsit rakkautta, niin silloin uskallat myös puhua.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X