Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 8.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa on taas enemmän keskusteluja, neuvotteluja tai diplomatiaa. Ehkä olet enemmän tekemisissä henkilön kanssa, joka osaa pitää rautakouraa silkkihansikkaassa ja saada tahtonsa läpi pehmeästi. Joku uusi auttava rooli voi siintää mielessäsi ja myötätunnon osoittaminen on monilla lähiaikojen teema.

Härkä (20.4.-20.5.)

Tulevaisuuteen liittyvät teemat vahvistavat olomuotoaan useiden härkien elämässä tai koskettavat läheisesti työympyröissä. Onko niin, että menneisyyteen tukeutuminen ei vaan kerta kaikkiaan toimi enää? Merkittäviä aikoja on tuloillaan yhteisöissä, joiden parissa tarvitaan järjestystä tai luopumista.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Lähipäivinä on ilmassa keskusteluja kauneudesta, taiteesta, vaatteista tai vaikkapa parisuhteen iloista ja haitoista. Myös oikeudenmukaisuuteen liittyviä aiheita saattaa olla esillä. Sivistynyt hetki näyttelyssä tai kahvikupin äärellä voi kiinnostaa paljon enemmän kuin rutiinit. Ole avoin rakkauden osoitukselle!

Rapu (21.6.-22.7.)

Onko mielessäsi yhä vahvemmin kauempana sijaitseva paikka, johon voisi rakentaa pitkäaikaisia siteitä? Tai jostain muusta syystä pohdit sitä, mitä muualla tapahtuu? Olosi voi tuntua luottavaiselta sen suhteen, miten etenet yhteiskunnan portaissa, myös siksi, että jotkut taloudelliset haasteet ovat takanapäin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Talouselämän ja yhteisten resurssien sektorillasi on tapahtumarikasta planeettojen toimesta. Pitkäaikainen Saturnus-planeetta on tullut sinne myös tuomaan tarvetta järjestää edellä mainittuja aiheita uuteen uskoon. Onneksi näinä päivinä viriää ihania keskusteluja maan ja taivaan väliltä tai matkailusta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Isompikin hankinta tai investointi on saattanut kiinnostaa sinua viime aikoina, ja juuri tällä hetkellä haluja sellaiseen voi tulla esiin entistä enemmän. Onkohan luottamuksesi talouteesi realistisella pohjalla vai ylimitoitettu? Se. mikä on kaunista, vetoaa erityisesti. Saatat toimia merkillesi epätyypillisellä tavalla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Meneillään on todennäköisesti tilanteita, joissa annat parhaan vaikutelman itsestäsi ja näytät välittömyyttä toisten kanssa. Tiiviin vuorovaikutuksen lisäksi työhön tai muuhun aherrukseen keskittyminen vaatii paljon, myös jatkossa. Romantiikkaa ja lähestymisyrityksiä on vieläkin tarjolla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunteissa voi olla lähipäivinä jonkinasteista dilemmaa salaamisen ja kertomisen välillä, sillä jokin aspekti voi voi olla sellainen, että sitä ei ole helppo kertoa. Useat planeetat kaloissa istuvat hyvin merkkiisi ja nimenomaan luovalla tavalla, joten nyt jos koskaan olisi aika ottaa luovat toiminnot ihan tosissaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vaikka planeetat pitävät sinua aika lailla kiinni kodin ja perheen asioissa, joihin voi liittyä monenlaista, konkreettistakin, on sinulla mahdollisuus tehdä asioita vapaasti ja huolettomasti. Ristiriitaa näiden välillä kuitenkin on. Auringon ja Merkuriuksen haasteellinen asema voi lisätä kiirettä ja ärsytystä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Lähipäivinä voi tulla esiin asioita, jotka pitävät tavoitteet pinnalla, oli sitten kyse sinun tai läheisten tavoitteista. Pyrkimys oikeudenmukaisuuteen saattaa olla aiheena pähkäiltävänä. Pinnalla voi olla kodin sisustamista, laittamista tai juhlien valmistelua. Venus voi korostaa näinä aikoina lähiseudun merkitystä suhteessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olisikohan lähipäivien sisällä aika olla yhteydessä ihmiseen, joka asuu kauempana mutta johon sinulla on vahva tunneside? Tai sitten muualta kotoisin oleva ihminen tupsahtaa jostain eteesi. Vaikka talousseikka saattaa kolkuttaa, et ole aivan valmis ottamaan siitä kiinni ja ratkomaan sitä. Vapaa-aika houkuttaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Talous ja rahan investoiminen johonkin voivat olla aiheita, joita tulee vastaan niin työssä kuin perheessä ja vapaa-ajalla. Tileihin ja pankkiasioihin liittyviä seikkoja on monilla käsiteltävänä.  Kuten viime viikkoina, ostohalut saattavat yhä pyöriä monen päässä. Mieti, mitä kompensoit ostamalla!

X